(.Y.) ~ Новогодишни артикули кърмачески всякак

• 19 905
  • 359
  •   1
Отговори
# 345
  • Видин
Нещо не ни се отразяват подобаващо предложенията  Crossing Arms мрън

# 346
Ще ви отразя аз вас, само идеи давате ... подстрекателки такива  Wink

# 347
Ами и аз да си кажа моята мисъл по въпроса, хубаво блузки бебешки, ама в тая зима навън кой ще ни я види, друго си е нещо якенце, одеалце, покривало за количката...

# 348
  • Видин
Хихи, да! Нека се разшири областта на дейност  hahaha Joy Hug

# 349
Ами и аз да си кажа моята мисъл по въпроса, хубаво блузки бебешки, ама в тая зима навън кой ще ни я види, друго си е нещо якенце, одеалце, покривало за количката...
имаше чадърчета през лятото. Шамане- това си е една мноооого добра идея- якенце зимно със закачлив надпис...

# 350
  • Видин
Милата ни Шаманка  Hug Искаме да я разкъсаме  Twisted Evil hahaha

# 351
имаше чадърчета през лятото. Шамане- това си е една мноооого добра идея- якенце зимно със закачлив надпис...
А може и комплектче - шал, шапка и ръкавички  Mr. Green

# 352
Получих чашките  Heart Eyes , но календара ми го няма, странно  Sad

# 353
  • Велико Търново
Честита Коледа на всички! Simple Smile
И моите неща са вече  при мен! Simple Smile

# 354
Честита Коледа, мили майки, деца, мъже, баби и дядовци!   bouquet

Много, ама много молям (!!!) дамите от София център, от онзи големия червен списък на Шамнката, да ми се обадят на ГСМ, ако желаят да си получат благините преди Нова Година. В противен случай ще забравя какво съдържа багажника на колата ми и ще вляза в притежание на няколко чашки, календари и химикалки!  Mr. Green Спасявайте се овреме! Хау! Hug

# 355
Честита Коледа и от мен  bouquet
И аз да се отчета. Предадох всички поръчки, освен тази на bloody_marry. Писала съм й на ЛС, но все още я очаквам Simple Smile

За всички пловдивчанки, които не са имали възможност да поръчат сувенирите на ЛЛЛ, имайте предвид че серията в зелено се предлага на благотворителен щанд в Био бутик I Feel Good в търговски център GRAND Пловдив, партера, от дясно на кафето.

# 356
Бръм, аз малко късно, ама искам да ти благодаря!  bouquet Както и на останалите виновници.... Пия си всяка сутрин кафенцето в прекрасната ми нова чаша!

# 357
  • Перник
Пия си всяка сутрин кафенцето в прекрасната ми нова чаша!

И аз, и аз  Grinning

# 358
за Варна:
Моля, който не си е взел артикулите да ми пише на лични   bouquet

# 359
Да споделя - чаша и календар бяха новогодишния подарък за нашата педиатърка и тя много им се зарадва, разпитва ме как се организираме, кой ги прави, за кърменето. Тя самата е кърмила до 1г и 4 месеца нейното дете. Въобще, популяризираме идеята. Така де, само АМ-производителите ли могат да се подмазват на педиатрите Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт