Име за момиченце

• 7 551
  • 67
  •   1
Отговори
Здравейте.Бих се радвала да си кажете мнението за горепосочените имена.Приемам и други предложение като искаме да има умалително името, да не е от 3, 4 буквените.И също какви умалителни ви идват на ум за тези имена?

# 1
Катерина ми харесва най-много, но Катя не ми харесва. Кати звучи добре.
Симона не е лошо, но вече има прекалено много Симони. За галено Сиси, Мона, Мони.
Никол също не е лошо.

# 2
Симона звучи добре,на галено Мони
Катерина означава чиста,има и кратък вариант
Николета и Никол за предпочитане са пред Николина,но съкратеното Ники повече подхожда на момче

Дай малко повече инфо:
Искате ли да е кръстено на някой?
Очаква ли се раждането да е около голям имен ден?
Държите ли името да е българско?
Или да означава нещо?

# 3
Не искаме да я кръщаваме на някой.Раждането се очаква между 5 и 15 март живот и здраве.Хубаво би било да си има имен ден и да не е прекалено завъртяно или изцяло чуждо

# 4
Това едва ли ще ти помогне но ще е ориентир
http://www.moetodete.bg/bremennost/p3_1204_0.html
и това
http://imena.hit.bg/ime_sudba.htm

Напиши в Гугъл Име и ще ти излезе страшно много информация. Stuck Out Tongue

# 5
Най-много ми харесва НиколетаHeart Eyes На галено Ники,Ника или Лети,Ети! Peace
Катерина ми харесва,но повече Екатерина.Галено-Кати,Ина. Peace

# 6
Всички са хубави. Гласувах за Симона.

# 7
Тези статии ги четох.И в Гугъл рових и резултата е тема във форума Mr. GreenДоста информация и имена прочетох и май съвсем се обърках.Затова имам нужда от вашето странично и неутрално мнение.Благодаря на всички включили се до момента  bouquet

# 8
От изброените ми харесва Катерина-означава нещо,и,а кратък вариант и има имен ден. Stuck Out Tongue

# 9
Аз също гласувах за Катерина... Много красиво име!  Peace

# 10
  • Най-красивата страна
Гласувах за Катерина-красиво класическо име ,на галено-Кати ,не е прекалено често срещано ,има имен ден и хубаво значение    bouquet

# 11
  • София
Миличка, аз категорично съм за Николета. Това е едно от любимите ми имена и  моята дъщеря щеше да се казва така, но се наложи да се откажа от името. Може да й викате Ники, има си имен ден, идва от Николай, което означава народо-победител.

# 12
Гласувах за Никол. На мен лично ми харесва и името Николая.

# 13
Тинче, гласувах за Симона, защото аз много харесвам това име, както и Соня много ми харесва. Аз за моя мъж се чудя между Симеон и Михаил и затова може би съм по-скоро за Симона. Но честно казано Никол също много ми харесва, а на галено - Ники, не виждам нищо лошо.

# 14
Най много ми харесва Катерина-Кати,Кети

1 Март-Мартина
10 Март - Галина
7 Юни-Валерия
5 Декември-Савина
7 Януари -Иванинa

Общи условия

Активация на акаунт