Протеолитичните ензими - следващото прикрито "суперлекарство"

• 292 326
  • 1 133
  •   1
Отговори
# 810
  • София
Томина, а пише ли в книгата конкретни продукти с :
*Храносмилателна формула със силно действие
*Силна липазна формула
Силна амилазна формула
Силна протеазна формула
Че съвсем се обърках какво да си купя.... newsm78

# 811
  • Пловдив
Да бе, те сигурно и препоръчват определени продукти - да им видим състава и да си направим една комбинацийка...
То момичето вече спомена, че автора рекламира продукти на фирмата Enzymedica. Като прочетох писаното за *Храносмилателна формула със силно действие и сравних - това са точно съставките на продукта:
http://www.iherb.com/Enzymedica-Digest-Gold-240-Capsules/16790?at=0
Силна протеазна формула - http://www.iherb.com/Enzymedica-Virastop-120-Capsules/3609?at=0
*Силна липазна формула - http://www.iherb.com/Enzymedica-Lypo-Gold-120-Capsules/3613?at=0

Другите формули също ще ги открием, сигурна съм, в продуктите на същата фирма.

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 14:53 от hot pepper

# 812
Томина - в моето изложение се старая да опростявам нещата, иначе възникват прекалено много неясноти и въпроси. Затова съм се ограничил (в тази тема) само до протеолитичните ензими приемани на гладно.

Аз далеч не съм съгласен, че този протокол води само до "детоксификация и прочистване" на организма. Така ние се борим с ревматоидни заболавания, атеросклеротични плаки, сраствания, травми, фибрози и др.

Прилагането на храносмилателни ензими е съвсем друг раздел и аз лично не бих искал да ги смесвам.

Искам да припомня, че аз водя още 3-4 теми и доста често препоръчвам на хората да комбинират формите на лечение.

Е, ако темите не бяха 4, а 400, щях да се притеснявам ако съм пропуснал нещо...

Ако имате сериозни интереси в тази област (а защо не и в други), ще ми бъде интересно, ако отворите тема за дигестивни ензими или алкализацията на организма.

Засега продължавам да настоявам, че протеазите трябва да се приемат на гладно за да постигнем именно ефектите, които съм описал. Това мога да обещая на хората.

За достигането на други цели, с други средства е съвсем друга тема.

# 813
feyaa дай да видим кофата с рибено масло,че спешно ми трябва нещо по-евтино от 15-16 лв. за 90 капсули .
ето http://www.iherb.com/Now-Foods-Omega-3-Molecularly-Distilled-Cho … ftgels/18104?at=0 верно е кофа 500 бонбона са Mr. Green....и са по 1000мг

В едно драже има едва 180 EPA, което означава че трябва да се пият поне 5-6 на ден, но пак излиза изгодно с тези 500 броя.
не искам да споря ,но до колкото съм си водила записки Eicosapentaenoic Acid (EPA)     360 mg     
Docosahexaenoic Acid (DHA)    240 mg..........Natural Fish Oil Concentrate     2.0 g (2,000 mg) това е  за 2 таблетки. т. е. в 1 табл =1000мг Дано не съм се прецакала newsm78.Аз пия по 3 табл /дн за доза от 3гр дневно

# 814
  • София
Аз взимам само папаин от около седмица. Кърмя и затова подхождам по-внимателно. Изчистиха ми се налепите по езика и от вътрешната страна на зъбите.
Големият ми син (на 4г. и 7м.) е с кашлица и сополи от месец и повече. Направи две гнойни ангини една след друга в рамките на миналия месец. Като тича кашля като "дърт пушач". Правихме изследване на гърлен секрет, антибиограма... ПКК и С реактивен протеин, който беше доста завишен. Пи антибиотик, но резултат почти нямаше. От началото на годината пие детско рибено масло и витамини. Цитросепт за деца (по три пъти на ден) започна от началото на този месец.
Вчера сутринта баба му, разтворила една капсула серапептаза в чаша сок и му дала да я изпие. До днес нито веднъж не е кашлял, спряха сополите, диша добре. Детето днес тича на снега и не се закашля нито веднъж! Няма оплаквания да го боли корем или нещо друго.
Продължавам да тествам действието на ензимите при баба му и баща му...

# 815
Ихаа....това ъс серрапептазата е чудо ,ако така действа при малките деца.То ще е цяло чудо ,ако си спестяваме АБ и безсънните нощи прокрай мъниците.Lukasa  дано е трайно това подобрение  Hug

# 816
  • Аризона, САЩ
Bobka: За съжаление, само продуктите на Enzymedica, някои от които посочи hot pepper, отговарят точно на формулите, дадени в книгата. А те са доста скъпи, спрямо това, което препоръчва PinkPanther.

PinkPanther: Да, разбирам, и поднасям извинения за отвличането на темата. И аз си падам дървен философ...  Thinking 

Благодаря за предложението да отворя нова/и тема/и, сега съм заета, но като се поосвободя малко, и това ще стане.

# 817
  • Пловдив
Lukasa, поздравления за смелостта да пробваш Серапептазата при детето. Мен ме е шубе още. Само Папаин бях давала на дъщеря си (12 г.), но тя каза, че и щипе на езика и не пожела да вземе повече. Пак ще я пробвам, обаче, защото често има афти, а аз забелязах, че минават по-бързо като смуча Папаин.

Относно рибеното масло дето си го е купила feyaa, според мен е точно подходящото. Състава му е същия като Омега 3 на Фортекс дето си го купуваме от България (1000 мг капсула, EPA-180, DHA-120).

# 818
  • София
Lukasa, поздравления за смелостта да пробваш Серапептазата при детето. Мен ме е шубе още. Само Папаин бях давала на дъщеря си (12 г.), но тя каза, че и щипе на езика и не пожела да вземе повече. Пак ще я пробвам, обаче, защото често има афти, а аз забелязах, че минават по-бързо като смуча Папаин.

Всъщност, аз първо започнах да му давам да смуче по едно хапче папаин сутрин през ден. Той много го хареса, каза че все едно смуче чайче. Не се оплакваше да го боли нещо... Един ден имаше разстройство, затова го спрях.
Сега като спомена афти, той ги има в изобилие. Даже отказва да си мие зъбите, защото го боли. От началото на месеца (тогава купихме ензимите) не ме е карал да го мажа с "Дактарин".
Дано е трайно подобрението, както казва feyaa...

# 819
feyaa, благодаря за информацията за рибеното масло. Аз ползвам такова на GNC със същите параметри. Това са 90 капсули за 18 лв!

# 820
Въпросче: Папая енз.дъвчащи таблетки дали е безвредно за 5 г. дете : мисля да й ги давам против 4естият гърлобол и увелич.сливици/...вирус4ета от детската градина/,

да я редувам с клеевата т-ра, 4е от нея понякога се обрива... Thinking Blush
  bouquet

# 821
Решила съм да си направя клеева тинктура на водна основа -не на спиртна Порових се в нета и намерих рецептата.Моето дете го "опиянчвам" със спирт(хомеопатичните са разредени със спирт ,есенциите на д-р Бах също и за капак клеевата  тинктура )От това 2,3  капки ,от онова 3,4 капки и се събират около 5,6 мл концентрат/дн,което не е добре  Naughty
п.п. Сори за спама Crazy

# 822
Решила съм да си направя клеева тинктура на водна основа -не на спиртна Порових се в нета и намерих рецептата.Моето дете го "опиянчвам" със спирт(хомеопатичните са разредени със спирт ,есенциите на д-р Бах също и за капак клеевата  тинктура )От това 2,3  капки ,от онова 3,4 капки и се събират около 5,6 мл концентрат/дн,което не е добре  Naughty
п.п. Сори за спама Crazy

Вече и в България има прополисови капки на водна основа, 15 мл, но им забравих търговскотто наименование.

Искам да попитам тези, които са поръчвали от АйХерб повече от един път - можехте ли да ползвате код за намаление след първата поръчка? На мен нещо не ми разрешава.

# 823
  • Тука, под липите стари...
Вече и в България има прополисови капки на водна основа, 15 мл, но им забравих търговскотто наименование.
[/quote]

"Апи бейби" се казват - 15 мл., но не знам все още цената. Ето цялата серия:  http://www.hfdistribution.com/index.php?page=shop.product_detail … k=1&Itemid=53

Сега видях, че всъщност ги дават с по-различно предназначение.

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 15:52 от samuel

# 824
Някой да се чувства по-гладен откакто пие ензими  newsm78 ? Аз мога да изям слон  Sick . Не че лошо де ... ама не смогвам.

Общи условия

Активация на акаунт