Направих си перманентен грим на веждите - Тема 2

• 167 116
  • 764
  •   1
Отговори
# 585
и аз не отидох да си направя ретуш. с перманентен грим на веждите съм 4 месеца и са перфектни. Направих си ги в салон TS. Падането на коричките са много досадно нещо, мен много ме сърбяха    #Crazy

# 586
  • София
mama_i_bebe, значи си доволна от грима направен в този салон.
Питам, защото гледам, че имат добри оферти в момента и много им се чудя.

Аз от много време искам да си направя, но все не се решавам. Имам си вежди, плътни са, но са тънки. Аз не ги почиствам освен м/у очите, но всеки си мисли, че ги скубя и затова са ми така тънки. Чудя се при условие, че имам вежди с прилична форма дали с перманентен грим ще мога да коригирам дебелината им да не са като миши опашки както са сега  newsm78
Не че не съм живяла до сега и с тях  Laughing, но ако мога да ги разкрася малко да са по оформени и красиви, ще се подложа на този грим.

# 587
  • ВАРНА
Здравейте,мили дами Simple Smile Пиша ви за първи път тук във този страхотен форум и предварително се извинявам,ако нещо не е наред.Преди 3 дни и аз самата си направих перманентен грим на веждите  с метода ''косъмче по косъмче'' при Емилия Иванова,все още не мога да се възприема,защото са доста тъмни и дебели,но искрено се надявам,че в следващите дни всичко ще се нормализира и ще мога да кажа с усмивка на лице,че се харесвам,а и от всичко прочетено поне знам,че съм се доверила не на кого да е...,все още нямам образувани много корички и ако има такива,то те са само в края,надявам се,че това е нормално Simple Smile Мажа се 2 пъти дневно с Вита-Мерфен сутрин и вече,но забравих да попитам,колко дни да го прилагам...?Ще съм благодарна,ако някой ми отговори Simple Smile Стискам палци на дамите,които се колебаят все още-болката лично за мен беше напълно поносима,желая ви успех и дано всяка от нас е доволна и удовлетворена от резултата Simple Smile

Мартина,сподели повече за този метод.Аз съм с перманентен от 4 години,но е време да ги удебеля.Между другото да похваля един грим на Кларинс за вежди.Уникален е и много икономичен.

# 588
Здравейте хубавици и от мен   bouquet .Аз искам да сподела с вас моя опит с перманентния грим.Преди 3 години си направих вежди при Пепи,който тогава работеше в Магама (сега не знам каде се подвизава)просто страхотни отзиви получих за него и работата му.Тогава бях с тъмна коса и ми направи тъмни вежди с уговорката,че ще станат бледи с времето........ smile3514 ДА АМА НЕЕЕЕ.Мойте вежди не са мръднали.......все са си толко тъмни,сега съм на работа и като се прибера ще ви кача някоя снимчица.Плюс веждички си имам и очна линия с която толко много съм свикнала,че не мога да си се представя без нея.Всичко добре до тук,аз искам да си направа по светла косата,а не искам да ползвам моливи за да сменя цвета на веждите.Знаете ли дали мога да сложа по светъл туш и дали ще бъде сполучливо newsm78.?

# 589
Здравейте!

За да не е реклама ще попитам по следния начин:

Еми Иванова все още ли работи в салона в Лозенец,в който беше преди година?
Ако мястото е сменено или просто тук не  може да се публикуват салоно, моля някой да ми отговори на лично Simple Smile

А по темата...Не се плашете. Аз съм доволна от моите, не отидох на ретуш, но издържаха доста време.

# 590
Може ли пак да преговорим добрите специалисти за перманентен грим?
Аз лично от Еми не съм никак доволна - два пъти ходя при нея и ми избледняват тотално след 5-6 месеца..
Сега пак трябва да си ги правя наново и се чудя къде?

# 591
  • София
Правила съм вежда преди поне 8 години (!) при Денис - съвършени са и до днес. Само дето му загубих дирите... Някой да може да ми помогне?

ПП. Прегледах темата, намерих и телефон на Денис, но защо никой не споделя за околоочен контур и устни?  Rolling Eyes Аз за това съм се замислила...  Thinking Но имам и резерви...

Последна редакция: ср, 01 фев 2012, 16:06 от ivonska

# 592
Аз лично от Еми не съм никак доволна - два пъти ходя при нея и ми избледняват тотално след 5-6 месеца..

До колкото знам трайността на веждите е според боята, която се използва, а не зависи от самия "козметик"  Thinking Знам, че Еми използва безвредни, растителни бои и точно затова веждите няма как да са като татус - вечни. И въпреки това моите бяха супер повече от година, после вече избелдняването стана по-рязко.

# 593
Естествено, че не съм очаквала да вечни, но не и да дам 200 лв и след 6 месеца да слагам отново молив отгоре им..

Давайте тел. на Денис тогава..Wink

# 594
  • София

До колкото знам трайността на веждите е според боята, която се използва, а не зависи от самия "козметик"  Thinking Знам, че Еми използва безвредни, растителни бои и точно затова веждите няма как да са като татус - вечни. И въпреки това моите бяха супер повече от година, после вече избелдняването стана по-рязко.

Момичета, моите вежди, правени от Еми....не са мръднали вече 3-та година.Все толкова тъмни са си, което пък мен започва да ме изнервяяяя ooooh!  Не за друго, но искам да си изсветля косата, а веждите са ми към черни направо. Явно си е до кожа, а и до пигмент..Може би тъмните се задържат по-дълго време и не избледняват така бързо..Даже познати ме питаха да не би пак да съм си слагала перманент, че ми били изглеждали "пресни" Tired

# 595
  • София
Тъмните пигменти със сигурност издържат доста по-дълго. Аз си правих при Еми вежди с най-светлия наличен пигмент защото съм руса и след около година изчезнаха напълно.
 За мен оптималният вариант за трайност е около 2-3 години. Просто защото модата се мени, чертите на лицето с възрастта също, прическата, цвета на косата... добре е да можеш да се съобразяваш периодично с всичко това и да осъвременяваш формата и дебелината на веждите.

# 596
  • София
Именно! На мен започнаха да ми омръзват, пък и цвета на косата трябва да съобразявам с тях..Харесвам си ги, но следващия път ще искам по-светъл нюанс да ми ги направи Еми. По-добре по-бързо да падне, отколкото да няма сваляне толкова години и никаква промяна да не можеш да направиш. Tired

# 597
  • У дома !
Здравейте! Имам перманентен грим на веждите от 4 г.,но вече не го искам....пуснах си моите вежди ,но отгоре все още се виждат нарисуваните,които са избелели разбира се....но все пак се виждат....какво мога да направя за да ги махна напълно?В момента ми стоят като черти отгоре над моите,хората ме питат белег ли е това? Confused

# 598
  • гр.София
@ddicted_to_        Твоите вежди какъв цвят са?Като са толкова тъмни ,почти към черно,не синеят ли?
Интересува ме ,тъй като и моите са почти черни и ги направих частично.Само задната част.Сложих си най-тъмно кафявия пигмент,но сега като започнаха да падат коричките отдолу направо синее.

# 599
  • София
Ами, моите са кафяво с капка черно. Да ти кажа, моите по-скоро са започнали леко да сивеят. Но са си все още много тъмни.Все едно са скоро правени.А мина толкова много време. ooooh!  Не синеят обаче, определено!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт