Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 56-та тема

• 119 460
  • 733
  •   1
Отговори
# 60
  Labrex,ще споделиш ли рецептата за салатката?Благодаря! Simple Smile

# 61

Селма, тя е специалитет на мъжа ми и аз нямам никакво участие в нея. Grinning Накъсва на ивици печени чушки, изцежда си две кофички кисело мляко, в което разбърква чушките, слага смачкан чесън, малко натрошено сирене, натрошени орехови ядки, малко сол и това е - но е много вкусна. Heart Eyes

# 62
Ох,аз готвих ,готвих ,сега сядам ,приготвих тиквеник и баклава  двете станаха разкошни ,благодарение на страхотните кори,които си купих от Македония през септември.Приготвих и сърми със кисело зеле ,леща сега пека на мъжа ми едни картофки с копър,чесън и зехтин на фурна и за днес толкова.Снимки утре защото много се уморих.Ред е на чашка червено винце и телевизия.Весели празници  

# 63
  • NL
Много сте се постарали всички с Коледните сладки   bouquet..
Нина първите са много красиви.На Суперминт също много ми харесаха.Аз още нямам идея какви сладки да правя,със сигурност ще са само един вид, ако мога поне тях да докарам JoyНооо очаквам по-натам Роца да ни проведе уъркоша за макароните  Hug.Даже още днес ще отделя белтъци ей така пробно да видя какво мога сама да направя,че и с въпросите да съм подготвена  Wink
Пепчо,чак сега виждам,че си си направила блог.Честито  bouquet
Малко снежни снимки и от мен.
Ябълкова торта(пай).По-стара снимка е но не съм я пускала.

Торта със сметана,маскарпоне,черешов пълнеж и пандишпанени блатове по рецепта  на Наталина:

Весело посрещане на празниците.Много уют и вкусни трапези във всеки дом.

# 64
От мен скромно-ПИЛЕ С КАРТОФИ,ГЪБИ И МОРКОВИ ето:

# 65
Запис в новата тема,по-късно ще добавя и снимки . smile3509

# 66

Селма, тя е специалитет на мъжа ми и аз нямам никакво участие в нея. Grinning Накъсва на ивици печени чушки, изцежда си две кофички кисело мляко, в което разбърква чушките, слага смачкан чесън, малко натрошено сирене, натрошени орехови ядки, малко сол и това е - но е много вкусна. Heart Eyes
    И изглежда много вкусно!Браво на мъжа ти!
    Благодаря за рецептата!  bouquet

# 67
  • София
И аз се записвам с едни меденки, украсени с разтопен бял шоколад:

# 68
Добър вечер майсторки  Hug

Пепика- благодаря за Коледната темичка.  Heart Eyes
Леля Ог, didibu , Tannita, Supermint- чудесни сладки и прекрасни снимки.   bouquet
Milika- страхотна торта  Flutter

у нас за вечеря:

Измир кюфте

Rumya- много сладки снежни човечета.  Heart Eyes

# 69
Не съм влизала 2 дни и ви загубих Simple Smile.

# 70
и аз правя само сладки напоследък, но със снимките нещо изоставам  Joy

днес пускам само едните, защото са различни, другите всичките ми ги знаете

Коледни кантучини

# 71
Еее, уникални сте, такива красоти. Седнала съм с чаша горещ шоколад и се кефя истински на коледното настроение в темата, а снимките са като за фотоконкурс, те затова и ги крадат  Mr. Green Между другото днес в една книжарница, реших да разгледам  кулинарните книги и взех една за баници и български традиции и какво мислите........ на Пина плетената питка, снимана там, добре че нямаше и нейната прословута баница. Умело изрязани снимки на бяла покривка.
  А сега ето и коледния дух с моите снимки:
пиле тас-кебап за вечеря

Въпросните целувки,  онази вечер подлудих две теми за отговор,  бяха две тави и се ТРИумих как да ги пека на един път. Благодаря на Лабрекс и Наталинчето за светкавичните отговори.

Маслени бисквити със шоколад и орехи от миналогодишната коледна тема. Вкус- неповторим, уникална комбинация от вкусове и аромати, топящи се в устата и лек дъх на канела.

Тук подредени, чакат с нетърпение предназначението си  Crazy
 Ааа, правих и бонбони и те са тук, шоколад, шам фъстък, лешник, портокалови корички и понеже нямах пак време, ги смелих на робота /да ви кажа, че съжалявам/ вместо да ги накълцам и ги наплясках и тях.

и другата табла  Flutter
Да допълня бонбоните, формичката ми е само за 12, другите без форма .

Последна редакция: ср, 23 дек 2009, 23:06 от Пепика

# 72
Аз да покажа първият ми опит за тиквеник.Стана разкошен щом мъжа ми който не обича  такива неща си изяде едно парче и каза ,че много му се е усладило за мен си е комплимент.

И първият ми опит с баклавата мисля ,че и тя ще е страхотна на вкус

# 73
Гора от захарни борчета, по рецепта от блога на Йоана

Шоколадови палачинки

# 74
Сега залях баклавата по рецептата на Еси с локум, на Коледа ще направя баница, аз ще си точа корите. За утре десерта е Мини щруделчета от бутер тесто - сърца  pletka

Тази снимка не я правих аз, а малкия син,  newsm29 падаше батерията, аз с мръсни ръце....така,че ....гадайте

Общи условия

Активация на акаунт