Отговори
Ще стана рано или късно мама на двама ! Нова късметлийска тема !

Бяла лястовице,съществуваш ли? Ако има те,прелети над мен в небето ! Бяла лястовице,всичко ми вземи,само ме дари със свидна рожба под сърцето !

Flowers Four Leaf Clover В очакване на бялата лястовица :Аник79,J_M_M,Веси,Ирина Бонева,Мам4е,tini-mini,Катя,bela Flowers Four Leaf Clover

Очакващи бебета през 2010г.
anik79  03.03.2010
Веси 12.07.2010
tini-mini
J_M_M 24.04.2010

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 22:24 от бяла лястовица

# 1
  • Бургас
Благодаря,Веси!Да ни е на късмет!

# 2
  • Burgas
Веси  Hug На вси4ки късмет.

# 3
Пожелавам на всички мами да прелети бялата лястовица над тях и да ги дари с рожби !  Hug
Късмет на всички настоящи и бъдещи бременни мами !  Hug

# 4
Бременните мами да си напишат моля термините да допълня в заглавната страничка !  Praynig

# 5
  • Burgas
Моя термин е 3.03.

# 6
Веси  Hugдано темата донесе още добри новини
 за мен може да запишеш 24.04.10
Иринка надявам се всичко да мине бързо Praynig

# 7
  • Burgas
Добро утро в този мрачен ден,при нас вали,Моника още спи,а аз се мотам.Днес няма да мога да се разходя,май цял ден ще вали.Въпреки това усмихнат ден на всички.

# 8
и тук е дъждовно,и аз не мога да си намеря място,направо откачам.Моника не е ли на училище,моето зверче рано рано го заведох,в 6 е станал и само пита кога ще отивам на градина?

# 9
Добрутро !

Да се оплача и аз.Мики от две седмици спи много неспокойно нощем.Постоянно се буди,реве,наспала се била,типа да ходи в хола да гледа детски,откачам вече.И тази нощ беше едно въртене,едно ставане.Та затова и чак сега се оправихме за градина,че спа до късно.Не знам на какво се дължи това,но аз започвам вече да яхвам метлата. #Crazy

Ние пък сме заснежени вече половин месец.Никога в Германия не е имало толкова много сняг.Не е студено,но е снежно.Най-после и Мики да научи какво е туй сняг. hahaha

Лек ден и от мен !

# 10
  • Burgas
Моника ходи на предучилищна в училище и са на смени,този месец е втора смяна.

# 11
Иринка,аз имах до четвърти месец киста,която се разруши сама.Не се налагаше да се маха оперативно за щастие.И тя си растеше със всяка изминала седмица.Но за щастие всичко се разреши от самосебе си.

# 12
  • Burgas
Дано и при Ирина да се махне от само себе си,аз съм чувала,че като дойде цикъла се пукат.

# 13
  • Бургас
Веси,колко голяма беше твоята киста?

# 14
Веси,колко голяма беше твоята киста?
Моята киста беше според док голямшка и се беше притеснил по едно време.Със втората бременност също я имах,но нали тв завърши зле.Сега нямам за щастие.
Ще погледна колко е била кистата.Момент !

Значи не съм написала колко е била,но написаното е следното.Малко след като съм видяла двете чертички съ, отишла на преглед и док не е видяла да има бременност,а само малка киста в ляво.След една седмица също няма промяна да е видяла бременност,а кистата е станала двойна от миналия път.Кистата е започнала да се руши чак след три седмици ! Имай в предвид,че значи съм я носила към месец и половина !

Общи условия

Активация на акаунт