˙·٠•●Пловдив●•٠·˙˙·٠•●Ла Лече Лига срещи за бъдещи и настоящи родители●•٠··٠

• 19 496
  • 335
  •   1
Отговори
# 300
  • До хладилника, който обичам
В мен са дрехите на Дилайла, Суийт мъниче и Фърст експектейшънс Simple Smile
Можете да ги вземете от мен - ако пратите някой до дома ми - или на ЛЛЛ срещата на 29-ти януари да ги донеса Grinning

# 301
  • Пловдив
Ако е удобно на 29 - ще почакам до тогава Hug
Благодаря   bouquet 

# 302
Бу, срещата на 29 в Тон Бонбон ли ще е? Да мога да се организирам и този път да дойдем и ние.

# 303
Бу, срещата на 29 в Тон Бонбон ли ще е? Да мога да се организирам и този път да дойдем и ние.
Не, в книжарница Хеликон!
(в ТБ2 е трудно през уикендите, има много детски партита Simple Smile)

# 304
  • Пловдив
Аз (ако) дойда, ще съм сигурно без младежа, че като видим книжки и сме неудържими Mr. Green

# 305

˙·٠•●Пловдив●•٠·˙˙·٠•●Ла Лече Лига среща 29.01., събота, 10:30ч - 11:30ч..●•٠·˙˙·٠

29 януари, събота, 10:30-11:30 часа, ЛЛЛ среща в Пловдив.   Grinning

Темата е

“Предимство за моето бебе” (личните ни открития и наблюдения)

часът е 10:30, мястото е книжарница Хеликон на главната улица - по-голямата от двете (тази с дървото вътре), срещу стълбите на Каменица, ул. Княз Александър Батенберг № 29.

Срещата е чудесна възможност да споделите опит и мнение с други майки, както и всякакви въпроси, които може да има в тази връзка Simple Smile

Поканени сте да носите нещо дребно (но здравословно) за почерпка или пък вода/сок. Моля, постарайте се да пазите чисто, за да ни искат и друг път там  Laughing

Всяка майка се грижи детето си - предвид това, че има много и интересни шарени детски книги наоколо, отговорност на всеки е да няма бели, причинени от неговото поколение  Grinning

Срещата е неформална, в дружелюбна обстановка, продължава около час. Доведете приятелки, бременни или вече майки, ако се стесняват да дойдат сами  Grinning

Забележка: Моля ви, опитайте се да дойдете навреме, за да може срещата наистина да започне в 10:30 - 10:40ч. Разбира се, с малко дете пътуването и стигането някъде в определен час може да е наистина трудно, но нека се опитаме отново да започнем по график Simple Smile Тъй като сме на гости в книжарницата, след уреченото време срещата приключва.

Моля, запишете се в темата кой ще дойде!

Заповядайте!

Ла Лече Лига предлага подкрепа от майки за майки, информация и обучение на кърмещи и бременни майки. Срещаме се в 10:30ч. всяка  последна събота на месеца. Срещите са дискусионни и от неофициален характер. Дават възможност да се запознаете с майки на малки деца от града и региона.
Бременни жени, майки и бебета са винаги добре дошли!

Темите на срещите включват:

Ползите от майчината кърма

У дома с новото бебе

Нормалният ход на кърменето

Нуждите на растящото ви бебе (захранване&отбиване)

Сайтът на Ла Лече Лига България www.lllbg.org

# 306
Фейсбук събитието, за всички, които ползват Фейсбук - така можете лесно да споделите с приятели и да ги поканите на срещата! Simple Smile

# 307
еееееееее аз ви изпуснах Sad . кога ще е следващата среща?

# 308
На 16.02. от 11ч. в Тон Бонбон 2 - Бебешко кафе (среща на свободни кърмачески теми) Simple Smile

# 309
  • Пловдив
Тон Бонбон 2 беше този на ул.Висла 2, нали newsm78
Живот и здраве в сряда ще се видим, че мноооого въпроси имам Crazy

# 310
ох много исках да дойда, но вали, а съм с градски транспорт. ние отпадаме

# 311
ох много исках да дойда, но вали, а съм с градски транспорт. ние отпадаме
Утре, жено, утре!
Бебешко кафе - 16-ти февруари, сряда, от 11ч. в Тон Бонбон 2, ул. Висла 2, до Имарет джамия Grinning

# 312
  • Пловдив
Пфу, аз и за утре отпадам - почти нямам глас, а и утре от 11 съм на зъбар  Confused Rolling Eyes
Ама и аз съм се объркала с датата, миналата седмица като записвах часа за зъболекарката бях с мисълта, че е вторник срещата.... старост нерадост  ooooh!

# 313
И ние отпадаме, и двамата сме болни. Цяла зима сме добре, точно сега се разболяхме.

# 314
Май ще си пия кафето сама накрая Grinning

Общи условия

Активация на акаунт