Отговори
# 15
Само да се запиша, че после като се изпише другата да не се чудя къде да ви търся.

Поли, страхотна са темичката и стихчето.  Hug

# 16
Цоп и тука...да не изпусна слу4айно нещо  Joy
Поли, супер е темата - никакво триене..на късмет е  Hug Heart Eyes Hug

# 17
Обърках се, но се записвам и тук  #Silly

# 18
и аз мисля че темата е страхотна ,аз  съм стрелец и ще е хубаво още едно стрелче в нашто семейство Hug Hugза всички

# 19
Двете теми са хубави, няма да трием.Така може да станем мами на близнаци, айде дано ни се сбъднат мечтите!

# 20
Да се запиша и аз, не искам да губя връзка с вас като изпишем другата тема  Laughing

# 21
  • На планетата Земя
Момичета, ако продължавате да се "записвате" така чаровно, темата със сигурност ще бъде заключена.

Съветвам ви да спрете да пишете тук до изписването на другата.

# 22
  • у нас
събуждам тази тема с новини от днешния ми преглед Heart Eyes бебо е на мястото си - отговаря на 9с и 6 дни Heart Eyes мята с ръчички и за сега всичко е ок Heart Eyes зачислиха ме за ЖК, информирахме моите родители и сега се чувствам много щастлива и малко поуспокоена. Тези дни ще кажем и на родителите на таткото Heart Eyes
пожелавам ви в тази тема всички да видите две чертички  Hug babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 всички под прашеца без изключение Mr. Green

# 23
Пу първааааааааааа.
Хей май за пръв път се вреждам веднага под прашец.
Томи  Hug  bouquet

# 24
  • у нас
искрено се надявам ей сега тук да повлека крак Laughing

# 25
Tommelise - браво за хубавите новини  Hug Дано да са все такива до края  Praynig  Hug

Дано новата темичка да е на късмет на повечето мацки тука и най-вече на авторката й - Поли  Wink  Hug

# 26
Цопвам се и аз под прашеца  newsm37

# 27
Toмелисе   Hug Hug Hug Много хубави новини  Hug
И аз под прашеца ...

# 28
И аз веднага под прашеца  bath1
Tomi,толкова хубяви новини.... Hug Hug Hug Hug

# 29
Томелисе чудесни новини как реагираха родителите ти?хоп и аз под прашеца Hug Hug Praynig

Общи условия

Активация на акаунт