Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо не мога да отворя връзката към книгата на д-р Спок?
Какви са препоръките за практикуване на йога по време на бременност?
Какви са препоръките за хранене по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо не мога да отворя връзката към книгата на д-р Спок?
-
Какви са препоръките за практикуване на йога по време на бременност?
Практикуването на йога по време на бременност може да бъде полезно, но е важно да се консултирате с лекар или акушерка преди започване. Обикновено се препоръчва избягване на интензивни стилове и определени пози, особено през първите три месеца. Важно е да слушате тялото си и да избягвате пренапрежение.
-
Какви са препоръките за хранене по време на бременност?
По време на бременност е важно да се храните балансирано, включвайки плодове, зеленчуци, млечни продукти, белтъчини и здравословни мазнини. Важно е да се избягват определени храни като сурова риба, недопечено месо и някои видове сирена. Винаги е добре да се консултирате с лекар или диетолог за персонализирани препоръки.
-
Какви са някои ефективни методи за облекчаване на коликите при бебета?
-
Какви са разликите между различните стилове на йога, като ащанга, пауър йога и дживамукти?
, радвам се, че ти допадат. Аз имам инфо, че този техен бебешки продукт е добър
. Но щом така или иначе поръчваш от там, да знаеш, че това е изпробвано от една дружка
.
), пристига с ДВД с инструкции,
, отивам супер нахъсана да взема нещо най-накрая, но просто нищо и нищо не мога да харесам. А пък като погледна момичешките одежди и направо се размазвам...ама това е друга тема
. Просто изборът за момчешки дрешки е у-жа-сен, поне за моя вкус, но знам ли, може би аз съм много придирчива
. Ако случайно изникне някоя дрешка в по-нормален цвят ( жълто, бяло, червено, тъмно синьо), то тя непременно е декорирана с някой зъбав крокодил или динозавар, а понякога за ранообразие с трактор, багер или трион
. Не може ли бяла дрешка с меченце, кученце, някакъв сладурски бебешки дизайн...какви се тея сексистки облекла- багери и триони от невръстна бебешка възраст
?

- ама че аномалии. А за хапването, опитай да ядеш поне по 2 плода на ден, а пък и ако можеш една салатка. Аз поне това се опитвах да спазвам, въпреки че нищо не ми се ядеше почти през цялата бременност. Но мисля, че тялото ти показва от какво има нужда, а пък ти си наложи някои важни храни, които знаеш че са особено полезни.
не се чудете като дойде тока ше се идентифицирам!
.
Малееееййй много съм луда!
Ако трябваше да купувам момчешки дрехи, бая щях да се озоря.