Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 60-та тема

• 115 565
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Да се разпиша на днешния празник с едни семпли мъфини.

Наздраве и на всички празнуващи другия празник.  Wine Glass

# 541
Весело празнуване на всички празнуващи Hug!
Благодаря за хубавите думи за моята питка на Трейси, Нина, пеп-40, Меридит и близнаците Hug!
А всички сте страхотни кулинарки Peace!
Меридит, заповядай варени гевреци.

# 542
Много вкусни неща сте показали на снимките.

labrex, можеш ли да ми дадеш рецептата за пържените картофки с доматен сос и яйца. И салатата на мъжа ти изглежда много вкусна.  Peace

bliznacite2004, много интересни са тези "мезета- кола".  Peace

# 543
mimi P27 ,я не се измъквай така Naughtyкавай бързо каква е тортата-с боровинки лие,със сини сливи ли newsm78потекоха ми лигите Embarassed
тортата е тази
Шоколадов сладкиш с аромат на сладолед.
аз нямаш шоколадов пудинг и я направих с карамелов, затова и блатовете са ми по светли Peace
iren5 - рецептата е за солен кекс на Pety,любимата ми Heart Eyes аз сложих в плънката сирене, кашкавал и маслини Peace
4 яйца
2/3ч.ч.олио
1ч.ч.кисело мляко
1ч.ч.натрошено сирене или кашкавал кубчета
1ч.ч. нарязан на малки кубчета колбас
2ч.ч.брашно
1с.л.бакпулвер
Разбиват се яйцата с киселото мляко,добавя се олиото ,брашното и бакпулвера.Добавят се сиренето и колбаса и се разбърква.Изсипва се в намаслена тавичка или формички за мъфини и се пече на 180 градуса.

Последна редакция: нд, 14 фев 2010, 08:12 от mimi P27

# 544
Вкъщи вечерята се състоя от пилешки бутчета със зеленчуци:

а за  днешния празник едни бързи маслени бисквити, които не успях да украся  Rolling Eyes

# 545
За няколко дена да се отчета: картофена супа, телешки кюфтенца с грах и картофи:

бъркана пица, сладкиш с майонеза/със сметанов крем/:

салатки и печен в гювеч заек с варени картофи с лук:

# 546
Преди няколко дни имах РД и да се отчета с приготвените от мене сладкиши...........

бадемови борчета, прасковки, динени резенчета, полумесеци, питка, торта Династия

Незнам как да намаля снимките. Съжалявам.

# 547
Може ли някой да ми помогне  Praynig Как да слагам снимки като вас,а не само да пише линк и да се отваря отделно?Моля помогнете  newsm17

# 548
Може ли някой да ми помогне  Praynig Как да слагам снимки като вас,а не само да пише линк и да се отваря отделно?Моля помогнете  newsm17
Прочети тук- http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0

# 549
  • София
Няма да ги слагаш между url(за линк) а между img(за снимка) - първото бутонче, с картинка, на втория ред, когато пишеш отговор.

# 550
Само аз ли не виждам мъфините на Танита Sad показва ми, This photo is not available Sad
Ето за празника моите минитортички по рецепта на Луис. Естествено не мога и на малкото пръстче да й се опра нито със снимка нито с визията на тортичките, но пък са наистина много вкусни Simple Smile

# 551
  • София-Младост
Доро сутринта гледах снимките...невероятно вкусен Рд е бил.  Simple Smile
Трейси и аз не виждам мъфините на Танита, но пък твоите  минитортички ги виждам и изглеждат чудесни. Нямам рингове...трябва да измисля друг вариант явно, за да се пробвам и аз.
Снощната ни вечеря - пъстърва на фурна и крем пита.

# 552
Ала Бала, аз имам само един ринг, с него изрязах йръг4етата за основата. После си направих рингове от фолио, прегъмах го на три пласта и стана доста твърдо  Peace

# 553

Честит празник  Simple Smile

# 554
  • София
Честити ви празници на всички! Да сте живи и здрави!  bouquet

При нас за обяд имаше:
-телешки кюфтенца за детето
- и бьоф Строганов за мама и тате. Hug

Общи условия

Активация на акаунт