Брееееееей, мислех, че съм объркала форума Прилича на фритюрник
gergan75, Вихронрав,
Много се радвам, че рецептите са ви допаднали
И да не се справиш от първия път с бутер тестото, не се отчайвай, а непременно опитай отново. Когато свикнеш с него, ще видиш какво улеснение е и какви вкусотии се получават от него. Във всеки пакет има 10 правила, които трябва да се спазват. Ако се придържаш стриктно към тях всичко ще е ок. Единственото, с което не съм съгласна е да оставя тестото да се отпуска цяла нощ в хладилник. Поне при мен винаги след това става много меко и трудно за работа.
дядо хаджия ти е отговорил, но по принцип ако се интересуваш от закусвалня с постни ястия бих ти препоръчала Тропс. Винаги по време на пост имат богат асортимент от постни храни.
дядо хаджия, и аз от много време умувам постния козунак. А предложенията на labrex са страхотни! Присъединявам се към думите, че е енциклопедията на форума
Добре дошла, заповядай Дано да ти хареса!
Отчет от тези дни:
Пълнени патладжани със соева кайма и гъби
Лазаня с тиквички и патладжани
Направих и Рафаело, но снимки ще кача утре, тъй като не съм го свалила на компютъра.