Житният режим на Учителя Петър Дънов

• 48 053
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
asyalein,благодаря за бързият отговор Hug
Ще се постарая до 5-ти да намеря цели орехи.

# 601
И аз от днес съм с вас до Великден. Няма да са десет дни, но ще се постарая да са 5-6. Пък по празниците ще внимавам с храната.

# 602
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
житният режим не ми помогна. Tired
освен , че ми закъсня МЦ, друга промяна няма.
пак сам с болки и на лекарства...  Confused

# 603
житният режим не ми помогна. Tired
освен , че ми закъсня МЦ, друга промяна няма.
пак сам с болки и на лекарства...  Confused

а пробва ли с ТЕС?

# 604
И аз днес почнах.Много добре се чувствам за сега.А само да попитам,водата задължително ли е да е преварена?

# 605
Житото може да се накисва и с по-хладка вода.Но тогава кисненето е по-дълго.Може и два дни/48 часа/.
  Допълната вода ,която пиете ,не е задължително да бъде гореща или хладка.Но когато тя кипва за кратко/ 3 пъти/ и после се пие хладка/около 37 гр./,чистенето е по-пълно.
 НЕ ПОЛЗВАЙТЕ ВОДА,В КОЯТО ИМА ХЛОР.

# 606

за жалост не, защото не ми е останало време да се занимая с тази техника.
пробвах с акупресура, с консумиране на определени храни (според китайската традиционна медицина), йога. Tired

съжалявам за оффа....

успех на всички, които започнаха режима  Hug

# 607
Солей,благодаря за отговора.Така, първият ми ден мина спокойно,чувствам се добре,изядох си всичко.
Мислех,че ще се почувствам гладна,но не съм.Прегреших само с две цигари,но от утре ще се постарая и тях да ги махна.

# 608
Когато се лекувате ,вие искате да се освободите от болестта.Затова режимът се прави ,когато Луната намалява.Ако започнете на ''пълнене''-бъдете готови да приемете всякакви продобивки-положителни и отрицателни.Никога не знаете какво ви носи приливът.

# 609
Да се отчета,днес ми е 2-ри ден и се чувствам супер Grinning
Килограми не съм свалила,но не чувствам глад и съм много жизнена.Чувствам,че започвам да се пречиствам.
Пак изпуших 2 цигари Embarassed явно това ще ми е най-големият проблем.

Последна редакция: чт, 01 апр 2010, 17:55 от Engel^^

# 610
Когато се лекувате ,вие искате да се освободите от болестта.Затова режимът се прави ,когато Луната намалява.Ако започнете на ''пълнене''-бъдете готови да приемете всякакви продобивки-положителни и отрицателни.Никога не знаете какво ви носи приливът.

и на ти можеш да ми говориш  Hug
явно съм приела някакви положителни.
забелязвам, че не се изнервям бързо, станала съм със слонски нерви  Mr. Green

режимът го направих, за да си изчистя тялото от болкоуспокояващите.
за жалост няколко дена след като го приключих отново стигнах до тях  Tired

напоследък ми е много студено  Rolling Eyes
то и тук се захлади де, но ми е много студено... чак ми премръзнаха краката и се надуха...
много неприятно Crossing Arms

# 611
  • София
Добро утро!  Hug
Engel^^  Hug браво! Важното е, че се чувстваш добре! Продължавай смело!
asyalein  Hugможе би не трябва да очакваме чудеса от 1 цикъл режим! Аз преди бях написала, че с удивление установих, че лакетът ми вече не ме боли /една постоянна болка имах в течение на няколко години нощем/. Продължава да е подут, но не боли! Казвам си, че ще направя още 2 цикъла поне и тогава със сигурност ще мога да кажа дали това е от житото... Но няма от какво да е друго!
На 5-ти април съм на линия! Кой ще започва тогава?
Относно килограмите - задържах смъкнатото! /след първия път не успях и почти всичко си възвърнах/ Но този път успях! Laughing
На всички желая хубави празници и пролетно настроение! Hug

# 612
Snow4eva , браво за килограмите!!!
успех от 5ти. аз още се наслаждавам на вкуса на зеленчуците и хляба  Mr. Green
евентуално догодина може пак да се пробвам с режима, но не искам дълго време да се храня еднообразно  Peace

# 613
И третият ден мина успешно,Сноучева благодаря за куража Hugна 5-ти ще ви чакам Grinning За сега режима не ми тежи,честно казано повече ме притеснява захранването,но ще разчитам на вашите съвети,когато му дойде времето.

# 614
Сега се прехвърлих от темата за кълновете. Искам да попитам най-лаишки, ще ме извините, се надявам, каква е целта на житния режим, как точно се води - като лечебна диета с цел не само отслабване, но и лекуване на болести, така ли? А при какви болести има най-голям успех? Има ли сред вас хора, които са забелязали облекчения, подобрения на наличните им болежки? Съжалявам, ако вече много сте обсъждали такова инфо, но аз нямам време да изчета всичко и само на бързо хвърлих поглед, но не открих. Връщам се на първа страница да си дочета поне основното инфо за режима. Hug

Общи условия

Активация на акаунт