Лято 2010 - къде на море с 500 лв.?

• 69 317
  • 729
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Моичета ето ви нещо за бунгала,бяхме там миналата година,страшно е близо до плаща има магазини и стола на Олимпийски надежди.Ако ви хареса мога да ви кача снимките да ги видите или ако имате въпроси питайте,Но са за 5 човека и цената е на нощ  Peace http://digami.hit.bg/ceni%202010.html Ама и там няма много свободни места.

# 721
Пак малко офф, но огромна благодарност за инфото за тези талони  Hug С тях две семейства с три деца си спестяваме 61 лв.  Laughing
То това пак си е свързано с ограниченията на бюджета за почивката   bouquet

# 722
Galina* , вие в Поморие на къде бяхте - бунгала или квартира? Дай малко инфо за местоположение и цени?

# 723
Galina*, моля те ако откриеш нещо подходящо - пиши.  Вече не знам и къде да търся още.

Компромисен вариант е ето това:
http://pomorie.pochivka.com/o-988-vili-mari%D0%B0na Трябва обаче да помъкна и газов котлон, а определено не ми се иска Sad
Все пак някой има ли отзиви за тези бунгала. Много ли са мизерни, чисто ли е, колко е далече плажа и хубав ли е?

# 724
  • Враца
едно момиче преди време ми препоръча този апартамент.
ние не го избрахме, но може някого да го устройва напълно. Peace

ето линк и цитирам малко от това, което въпросната мацка, която е ползвала апартамента, ми писа на лични тогава.

Ето това е линка за апартамента http://www.bulrest.com/pomorie/index.php?oID=217&cID=3  и има координатите. Жената се казва Анна Стоянова, много симпатична и приятна млада жена. Апартамента е в стария град, буквално до плажа на втора линия, има си всичко необходимо, все едно си си в къщи.Ако си носите лаптоп, има и кабелен и-нет. Само пресичаш улицата и си на плажа. За плажа не се притеснявай - има огромен плаж, много дълга плажна ивица.Не знам защо мислите, че част от плажа е скали, няма такова нещо.  Скали има да, като навсякъде по морето, но си има и плажове и то не малки. В новия град също има плаж, но е по-малък от другия. Ние ходихме от 2-ри септември и имаше намаления навсякъде на квартирите. Платихме 40 лв и нищо друго не сме доплащали, но доколкото знам, в активния сезон вземат по 5 лв дневно допълнително за климатик. Аз казах, че давам 40лв и това е, ако са съгласни го наемаме и те се съгласиха  Smile при това ние платихме за 2 седмици, а за над 8 нощувки винаги правят отстъпка. В пика на сезона този апартамент са го давали за 50-55лв. Сега тази година не знам какви ще са им цените, но в Поморие можеш да намериш много хубави апартаменти на ниски цени, по принцип там си е евтино и за квартири, и за заведения.А сезона там е кратък, още след 20 август вече почват намаления.Ако отидете в сезона точно, може да се наложи да плащате за паркинг, там до къщата има един, който беше безплатен, но не знам в сезона дали се плаща, май да. Иначе един съсед там до къщата даваше паркинг за 5лв дневно. Но ние не сме плащали, ползвахме безплатния.  Крайбрежните заведения също са евтини, в сравнение със София беше много по-евтино. И са чисти и приятни, точно до морето,никакви мизерии нямаше.В центъра имаше една сръбска скара, но е доста скъпо там и има жив оркестър с чалга, та не се трае, иначе скарата им беше супер.

# 725
В Поморие бяхме в апартамент в новия град.Там искаха компанията.Ние бяхме в тристаен апартамент-80 лв беше.Но сега не го виждам да се предлага.А беше близо до плажа.А плажа е хубав.Не е дълбоко.Доста навътре е плитко.
Цените в заведенията не са високи,но храната им не се хареса на децата.Бяхме точно в центъра и имаше точно до нас 3 заведения които предлагаха обедно меню.3.50-4.00 беше готвено,но доста солено и мазно готвят,та не ги харесаха децата.Затова ми се наложи да приготвям на малкия по нещо.
В стария град ходихме на разходка.Доста по-голяма е навалицата там.Който иска заведения,дискотеки-стария град.
А пък на мен и миналата година ми се ходеше на Нестинарка.Ходили сме когато дъщеря ми беше малка и много ми беше харесало там.Обаче е 70 км надолу от Бургас.Повечко път си е.И другото семейство с което ходим не им се върви нататък.Само аз искам.Ето тук съм набелязала http://pochivka.bg/o-5885-%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0%D … D1%80%D0%BA%D0%B0 ,някой ако му харесва тази дестинация Wink

# 726
Благодаря ви Трън в Очите и Galina*. Всичко това за Поморие звучи добре. Просто аз не познавам града и места като "близо до пощата, общината и автогарата" не ми дават кой знае каква представа къде се намира Sad. Не искам да се ходи много до плажа.

Иначе за около 40-45 лв. на вечер има скромни, но прилични апартаментчета.

# 727
rosinauzunova, останали са места в  хотели с по високи цени.Но в тая бутаница ми се отщя.Ентеровируси и др. гадини им повалиха децата  и се отказах.

Galina*това е интересно предложение!

vessinka,гледали к-с Зора в Обзор?

Нещо ми се прииска на мен да помързелувам нали е почивка,да ми готват,чистят  и да си пия пиенето край басейна ,макър и за 5 дена.И да е на сносна цена ....много искам  Joy

# 728
Момичета,аз си харесах къде ще бъдем Simple Smile.
Грабна ме градината им.Идеално ми се струва за деца.Ще ходим от 26 юли.Днес ще се обадя да питам допълнително за някои неща и ще пиша.Ето това е http://www.namore.info/out.php?ID=5167
Ако някой е ходил към Равда,да пише как е.

# 729

Общи условия

Активация на акаунт