Лято 2010 - къде на море с 500 лв.? - Тема 2

• 44 896
  • 292
  •   1
Отговори
# 285
  • Русе/София
Тази година ми се струва, че темата ще е с друго заглавие newsm78
За 500лв. ми се струва почти невъзможно.Оглеждам и аз вече, но ми се ще да идем с двете щерки този път...

Темата ще е:Спомняте ли си когато ходехме с 500 лв. на море? Joy

# 286
  • Враца
ааа, възможно е, възможно е Mr. Green

ето една груба сметка /без кръчмар де, като идем на място и ще видим, но обикновено ми се получава Wink/

ние ходим на море в нач на юни.
тази година смятам да идем на обзор и да си наемем стая в къща под наем.
предполагам, че повече от 20 лв стаята няма да бъде.
20 х 7 = 140 лв.
за храна обикновено ни стигат по 30 лв на ден- 7 х 30 = 210
до тук 350 лв
слагам 100 лв за глупости и глезотии- общо 450 лв за двама възрастни и дете, което все още няма претенции Laughing
сметката за гориво мисля, че не се включва, защото някои пътуват 100 км до морето, някои 500 и е несъизмеримо, но пак 450 лв за 7 дни дори без горивото е добре, мисля  Wink

бунгалата с баня и тоалетна също са в тая ценова категория, а юли и август вървят по 30- ина лв, което за 7 дни оскъпява със 70 лв- не е кой -знае олко много. Peace
разбира се, ако някой иска да отиде на море в най-високия сезон за 7 дни  на ол инклузив, няма смисъл да пише в тая тема  Grinning

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 10:01 от Трън в Очите

# 287
  • София
Зависи какво точно търсите,но аз се ориентирах за 2-3 места на бунгала и май натам вървя.Щото пари нема действайте.  Cry Ако имате близки и познати да работят на държавна работа предлагат много добри карти,да вярно е че първо техните хора,но остават и места на свободно.

# 288
  • София
За нашето семейство по квартири и свободно хранене излиза доста по-скъпо.
Няма как за 30 лв. на ден да обядваме, закусваме и вечеряме 4-ма....
Дано намерите стая за 20 лв.... Rolling Eyes

# 289
  • Враца
е, вие сте 4- ма, а ние- 2 и половина Laughing

освен това много- много не се храним по ресторанти, че малкия не ни оставя- вземаме си готвено за в квартирата най- често.
но това не ни намалява кефа, напротив- така ни е по-добре, защото все-пак се храним на спокойствие, доколкото е възможно Simple Smile
а колкото до цената на квартирата. в нач на юни цените са доста ниски, а и можеш да се пазариш- почти няма летовници тогава Simple Smile

признавам си, че не съм харчлива и не се изхвърлям по луксове- доста скромно почиваме, но пък е не се лишаваме от основни удобства / за разлика от феновете на палатките например- впрочем- още една идея за море до 500 лв, дори мисля за 4- ма човека Wink/

# 290
Миналото лято платих 110 лв. за 10 нощувки на Приморско - аз и малката.
Вместихме се идеално в сумата от 500, нямам никакви претенции, предпочитам квартира, мисълта ми беше, че това лято ще взема и голямата/16/, а това си е графа "възрастен".
С радост ще следя предложенията.

# 291
Тази година ми се струва, че темата ще е с друго заглавие newsm78
За 500лв. ми се струва почти невъзможно.Оглеждам и аз вече, но ми се ще да идем с двете щерки този път...

Напротив! Мисля, че още с по-голяма сила ще е актуална!
Да вземем да направим нова тема, за 2011г., а?!

# 292

Общи условия

Активация на акаунт