5 ОУ "Иван Вазов"?

• 15 417
  • 44
  •   1
Отговори
# 30
 много се колебах дали да си пусна детето на 5 години предучилищна в училище "Иван Вазов". Вчера също ходих там. Беше късничко и не успях да се срещна с госпожата на малките. Притеснява ме факта, че ще ме задължат догодина, а не след 2 години да го пусна първи клас.  Реших да си го оставя още една година вкъщи. В "Иван Вазов" кипи усилена подготовка за първия учебен ден. Всичко е ново, ремонтирано, боядисано. Трябва само да се измаже и боядиса отвън. Не е необходимо да се поставя изолация, защото тези дебели стени са преграда за студа. Децата и паралелките се увеличават, а някъде съкращават учители, поради липса на деца. не смятам, че държавата подготвя училището за закриване.

# 31
Senjana незнам , защо имаш отрицателно мнение за моето училище , но мога да ти кажа , че всичко което се говори за 2 ро е лъжа , преподавателите са много добри и в повечето случаи винаги оценяват справедливо в полза на ученика .Колкото до другата г - жа която нарече училището ни проднало и свърталище на наркомани и хулигани мога да кажа следното  ,не говорете  като не знаете за кво става въпрос ако смятате , че е пропаднало училище отидете и вижте на място дали е така http://www.2ro-sou-bg.com/index.html аз съм учила в 5 то сега завършвам във 2 ро и мога да дам за него само положителни отзиви . Преди години всеки от 5 то говореше лоши неща за 2 ро , учителите били ужасни , имало наркомани и нз си още кво . Е като отидох там се уверих , че всичко това е лъжа , другото което забелязах , е че много от учителите в 5 то не им ставаше приятно като чуваха нещо за 2 ро . Може би всички тези слухове са били от завист

# 32
iris 40, много ти благодаря, че изнамери тази забравена тема. Аз се питам къде да запиша детето си в първи клас догодина - в "Иван Вазов" или във 2 СОУ. Ти ми даваш полезна информация. Би ли споделила повече за преподавателите в двете училища.
Не прави забележка на другите, защото и ти имаш правописни и пунктуационни грешки.

# 33
Ами зависи някои родители предпочитат 5 то , защото от една страна е по - спокойно и няма големи ученици , които според техните думи щели да тормозят малките . Честно казано аз не съм видяла никой от големите в междучасията да тормози по - малките ученици от началните класове . Други родители пък предпочитат 2 ро , защото се води , като елитното училище на квартала . При нас първите класове са на целодневен режим до обяд на училище и после следобед на занималня , което от една страна е улеснение за заетите родители . Освен това има и клуб по шах , където лично съм виждала част от първокласниците да ходят . Освен това всяка година 12  - тите класове организират за малките коледни тържества на които има много игри и забавления . Другото предимство пред 5 то е ученическият съвет , където децата от прогимназиален и гимназиален етап , дискутират проблеми като насилието в училище , начините за предотвратяването му , както и какви промени биха били благоприятни за училището .

# 34
Има ли начин модератор да смени името на темата, защото е безкрайно нелепо?

# 35
  • София на морето
Бих искала да използвам темата да питам за мнения за предучилищна в 5 ОУ - (до колкото знам във 2-ро няма такава) - има ли отделно групи за 5 и 6 годишни? Още мнения?

# 36
  • София
И аз също се интересувам от занималнята им!  Peace Дано някой сподели нещо за нея.

# 37
След като се интересувате от занималнята отидете до пето училище и я вижте.
Запознайте се с госпожата, поговорете си.
Не е сериозно да разчитате на вземане решение въз основа на нечий пост тук, нали?

Успех.

# 38
Записче
 Embarassed

# 39
  • София
Така е Люлин, но за мен мнението на родителите, които имат деца в едно училище в момента е много важно. Аз имам по-голямо дете в прехвалено училище, но няма там да си запиша второто, тъй като знам, че няма да намеря това, което търся.

При всички положения ще говоря с учителката, тъй като малкия е доста палав и всъщност тя ще е водещият параметър при избора на училище. Затова и ще ми е интересно да получа мнения от родители, които са ежедневно общували с госпожата. А не да разчитам на един разговор.

# 40
  • София на морето
Люлин,
Ако разчитах само на собствените си впечатления, изобщо не бих питала тук.  Wink

Ще се радвам да прочета мнения на родители Simple Smile

# 41
Биги Бона, за щастие името на темата е сменено.
Виж само старото име! Какво да очакваш?!
Има една такава закономерност, поне аз съм я открила - колкото по-малко се пише за едно училище във форума, толкова по-безпроблемно е то. Peace
Засега няма две групи ПГ в пето.
Има една група. Има опция детето да повтори, има и да тръгне с предходния набор.
Зависи как ще се развият нещата с наредбата. Peace

# 42
  • София на морето
Хм, името на темата наистина е било странно. Да не би друго училище да са имали предвид?

Иначе благодаря за отговора! Simple Smile

# 43
А сега 2014, как стои въпроса с условията и обучението в училището?

# 44

Общи условия

Активация на акаунт