5 ОУ "Иван Вазов"?

• 15 418
  • 44
  •   1
Отговори
# 15
  Смятам, че това са неоснователни слухове, пуснати от нелоялна конкуренция.

# 16
  Ще има ли подготвителна група тази година в пето у-ще?

# 17
Да, разбира се! Още по-добра от предната година  Wink. С английски, празници, екскурзии и мноооого учене!  Grinning

# 18
 Една близка се интересува дали ще приемат петгодишни и при какви условия.

# 19
   Много съм щастлива. Моето по-голямо слънчице го записах тези дни в първи клас в 5 у-ще. Още по-голяма ми е радостта като разбрах, че паралелките са само с по 19 деца. Може би ще приемат още само по едно две деца в трите първи класа. По този начин учителките ще обръщат по-голямо внимание на децата.
  Не мисля, че едно училище ще го закриват, щом като общината е отпуснала средства за ремонт. Ще сменят дограма.

# 20
  Коя е учителката на третата паралелка?Ashura, при коя учителка е твоето дете?

# 21
  ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРИЕТИ СЕДМОКЛАСНИЦИ!  МНОГО СЪМ ЩАСТЛИВА.    Пиша от името на многото щастливи майки, чиито деца завършиха основното си образование в 5 ОУ "Иван Вазов" София.

ДЪЛБОК ПОКЛОН НА ЦЕЛИЯ УЧИТЕЛСКИ КОЛЕКТИВ, КОЙТО ПОДГОТВИ ПРЕКРАСНО В ТОВА УЧИЛИЩЕ  НАШИТЕ ДЕЦА!

А те бяха приети както следва:

[color=red]1 английска - 1дете

1 испанска - 2 деца

1 немска - 1 дете
2 немска 73 у-ще - 2 деца
2 английска - 1 дете

СМГ - 2 деца

НПМГ - 2 деца

В "Джон Атанасов" - 3 деца

Търговско банкова гимназия - 1 дете

133 - 2 деца

35 - 1 дете

36 - 2 деца

Киров - 2 деца[/color]
В паралелката, която завърши 7 клас има още 2 деца, които не помня къде са приети. Това са почти 96% от децата на 5 училище, успели още на първи прием, там където желаят.

ЖЕЛАЯ УСПЕХ И КЪСМЕТ НА НАШИТЕ ДЕЦА.
ВЕСЕЛА ВАКАНЦИЯ!

ТАКОВА УЧИЛИЩЕ С ТАКАВА ГОЛЯМА УСПЕВАЕМОСТ, НЕ СЕ ЗАКРИВА.

# 22
klementina, записах детето си при по-младата.

# 23
  В 5 у-ще откриват още една паралелка първи клас. Днес е родителската среща и на нея ще обяват новите класни ръководителки. Срещата е обявена за 18.30 ч. Разбрах, че децата ще бъдат само по 20 в паралелка, което е много добре. И аз не смятам, че ще го закриват, щом като децата и паралелките се увеличават.

# 24
   Благодаря ти, Ashura, бях забравила за род. среща. Радвам се, че учениците по класовете са се запазили толкова малко. Така ще е по-добре и за децата и за учителката.

# 25
Догодина последната ми щерка ще е първи клас. Дай Боже  пак да са толсова малко децата в клас. Това е пътя- никъде парите не стигат..., но не за сметка на качеството!

Желая ви( им) успех!  Hug

# 26
Ashura, на родителската среща беше голям кошмар. Имаше много недоволни родители от новото разпределение на децата по паралелки. Твоето дете в коя паралелка е разпределено. На мен ми се видя много симпатична и отговорна новата класна. На срещата видях една съфорумка. Детето й е момченце и си е останало при Мирчева. Майката е щастлива.
Желая успех и на добър час на нашите първолаци.

# 27
Официалният сайт на училището:

http://www.5ou-ivanvazov.com

# 28
     Детето ми е при новата учителка Емилия Костова и много се радвам, че е попаднало там. Аз направих проучване и има отлични отзиви за нея в старото й училище. Тя идва от училище "Идира Ганди" в Люлин и когато тя е поемала първи клас, всички искали да са при нея. Донякъде за имиджа на училището е допринесла и тя, защото е била емблематична фигура там.
     На мен ми направи впечатление, че е  много възпитана и изискана жена. На продължилата род. среща по класове след това, тя говореше толкова спокойно, че охлади всички забушували страсти и няколко майки отидохме веднага при директорката и помолихме да ни останат децата при нея.

Последна редакция: чт, 09 сеп 2010, 22:27 от Ashura

# 29
   И на мен новата учителка ми направи много добро впечатление. Злато Перка, благодаря за сайта.

Общи условия

Активация на акаунт