Серхан Яваш (Харун/"Незабравима" Мендерес/"Клетва" ) - Тема 5

• 32 823
  • 727
  •   1
Отговори
# 525
ТОРТАТА Е МНОГО ВКУСНА, ПИЕНЕТО Е НА НИВО И ЩЕ ПОВТОРЯ, ЗА ДА ОФОРМЯ ТАЛИЯТА!!! smile3532 smile3532

# 526
Оооо почерпка на която не се устоява Grinning
Честит рожден ден  Ураганчето
Пожелавам ти упоритост за да следваш мечтите си,
смелост за да ги осъществиш,
търпение за да ги постигнеш,
и много любов, за да  дава смисъл на всичко това

bouquet  bouquet  bouquet

# 527
Благодаря на всички Simple Smile  Hug

# 528
Честит рожден ден и от мен!
Желая ти много здраве и любов!  bouquet

# 529
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
http://www.facebook.com/group.php?v=wall&gid=102464064879
оУУуУ хаХаха ТОЯ ХАРУН РАЗЦЕПИ  Crazy

# 530
  • И тук,и там
На мен фрагмана много ми хареса. Simple SmileВъпреки шамара.

# 531
интересна серия пак ще бъде #Crazy от всичко по малко бой, пистолети, шамари  и целувки

# 532
Докато Харун си мисли, че се е изправил срещу най-големия си враг, едно неподозирано развивитие на обстоятелствата ще промени хода на събитията. Това ще разпали още повече желаниeто на Бату за отмъщение. За Харун следват трудни дни. За Феяз Арсланлъ също.
Падането на Мелда по стълбите ще хвърли в паника всички. Случилото се на сестра и ще разтърси дълбоко Еда. За нея има само една-единствена причина за всичко това. Още веднъж Еда горчиво ще проумее, че нещата не могат да продължават така...
Неочакваният ход на Бату ще постави Харун и баща му в много трудно положение. Непосредствено, последвалият втори шок ще обърка Тюркян, Мелда и Еда и ще ги постави в безизходица.
За Джемил има само един път напред. Дори и да е изпълнен със страдания за всички, той е решен да го извърви. Дори и да е съвсем сам ...
Тюркян, опитвайки се да защити Еда от баща и, от друга страна се тревожи за Мелда.
Обърканите мисли на Саадет до разкритието на коя истина ще доведат?
Тази трудна за вярване истина ще приближи ли Харун до целта му да намери някакви факти за Кенан или ще постави пред него нови цели?

Последна редакция: нд, 09 май 2010, 15:59 от Mamma

# 533
# 534
Буквално се шокирах от шамарът,който зашлеви Харун на Еда.. По снимките във фейсбук забелязвам,че веднага след това е започнал да се извинява. Мисля,че много трудно ще прости на самият себе си за това,което е направил.. На Еда мисля,че ще й мине... то почти всички са я били АхАХа Джемил, Мелда, Тюркян.. хАхХА сега и Харун  Joy
Мисля,че му е казала,че баща й настоява да напусне имението и той е попитам защо и тя е казала,че не може да остане, защото не е омъжена за Толга. И понеже тази лъжа съсипа всичко и му причини огромна мъка може би се е вбесил.. Все пак тя живееше  с Толга .. И толкова пъти се сдобриха с Харун и тя не му каза,че не е омъжена. Другият вариант е да му е казала,че трябва да се откаже от Ямур и да остане със сестра й.  Sick Мисля,че си го е заслужила Еда. Явно доста е прекалила щом Харун й посегна..

# 535
# 536
Цитат
Буквално се шокирах от шамарът,който зашлеви Харун на Еда.. По снимките във фейсбук забелязвам,че веднага след това е започнал да се извинява. Мисля,че много трудно ще прости на самият себе си за това,което е направил.. На Еда мисля,че ще й мине... то почти всички са я били АхАХа Джемил, Мелда, Тюркян.. хАхХА сега и Харун  
Мисля,че му е казала,че баща й настоява да напусне имението и той е попитам защо и тя е казала,че не може да остане, защото не е омъжена за Толга. И понеже тази лъжа съсипа всичко и му причини огромна мъка може би се е вбесил.. Все пак тя живееше  с Толга .. И толкова пъти се сдобриха с Харун и тя не му каза,че не е омъжена. Другият вариант е да му е казала,че трябва да се откаже от Ямур и да остане със сестра й.   Мисля,че си го е заслужила Еда. Явно доста е прекалила щом Харун й посегна..

Шамарът поне от това което се вижда е доста силен за да и посегне  Харун Еда  трябва да го изкарала извън нерви...Склонна съм да предположа че за пореден път ще иска да жертва щастието им заради Аблата и да отдели Харун от детето му.

# 537
 #Crazy #Crazy #CrazyДобро утро ,много спите Laughing Laughing Laughing

# 538
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44На мен лично много ми хареса шамара на Харун,май Еда трябва да я освести някой,че май определено не е добре с главата и тя не знае какво иска,Харун много я разглези и тя му се качи на главата smile3515 smile3515

# 539
Здраствуйте, Мацки!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
4естит рожден ден , Терезке, мила сладка!!! Да си живи4ка, здрави4ка и най-ве4е умни4ка!!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Аз се завърнах от пътешествието си до родните на моя мъж села и кво да видя - Хару е станал МЪЖ!!!! Бравос!!! Сценаристите са по4нали да излизат от мозъ4ната си смърт и двете им мозъ4ни клетки малко по малко заработват!!! Отново се о4ертава хубава серийка! А що се отнася до шамара, аз отдавна се 4удех , как аджеба я изтрайва тая лигла с шашавите и семейни отговорности! Crazy Crazy Crazy Crazy Не 4е умирам от желание мъжо да изпращи в тая насока, де, ама нали знаете на 4ужд гръб и 100 тояги са много! Joy Joy Joy Joy Joy 

Общи условия

Активация на акаунт