Серхан Яваш (Харун/"Незабравима" Мендерес/"Клетва" ) - Тема 5

• 32 916
  • 727
  •   1
Отговори
# 540
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Здраствуйте, Мацки!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
4естит рожден ден , Терезке, мила сладка!!! Да си живи4ка, здрави4ка и най-ве4е умни4ка!!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Аз се завърнах от пътешествието си до родните на моя мъж села и кво да видя - Хару е станал МЪЖ!!!! Бравос!!! Сценаристите са по4нали да излизат от мозъ4ната си смърт и двете им мозъ4ни клетки малко по малко заработват!!! Отново се о4ертава хубава серийка! А що се отнася до шамара, аз отдавна се 4удех , как аджеба я изтрайва тая лигла с шашавите и семейни отговорности! Crazy Crazy Crazy Crazy Не 4е умирам от желание мъжо да изпращи в тая насока, де, ама нали знаете на 4ужд гръб и 100 тояги са много! Joy Joy Joy Joy Joy 

Ураганчето: Милооо, радвам се,че вече си тукк  Crazy
Благодаря ти за пожеланията  Hug
Коментарът ти е на ниво  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 541
 [/center]
[/quote]

# 542
Ураганче, Честит рожден ден!
Да си жива и здрава и нека мечтите ти станат реалност!

# 543
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ураганче, Честит рожден ден!
Да си жива и здрава и нека мечтите ти станат реалност!

Ураганчето : Благодаря  Crazy

# 544

Шамари, целувки, туй-онуй интересна серийка ще е.  Grinning

# 545
Ураганче ...
ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО КЪСМЕТ И ЩАСТИЕ!
всеки ден да е рожден ....

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 546
Какъв шамар и залепи .....  newsm09
тия май започват и да се обичат  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 547
Какъв шамар и залепи .....  newsm09
тия май започват и да се обичат  hahaha hahaha hahaha hahaha
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Сега Еда 100% пак ще почне аблата та аблата( Нали е болна)  ooooh!
Маже за това да е изяла шамара.  Rolling Eyes

# 548
Еда как остава права на краката си след такъв удар .... то това си е направо .... тая носи на всичко ...  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 549
Цитат
Еда как остава права на краката си след такъв удар .... то това си е направо .... тая носи на всичко ...     

Аха с какъв замах я зашлеви Харун #Crazy #Crazy айде довечера да видим фрагмент ще има ли newsm78

# 550
# 551

Х: Знам кой си!
М: Ние решихме да се разведем. Време е тримата да поговорим.

Е: Хайде, какво чакаш? Отиди и им разкажи всичко! Ще се отърва от тази любов и от нас! От едната като те заболи главата с другата...

Срещу вас има обвинение за убийство. Трябва да дойдете с нас до полицейското управление.

Е: Сбогом, татенце! Отивам и повече няма да се върна...

Имам бомба новина! Нямам търпение да подпаля фитила

Б: Не се страхувай, аз съм Кенан!

Превода е от другата тема.  Simple Smile Wink

# 552
Еда каза една умна приказка и Харун побесня ....  hahaha hahaha hahaha

Какво ли ще стане ако аблата не се откаже в последния момент... нещо не са убедителни с това “време е тримата да поговорим”

# 553
дОБРЮТРОУ!!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Е най-накрая Еда ми хареса- да поиска сметка на Хару за тва, че се съобразява с Мелдището, браво!!!!  bouquet  bouquet Тя най-накрая почна да ревнува тая мацка!
На Хару пък явно му писна и незнае как да се държи и затва избесня, милия, преди върви при систара, сега ко праиш там, нормално е да изтрещи. Малко ли неща са му на главата, че и с тея лигли да се съобразява?! Crazy Crazy Crazy Crazy

# 554
дОБРЮТРОУ!!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Е най-накрая Еда ми хареса- да поиска сметка на Хару за тва, че се съобразява с Мелдището, браво!!!!  bouquet  bouquet Тя най-накрая почна да ревнува тая мацка!
На Хару пък явно му писна и незнае как да се държи и затва избесня, милия, преди върви при систара, сега ко праиш там, нормално е да изтрещи. Малко ли неща са му на главата, че и с тея лигли да се съобразява?! Crazy Crazy Crazy Crazy

В ареста ще си почине .. може и да резмисли  hahaha hahaha hahaha
Бату пак ще му помогне  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт