Серхан Яваш (Харун/"Незабравима" Мендерес/"Клетва" ) - Тема 5

• 32 920
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
е той като гледам ще постои малко в ареста, за 24 часа примерно. Но ще е достатъчно Еда да се размекне и разцелува а здобряване. Тва май ще им е първия физически контакт от раждането насам! Crazy Crazy Crazy

# 556
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ураганчето:
Еда е казала на Харун нещо от сорта на :
"Не може като ти писне от едната ,да спиш с другата"

Това си е направо обидно...   ooooh!

# 557
Прочетох превода на фрагмента  bouquet  bouquet  bouquet
Ама къде ще тръгва туй момиче ooooh! върнаха сериала в началото когато беше решила да замине Еда и Толга я спря #Crazy #Crazy

# 558
Ураганчето:
МИ тези двамата като не си говорят за неща от рода - не съм омъжена, не съм спал със сестра ти и т.н.  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 559
Ураганчето:
МИ тези двамата като не си говорят за неща от рода - не съм омъжена, не съм спал със сестра ти и т.н.  Laughing Laughing Laughing Laughing
Абе какво знае Еда. Дали знае,че Харун спи по диваните в къщата и после се оправдава,че заспал,защото гледал телевизия.. Какво знае тя... #Crazy Или пък той,че цялата работа с брака с Толга беше цирк и че само е облякла бялата рокля нищо повече.  #Crazy #Crazy С повече разговори нямаше да се докарат до тук. А не тя да си мисли,че Харун като си тръгне от при нея и отива и си ляга до Мелда  и чак си изпълнява съпружеските задължения,защото явно тя това си мисли и почна да му го натяква вече. Ама е много далече от истината..  ooooh! Макар,че той дори самият не знае ,че всъщност никога не е бил с Мелда.. Еда не чу как шепнеше нейното име, докато Мелда му налиташе..  #Crazy 
И Харун като знае,че никога не я е докосвал, освен този случай.. Еда направо си заслужава шамара, защото той още първата вечер каза на Мелда,че никога няма да й даде сърцето си и че няма да бъдат заедно и да не очаква нищо от нея. Ама Еда откъде да знае...  #Crazy #Crazy ooooh! ooooh!

# 560
е той като гледам ще постои малко в ареста, за 24 часа примерно. Но ще е достатъчно Еда да се размекне и разцелува а здобряване. Тва май ще им е първия физически контакт от раждането насам! Crazy Crazy Crazy
Ще ги видиме. Съмнявам се да има нещо по-така .  ooooh! #Crazy Joy Joy Joy Joy Joy

# 561
Абе тези са луди... Мелда трябва да си презнае, така ще намери вечен покой.То ,като няма секс, поне бой да има...Това ще радва окото ми. Shocked

# 562
Ха добрютро, милички незабравими!  bouquet  bouquet  bouquet
Днес е големия ден, в който Еда най-накрая ще изяде узтрезняващия тупаник! Peace Ден на начални развръзки и страстна целувка, оле! Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Та питам - ГОТОВИ ЛИ СТЕ ЗА ДОВЕЧЕРА????? Hug Hug Hug Hug Hug

# 563
Днес е големия ден, в който Еда най-накрая ще изяде узтрезняващия тупаник! Peace Ден на начални развръзки и страстна целувка, оле! Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Та питам - ГОТОВИ ЛИ СТЕ ЗА ДОВЕЧЕРА????? Hug Hug Hug Hug Hug

Разбира сееееее  Crazy

# 564
Добро утро!   bouquet  bouquet

и аз съм любопитна какво ще стане тази серия .. не се доверявам на фрагментите ... може и този шамар да е края на серията  newsm78 newsm78

# 565
каква е тази закономерност ... всяка сряда трудно може да пуснеш един пост .. много изнервящо

# 566

smile3521 smile3521 smile3521
Това не си е за изпускане.  Wink

# 567
Кое - шамара или целувката?!
Да проверим сега нагласите?

# 568
Цитат
каква е тази закономерност ... всяка сряда трудно може да пуснеш един пост .. много изнервящо 

и при мен така от сутринта се опитвам да кажа Добро утро  bouquet  bouquet
и шамара и целувката не са за изпускане #Crazy въобще серията  ще е разнообразна и ще се гледа

# 569
Кое - шамара или целувката?!
Да проверим сега нагласите?

аз съм за шамар и директно хоризонтално положение .. ако не им е развита малко повече фантазията .... тия целувки до никаде не водят  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт