ПЛЕВЕН - 135

• 36 622
  • 741
  •   1
Отговори
# 735
Дясната ръка не трябвало да знае какво прави лявата  Laughing Професора е ректор, шеф на държавна клиника, шеф на частна клиника, в съвет на директорите, проповяда дистанционната хирургия по конгреси, села и паланки, съветник на президента...

Мислиш ли, че има време за пациентите си?

Моята практика ме е научила, че шефовете рядко вършат работа. Те си шефстват  Wink

И нещо допълнително -  smile3520

# 736
[
И нещо допълнително -  smile3520
Да бе, да му се невиди...велик глас  Sad
http://www.youtube.com/watch?v=Zj3mKYASycg

Кирил, много е пораснал  Heart Eyes

# 737
Мале,скука в тая тема Simple Smile
Аз се сетих да ви кажа ако някой иска да поръчва от спортсдирект,че една позната от Плевен ще прави поръчка,за да се избегнат доставките с Еконт. Ако някой си е харесал нещо да ви свържа Peace
И да питам - някой знае ли след колко месеца стаж имам право да ползвам платен отпуск?

# 738
След 8 месеца - общо, а не на тази работа. Предполагам ги имаш, щом си била по майчинство.

# 739
Кати, незнам дали е общо, защото аз като започнах работа имах 8 год. стаж и ме караха да си чакам 8-те месеца, защото съм работила на друго място  Rolling Eyes

# 740
  • Плевен
За отпуската е общо. Аз сега ще имам 4 месеца стаж във тази фирма и ще ползвам отпуска. Обаче ще ползваш толкова дни колкото ти се полагат за заработените месеци. Ако имах 20 дни платен отпуск годишно, се получават по 1,6666 дни на месец.

# 741

Общи условия

Активация на акаунт