Раждане на 62 години

• 68 598
  • 2 369
  •   1
Отговори
# 390
"... до началото на осми месец карах една много лека бременност"... това за мен, освен всичко останало, е и патологична бременност, защото за края на седмия месец това са неправилно развити деца, с това тегло и тези жизнени показатели! Защо ли... Боже, горките... Tired
Евала на Фани Давидова! smile3525

# 391

Потърсен за коментар по повод случващото се:

''......не знам дали търсенето на горната граница на човешките възможности прави някого щастлив, а всъщност това е целта на нашата работа'' - др Стаменов

Последна редакция: ср, 12 май 2010, 19:40 от Tess d`Urberville

# 392
500 и 900 грама са малките, ужас  !

# 393
Вратичката сега е, че няма възрастова граница при донорските яйцеклетки. Кой, питам аз, контролира произхода на оплодените яйцеклетки? Защото няма контролен орган, който да следи и да прави примерно ДНК тестове на евентуално родените деца.  Confused

За русенката това е втори опит инвитро.

В момента дават румънка, майка на вече 3 годишно дете. Гледката е потресаваща, поне за мен. Tired

# 394
Току-що и по новините даваха за този случай.Едното бебче е едва 500 гр. CryТъжно.

# 395
Много странни мнения прочетох тук.. И уж всички казват "какво те бърка теб/нас", пък накрая темата е от 26 страници...  ooooh!

На мен, честно казано ми са по-странни тия дето раждат на по 20. И това съвсем не е гаранция за децата им, че няма да останат сираци. Да не дава Господ...

# 396
Колкото повече се замислям толкова повече се убеждавам че бабата няма вина в случая. Тя съвсем явно е невменяема и цялата вина е единствено на ДОКТОРИТЕ които са се съгласили на този експеримент. Те са се възползвали от нея което е ужасно просто. Баси докторите нямам думи просто...

# 397
На мен, честно казано ми са по-странни тия дето раждат на по 20. И това съвсем не е гаранция за децата им, че няма да останат сираци. Да не дава Господ...
Shocked Shocked Shocked

# 398
Учудващо адекватна ми изглеждаше на репортажа.  Confused

Shocked Shocked Shocked

Вероятността да умреш на 70 год е много по-голяма от вероятността на 28 год, така че аз донякъде виждам гаранция.

# 399
  • Бургас
Пълно безумие. Как ще зараждаш на 62? Едното дете е 500 грама. Застрашават ги сума усложнения...Как тези неща оправдават желанието да имаш дете?
Буба, на 20 риска да го оставиш сираче е по - малък. Да не говорим за това, че рискът от увреждания и преждевременно раждане е в много пъти по - малък.
Как може докторите да позволят това  #Cussing out Ужас просто.

# 400
Дон! Тя също би могла да си каже компетентното мнение за психичното ти здраве,
да издаде документ, подписан и подпечатан. Mr. Green

# 401
Дон! Тя също би могла да си каже компетентното мнение за психичното ти здраве,
да издаде документ, подписан и подпечатан. Mr. Green
Ти би ли искал тази жена да лекува Вълчето?

# 402
  • София
Решила, че иска деца и обмисляла няколко месеца... Очевидно се е решила на тази стъпка след смъртта на родителите си.
Нещо ме стяга за гърлото като гледам децата - руска рулетка с два живота.

# 403
Хич не са ми смесени чувствата, а категорично отрицателни.

Деси, потърси модератор да закрие темата ти. Няма смисъл от две по темата.

# 404
  • Бургас
Решила, че иска деца и обмисляла няколко месеца... Очевидно се е решила на тази стъпка след смъртта на родителите си.
Нещо ме стяга за гърлото като гледам децата - руска рулетка с два живота.
А точно.
Коментарът на доктора, който говори за децата беше убийствен просто. Подкрепял колегите си, които са отговорни за това. Ми те са за затвора колегите му.  Sick

Общи условия

Активация на акаунт