Fragrancedirect.co.uk- 9!

• 48 355
  • 740
  •   1
Отговори

Доставка за Европа

Въздушна поща 2.49 + 1.99 за всеки следващ продукт. Тази услуга е валидна за поръчки под 60 лири.
С тракинг номер 6.50, за всеки следващ продукт +2.50 /таксите са в британски лири/

При регистрация над полето Postcode има следния надпис : натискате го, за да се регистрирате в сайта и продължавате със указаните стъпки

Кодчета за отстъпки

тема 1 тема 2 тема 3 тема 4 тема 5 тема 6 тема 7тема 8

# 1
  • Варна
Пу първа!  bouquet

# 2
  • In The Middle Of Nowhere
ТУК    bouquet bowuu

# 3
  • Пловдив
И аз тук.   bouquet

# 4
  • Smallville
И аз съм тук Hug
И аз да попитам за Иносент - самър-а,как е трайността?
Аз го поръчах вече,но като разбрах,че летищата са затворени,има да си чакам Sick

# 5
Аз днес си получих поръчката от 12.05:)))) с два парфюма, доволна съм

# 6
Axy, не бие рекорди, как да ти кажа... Към 3-4 часа, усеща се но слабичко. Аз по принцип харесвам по-хард и този ми идва лайт. Но пък хората, които ме помирисаха казват, че е хубав и то много.
Много е ефектен за подарък. Идва в една прозрачна пластмасова кутийка, отвътре с блестящо розаво.

# 7
  • Пловдив
И аз съм тук. Simple Smile Ще поръчвам, въпреки затворените летища. Laughing

# 8
  • София
хайде и аз на парфюмното хоро  Peace (иху!  Laughing)

# 9
И аз съм тук. Нищо не чакам, но обмислям.

# 10
Axy, не бие рекорди, как да ти кажа... Към 3-4 часа, усеща се но слабичко. Аз по принцип харесвам по-хард и този ми идва лайт. Но пък хората, които ме помирисаха казват, че е хубав и то много.
Много е ефектен за подарък. Идва в една прозрачна пластмасова кутийка, отвътре с блестящо розаво.

За кой парфюм става въпрос?

# 11
  • София-Лагера
Да си повторя въпроса
http://www.fragrancedirect.co.uk/Usher/Usher-UR-for-Women-Eau-de … 00ml/invt/0024240
Как е като аромат?

# 12
От много четене тук и аз мисля да поръчам най сетне  Grinning

# 13

За кой парфюм става въпрос?

Благодаря ти, Натя, чакам го с нетърпение, според описанието ти мисля, че ще ми допадне   bouquet
Паола, за Innocent Summer Flash на ТМ става дума.

http://www.fragrancedirect.co.uk/Thierry-Mugler/Thierry-Mugler-A … 75ml/invt/0027294

# 14
  • Sofia
Запис и от мен!
Току-що се регистрирах и направих поръчка. Алекс1, благодаря за разясненията  bouquet Разори ме с Ларедута, сега ме почваш тук hahaha

Общи условия

Активация на акаунт