True Blood-сезон 3 наближава и феновете увеличава-23 т

• 15 130
  • 728
  •   1
Отговори
# 720
  • Срещу планината:)
Това Дин дин дин дин не ме подсети-затова потърсих,но попаднаха на някаква църковна  bishop после на Mark Schultz - Remember Me

# 721
Уфф нещо ме няма с организацията Simple Smile това с номерцата Simple Smile ще ги объркам и после ... трябва да викам Ерик да ме спасява от справедливия ти гняв  Twisted Evil Joy
Амм ок Ерик зает другия който ми хареса е Годрик и там ли не подлежи на деление Simple Smile Няма ли някой от оная вяра дето разрешава да си взимаш повече от един партньор Simple Smile Мормони ли бяха други ли бяха.  newsm78

# 722
Не би, Дю! Това дин дин звучи по-бързо, по-диско от 90-те  Confused

# 723
Това Дин дин дин дин не ме подсети-затова потърсих,но попаднаха на някаква църковна  bishop после на Mark Schultz - Remember Me

Не би, Дю! Това дин дин звучи по-бързо, по-диско от 90-те  Confused
Ае, те и Motorhead имат песен Remember me, I'm Gone  Mr. Green Кате, да не е тва твойта?  Mr. Green

# 724
 Joy Joy Joy Ше ме уморите!

Танчик, бе, аз знам, че за опело приказвахте, ма понеже ше ми е мъчно за Ката ако си иде без време, мислех Зиса да стигне преди да е станало късно и само да попее.  Mr. Green

Кой па тоя Марк Шулц? Аз за ей тази се сетих само: http://www.youtube.com/watch?v=DWqe-0ZllhI

Уфф нещо ме няма с организацията Simple Smile това с номерцата Simple Smile ще ги объркам и после ... трябва да викам Ерик да ме спасява от справедливия ти гняв  Twisted Evil Joy
Амм ок Ерик зает другия който ми хареса е Годрик и там ли не подлежи на деление Simple Smile Няма ли някой от оная вяра дето разрешава да си взимаш повече от един партньор Simple Smile Мормони ли бяха други ли бяха.  newsm78

И той е зает, и той  Laughing Полигамни няма тук, вси сме злостно териториални Mr. Green, но виж Тара наскоро освободи Тео, който ще се появи в 3 сезон, ако искаш помисли за него.

Спрете се, бе, искам да се публикувам!!!

ПП Ся па Мотърхед!  #Crazy Ше ме убиете! Дано тази remember me тематика да предизвестява излизането на филма на добро качество...

# 725
Мойта е, Цеци, ама сега за друга говоря  Mr. Green

Бе то една вървеше по дискотеките преди 15 години ама пусто ЕГН  newsm78

# 726
Ей, мама му стара, заинтригувахте ме, я да я намерите бързичко!  Mr. Green

И да си признае кой е третия скрит - цели трима скрити!  Laughing

# 727
# 728
  • гр.София-Красна поляна
Ей, мама му стара, заинтригувахте ме, я да я намерите бързичко!  Mr. Green

И да си признае кой е третия скрит - цели трима скрити!  Laughing
Не съм аз. Whistling