SUPERNATURAL - Продай ми парче от душата си - 10 тема

• 36 552
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
Гледайки гифчето на Злата изведнъж получих просветление - Искам да съм палец!  Whistling Joy

Злата, ще те скайпна на лични. Искам и фенския превод. Данке зер Grinning

hahaha Даааа....Много ми е секси в този точно момент.  Heart Eyes

Бите, бите!  bowuu Wink

# 316
Поздравления за творците в темата Hug . Искам още!
Благодарности bouquet за 'хрътките', намерили толкова много неща за Барселона. За мен остава тежката задача да се изте-е-гна удобно на лежанката под тентата и с нечовешко усилие да отварям линковете, които сте публикували Mr. Green . Ох  Laughing !

# 317
Импала, да разбираме ли, че си на почивка? Ех, кой като тебе! Мерси за последната картинка - веднага се превръща в нов летен десктоп :boww:

Гледайки гифчето на Злата изведнъж получих просветление - Искам да съм палец!  Whistling Joy

Така, кратка рекалкулация на фенските желания и стремления дотук:

2 бр. градинарки (също и верни хрътки на Баш Градинаря, които са до него в добро и зло, докато.... Джен ги изрита от семейното ложе);
1 бр. кандидат-мотика (същата и "мокет");
4 бр. запалени читателки (едната също кандидат-мотика и мокет);
1 бр. антенка с мръсно подсъзнание (плюс допълнението от горната точка Wink )
2 бр. отявлени мараканки (едната от които също и "кандидат-палец")
3 бр. кокетки-мажоретки (които не се свенят отвреме-навреме да надничат през плета какво става в царството на Баш Градинаря, но иначе са първи при поднасянето на хавлии на Тренера в съблекалните на Маракана)
4-5 бр. ценителки на мъжката красота (тук влизат и лица от гореизброените вече категории)
2 бр. кастиелки, които си падат по раздърпани шлифери и ангелскосини очи
2-3 бр. ненаситници, в чиито обятия който и от братята да попадне, все ще са доволни (и братята и те) Wink
1 бр. върла хищна ненаситница, която е и третият главен персонаж в епизодите и "нещото", което е неизменно до братята, колкото и да им се иска на останалите гореизброени категории я да се натискат с тях на тапицерията на задната й седалка, я да лежат на предния й капак и да гледат звездното небе.
много на брой - Mераклийки...  bowuu (да не се бърка с "Мараканки", въпреки омонимното звучене на думата. Второто понятие да се счита подвид на "мераклийките", като същите обединяват още прилежно трудещите се в градината и притежателките на ангелски крилца).

Ако някой се чувства пропуснат при изброяването, моля да ми сигнализира, ще го допиша Simple Smile

Последна редакция: пн, 14 юни 2010, 20:53 от Dana_Scully

# 318
  • # супернатурална #
Импала, благодарностите ги приемам. И двете Laughing
Фейче, ти си корифейче LaughingАко не е много нахално, предоставям списк:
1. 1:34 от споменатия клип, където Сам праска Горди едно круше-лелей, много...стимулиращо
2. малко по-нататък-Дийн изкача от водата, спасявайки детето-като някакъв повелител на водните сили и природните стихии е.
3. подобната ситуация със Сам. Мокър Сам е по-секси и от вързан Сам
4. Клипчето, което Дейна пусна от черно-белия епизод-когато Самито лекинко се облиза Flutter
Ако са много, карай до където стигнеш Kissing Heart
Дейна,  rotfImao, велико!!!
Шмугвачките само пропусна, ама те са подкатегория на категорията Joy
Мен ме няма само в 3 категории Joy

Последна редакция: пн, 14 юни 2010, 20:52 от galina76

# 319
Dana,
Не, но понеже е горещо съм в градината. Дори спя там понякога. А иначе почивката вече я отметнах – ‘ужасната конска’ и после ‘извинителната’. Обаче ако ей този ме покани там при него, ще потретя с удоволствие, да знайш.

СУПЕР класификация! Аз съм отделна категория, YES!!!

# 320
  • В средата на времето
Агенте,   newsm51 за така прилежно класифицираните обитателки на темата Grinning Имам само една забележка, тип "мрън" Crazy Laughing Може ли значи отявлениета мараканки да ни сложиш чак на място 5 Crossing Arms То е таквоз чудо невиждано, че трябваше да сме поне на място 1 или веднага след отявлените градинарки Crossing Arms  Joy

Също така бих Ви замолила да отворите едно местенце в кутията си Simple Smile

# 321
Агенте,   newsm51 за така прилежно класифицираните обитателки на темата Grinning Имам само една забележка, тип "мрън" Crazy Laughing Може ли значи отявлениета мараканки да ни сложиш чак на място 5 Crossing Arms То е таквоз чудо невиждано, че трябваше да сме поне на място 1 или веднага след отявлените градинарки Crossing Arms  Joy

Също така бих Ви замолила да отворите едно местенце в кутията си Simple Smile

Не бе, Изи, то класификацията върви така, че бавно се прелива от Градината към дебрите на Маракана, не че са подредени по ранг и първенство. Simple Smile

P.S. Последното също е изпълнено Simple Smile

# 322
Лелей, за мен ще трябва специално обяснение  newsm78 тип легенда

Градинаря = Сами (но защо е градинар.. Thinking )
МотикаThinking Thinking (усилено се замислям, ама нищо не мога да измисля doh )
Мокет = (е т`ва пък какво е  #Crazy предполагам не е от типа на килимите)
Читателка = явно е някой (от женски пол) който повече се зачита, отколкото участва в диалога тук  Peace
Антенка (че и с мръсно подсъзнание) = е такова животно нЕма  tooth
Мараканката = пък какво е newsm78 да не е нещо свързано с Бразилия? Ама какво общо има с братята  Shocked
кокетки-мажоретки = явно са момичета, които с цената на много жертви се докопват до ролята на мажоретки, само и само да са близо до Дийн(о)
Тренера = Дийн (т`ва го разбрах, но защо - не  Whistling )
ценителки на мъжката красота = е това вече е съвсем ясно  Hug
кастиелки = също ясно  Whistling
ненаситници = също ясни
върлата хищна ненаситница = коя ли е passifier

А най-лошото е, че още не мога да се ориентирам на коя позиция да застана  Innocent

# 323
  • # супернатурална #
Започвам да обяснявам от там, откъдето взимах участие в...щуротиите Laughing
Кандидат мокет: по повод тази снимка
Изи каза, че я амбицита да чете, а аз, че ме амбицира да бъда мокет. И понеже вече бях кандидат-мотика(да копая градината на Градинаря), Фейчето или Стич ме клъцнаха, че вече съм кандидат мокетка
Читателка-пак от горната снимка
Антенка:когато Дийн се опитва да стигне антената на колата, но изглежда така:
кокетка-мажоретка-вика за тренера, но хвърля по едно очо към градинката
върлата хищна ненаситница-Импалката, но кой и го лепна, не си спомням
Градинар, тренер, Маракана, Градинката-да обяснят по-старшите, че аз схванах смисъла, но няма да го обясня както трябва

Последна редакция: пн, 14 юни 2010, 22:54 от galina76

# 324
Галинче, ето ти едно гифче, останалите утре Grinning

# 325
Добре дошла от далечна Барселона!  Hug Как премина кънвеншъна за теб? Имаже ли тълпи обощаващи фенове, които гледат само как де ти се качат?  Mr. Green

За мен остава тежката задача да се изте-е-гна удобно на лежанката под тентата и с нечовешко усилие да отварям линковете, които сте публикували Mr. Green . Ох  Laughing !
Милата тя, жива да я ожалиш!  hahaha Само така - отдай се на заслужена почивка! Все пак спаси света, малко и ти да си починеш сега.

Дейна, мерсаж за актуализираната рекалкулация!   bouquet Страшна е!

Лайла, ще потърся някъде имаше подробно обяснено кое какво е и ще го цитирам, че ме мързи да пиша. Ако на някой му се обяснява междувременно - да заповяда!

# 326
Ми да! Аз само да си покажа бронята някъде и все има някой, който да иска да ми скочи. Или някоя, защото си мисли, че в мен са един-двама-трима Уинчестър (ей ся пак ме почна Злата, а и Галинчето...). Но те си ме пазят, ревностно. А ако някой, все пак, и с пръст ме докосне цък и после цък (мъ-ъ-ъ-ъ-ър)...

# 327
Сами е Градинар, защото тук преди много време, моя фейска милост беше единствената фенка на Сам (прелитаха разни други, но не се задържаха в темата, така че за тях не споменаваме) и аз си стоях сам-саминка, което е хубаво, широчко ми е около врата, ама ми е самотно. И по някое време усетих, че мога да си отмъкна някой от агитката на Дийн, да не ми е скучно сама, набелязах си жертва в лицето на Стич, сниших се като коте, което дебне плячката си и хоп! с няколко подходящи думи и снимки я придърпах при мен да копаем заедно градинката на фенството към Сам. Та оттам тръгна и Градинарят.  Grinning

Дийн пък е Тренер не заради червените гащи, а защото покрай приказките за нашата градинка, един ден стана ясно, че на нас ни е широчко - една градинка, един Градинар - две фенки Laughing , но фенките на Дийн са нещастни, защото са толкова много, че цяла Маракана няма да ги побере. А щом ще се помещават на Маракана, какво друго, освен един Тренер им трябва. Laughing

Момичета,колежки по съдба!Смея да ви предложа класификация на фенките.По лични заслуги (или нарушения) титлите търпят корекции:

1. Главна мотика - определя Сам за единствен и незаменим свой патрон                                        1.Върл запалянко-определя Дийн за единствен и
                                                                                                                                                             незаменим свой патрон
2. Кандидат мотика (почти отрекла се от тренера)                                                                         2.Кокетка-мажоретка-много,много харесва
                                                                                                                                                                Дийн,но има снмки на Сам,които.........
3. Цвете в градината- Сам свети като слънце, а Дийн полива от време на време                             3.Ненаситница-много работливо момиче.Труди се и в
                                                                                                                                                                градинката и на стадиона

Аз мойта титла си я самовръчих,вече ми е в подписа.

Това е. Месля, че така е най-разбираемо. Ако не е станало ясно - кажи.

# 328
4. Клипчето, което Дейна пусна от черно-белия епизод-когато Самито лекинко се облиза Flutter
Гале, не съм Фейчето и не мога да правя гифчета, но това го имам направено, затова заповядай:

# 329
А ако някой, все пак, и с пръст ме докосне цък и после цък (мъ-ъ-ъ-ъ-ър)...
Laughing Страхотно е!
Един поздрав за добре дошла

Не се сдържах просто

Много са ти джазови ролковите кънки!  Laughing Розовки като за момиченце.

Я да ви покажа аз един Фейчо  hahaha hahaha hahaha

И едно старо интервю с него

Последна редакция: вт, 15 юни 2010, 00:57 от Злата с метлата

Общи условия

Активация на акаунт