SUPERNATURAL - Продай ми парче от душата си - 10 тема

• 36 555
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
Да, напълно ми е ясно вече, благодаря за разясненията   bouquet  bouquet Разбира се, отвреме на време ще трябва да притичвам към този пост за опресняване на понятията, но като цяло всичко е 6  Whistling

В такъв случай.... да заповяда тренера  Hug

# 331
Hug и на мен вече не ми се обяснява кое от къде беше, но утре ще го потърся и ще пратя на Лайла линкче да я въведа в тематиката. - опс, докато видя и тя Злата ме била изпреварила и то сериозно Hug

Хайде да ви зарадвам междувременно с официалното трейлърче, което CW пусна току-що за лятото и новия сезон на SPN http://www.youtube.com/watch?v=ywginl5xn2c&feature=player_embedded Няма спойлери, защото още няма заснет материал. Wink

Номинациите за Teen Choice да не би бабички да ги определят? Как може SPN само в една категория да го номинират? ? Не ги е срам!!!

Е как пък може в една графа с LOST да ни сложат, тц, тц, тц.... много ясно, че многобюджетното шоу (което и приключи) ще отнесе наградата... Sad

Последна редакция: вт, 15 юни 2010, 01:26 от Dana_Scully

# 332
Лайла, добре дошла на Маракана!  Hug

Излязоха тазгодишние Teen Choice номинации. Нашия сериал е номиниран само в тази категория.
Choice TV Show: Fantasy/Sci-Fi
"Fringe"
"Lost"
"Smallville"
"Supernatural"
"The Vampire Diaries"

Източник

С това ви пожелавам лека нощ/добро утро!

Последна редакция: вт, 15 юни 2010, 01:22 от Злата с метлата

# 333
Мерси, за мечестото поздравче Hug Аз пък те поздравявам с промоклипчето на официалния трейлър от предишния ми пост Wink .... и отивам да гледам "Пощоряване". Книгата ще я започна в неделя Simple Smile
Голям спам ме е ударил днес и да не е съвсем спамест поста ми, ето едно - две уолпеипърчета:

Последна редакция: вт, 15 юни 2010, 01:37 от Dana_Scully

# 334
Благодаря!  Hug

Как да си легне човек!

# 335
  • В средата на времето

Уф, тоз човек няма ли да си поприведе в ред лицевото окосмяване Crossing Arms Какво има става на тез мъже с тези бради? Whistling Брад Пит ходеше до скоро като кроманьонец, Бандерас и той... Crazy ...сега и Дженъсн не е гледал скоро реклама на Жилет Crazy
Не че е грозен, ама някак не ми е спретнат така  Crossing Arms Laughing

Злата, приемам гифчето ти за Добро утро Grinning Като 3 в 1 е - сладко и ободряващо Grinning

# 336

Уф, тоз човек няма ли да си поприведе в ред лицевото окосмяване Crossing Arms Какво има става на тез мъже с тези бради? Whistling Брад Пит ходеше до скоро като кроманьонец, Бандерас и той... Crazy ...сега и Дженъсн не е гледал скоро реклама на Жилет Crazy
Не че е грозен, ама някак не ми е спретнат така  Crossing Arms Laughing

Злата, приемам гифчето ти за Добро утро Grinning Като 3 в 1 е - сладко и ободряващо Grinning

Добро утро,
Изи, явно известните като се оженят и ...... жените им ги наказват, като ги принуждават да си пускат бради  newsm78 . Но докато Дженсън я подържа 5 дневна, няма проблем. Лошо Ще стане ако я пусне както Брад Пит ....  Sick
Вие вчера сте изписали света  ooooh!.
И като за пожелание за лек ден

П.ПШ Позволявам си да ви покажа оЩе малко от фенските снимки от кънвеншъна ...... Може вече да сте ги виждали .....

Това което ми прави впечатление от всичките снимки (не само тези) е, че Джаред се е раздавал повече на феновете ..... А, и оЩе неЩо, незнам дали сте го чели някъде, но Дженсън казал, че испанките били "very nice and friendly people", а Джаред. че били много хубави (това пред фотографа, не на феновете, ама като ги гледам ....... ). Казваттова, заЩото не са дошли в БГ ..... тогава вече Ще им

Последна редакция: вт, 15 юни 2010, 09:30 от bicho malo

# 337
Добро утро!

Уф, тоз човек няма ли да си поприведе в ред лицевото окосмяване Crossing Arms Не че е грозен, ама някак не ми е спретнат така  Crossing Arms Laughing
Аз по принцип ни го много долюбвам с брада, ама на тази снимка ми хареса. А Тренера по дефиниция не може да е грозен  Laughing.

# 338
Добро утро и от мен!
Вчера докато ви изчета, деня замина! Страшни сте!  bouquet
Гледам има разширена класификация на фенките  Grinning Аз май ще се определя вече като ненаситница, само кокетка-мажоретка не ми стига Mr. Green Джаред е непоносимо красив на последните снимки, който сте изнамерили!
А Тренера да вземе да се обръсне, че не мога да го гледам такъв неандерталец. На всичкото отгоре и мойто мъж се е докарал такъв ooooh! Иде ми да взема бензиновата горелка и да го опърля, честно! Ще ме накарат да премина изцяло в градината, ако продължават така Twisted Evil
Пожелавам ви по-хладен ден!

# 339
Здравей, Сонче! Влизай по-често за да не се налага да четеш по цял ден.  Wink Благодаря за хладното пожелание!  Hug Аз сега ще ви разхладя с две очевидно отпускарски снимки. Остава само и Джаред да го изтипосаме такъв с риба и са готови да сформират риболовна дружинка  hahaha.

# 340
Злате, привет и на теб! Успя да ме застреляш ранина! Никога не съм си представяла Дженсън като любител на риболова ooooh!
Обаче не мога да не забележа, колко умело Тренера е подхванал рибока Simple Smile А Миша малко като че със страх държи пастървата Laughing и с геройска усмивка!

Кафенце

# 341
Ще ме накарат да премина изцяло в градината, ако продължават така Twisted Evil
Ау, сакън, Сонче, недей, дай му още малко време. Ако продъжава така, лично ще взема един бръснач и ще го офъкам тоя робинзонец, че иначе съвсем ще опразни стадиона Laughing

# 342
  • В средата на времето
А Миша малко като че със страх държи пастървата Laughing и с геройска усмивка!

Миша я е хванал доста неумело Grinning Не е като тренера Naughty Той освен, че е риболовец е и гмуркач. Той е всичко, за което може да се сетиш  Mr. Green
Аз пък не можах да не отбележа спретнатите дрешки, с които Миша е отишъл на риболов Mr. Green Ризка и дънки - страхотия Laughing

Ако продъжава така, лично ще взема един бръснач и ще го офъкам тоя робинзонец...

Сакън пък ти Naughty Ще вземеш да докоснеш Тренера без да искаш и .... отиде и градинката и Градинаря Mr. Green Wink Като бивша пушачка трябва да ти е ясно, че запалиш ли цигара, пак ще  пропушиш  Grinning Та така се случва и с бившите Мараканки Wink

# 343
И на мен ми направи впечатление, че Миша я е прихванал рибката с два пръста.  hahaha

Ако продъжава така, лично ще взема един бръснач и ще го офъкам тоя робинзонец...
Сакън пък ти Naughty Ще вземеш да докоснеш Тренера без да искаш и .... отиде и градинката и Градинаря Mr. Green Wink Като бивша пушачка трябва да ти е ясно, че запалиш ли цигара, пак ще  пропушиш  Grinning Та така се случва и с бившите Мараканки Wink
Joy Joy Joy Joy

Стиче, само наблюдавай сега как ще ви препълня градинката със следващата папарашка минифотосесия на Джаред по лятно съблекло  Mr. Green
на тази цък за голяма

Подозирам, че е по време на снимките на Петък 13, но никъде не пишеше. Ще ви копна два поста от форума, в който намерих снимките:
THAT IS A LOT MORE MAN THAN I THOUGHT THERE WOULD BE!
Jared, please be shirtless all the time. Thanks.

Напълна съгласна и с двата коментара!  Laughing

# 344

Jared, please be shirtless all the time. Thanks.

Напълна съгласна и с двата коментара!  Laughing

О, ДА, ДА   jumpuu

Общи условия

Активация на акаунт