SUPERNATURAL - Продай ми парче от душата си - 10 тема

• 36 582
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
П.ПШ Позволявам си да ви покажа оЩе малко от фенските снимки от кънвеншъна ...... Може вече да сте ги виждали .....

bicho malo, не ги бях виждала. Благодаря!   bouquet Hug Много са готини, особено тази ми е любимата. Джаред с каква блажена физиономия ги е обгазил, а те се давят в "ароматния" облак  Joy Joy Joy Joy. Fartacus Padalecki  hahaha Не мога да си прадставя колко ларж човек трябва да си, за да им угаждаш така на феновете. Очевидно колкото Джаред  Heart Eyes.

Напълно съм съгласна, че трябва да дойдат в България, за да видят истината! Simple Smile

# 346
Ако продъжава така, лично ще взема един бръснач и ще го офъкам тоя робинзонец...
Сакън пък ти Naughty Ще вземеш да докоснеш Тренера без да искаш и .... отиде и градинката и Градинаря Mr. Green Wink Като бивша пушачка трябва да ти е ясно, че запалиш ли цигара, пак ще  пропушиш  Grinning Та така се случва и с бившите Мараканки Wink
Цъ, невър Naughty Тренера само с връх на бръснач бих го докоснала Laughing Пък и да го докосна случайно, да се отъркам в него даже, бих потреперила от отвръщение Mr. Green

Цитат
Стиче, само наблюдавай сега как ще ви препълня градинката със следващата папарашка минифотосесия на Джаред по лятно съблекло Mr. Green
#Crazy Ау, зла жена такава, тъкмо бях на път да убедя Сончето да си мирува и да не припарва до оградката.

# 347
Сега малко снимки на Миша, да не се разсърди, че го пренебрегвам  Grinning.

Дейна, ти нали гледа филма, я раздухай за лафа с роботската глава.

# 348
  • В средата на времето
След като прочетох разказа на нашето момиче за кънвеншъна в Бирмингам и как са им казвали за снимките - без докосвания и прегръдки, как има някои фенове така силно гушнати с двамата J Rolling Eyes Плащат си допълнително за тази екстра ли или как? Thinking

Shocked леле, какви нещо може да прави с езика си

# 349

Сакън пък ти Naughty Ще вземеш да докоснеш Тренера без да искаш и .... отиде и градинката и Градинаря Mr. Green Wink Като бивша пушачка трябва да ти е ясно, че запалиш ли цигара, пак ще  пропушиш  Grinning Та така се случва и с бившите Мараканки Wink

Е къ бе, богиньо, дори и да отиде градината и градинаря, градинарката (моя милост Laughing ) е там, нея Стичето нивгаш не изоставя, все пак аз я вкарах в правата вяра, тя ми обеща да копаем заедно во веки веков Laughing Най-много да й трепне ръката и да клъцне на тренера гърлото Whistling Joy

Снимките от тоя кънвеншън са много яки, мерси много на всички, които са ги сложили. Изглеждат като да се забавлява истински, страхотно е Grinning И наистина разликата в теглото на европейките и отвъд океана е покъртителна. ooooh!

След като прочетох разказа на нашето момиче за кънвеншъна в Бирмингам и как са им казвали за снимките - без докосвания и прегръдки, как има някои фенове така силно гушнати с двамата J Rolling Eyes Плащат си допълнително за тази екстра ли или как? Thinking
Изи, и аз много се чудя на това, хич не ми е ясно как става тая работа с прегръщането. Според  мен ако си много бърз и напорист и го попиташ преди да са те изгонили да те прегърне, и той да каже на камерамена, че е ок, знам ли. А може и да се плаща специално. Нали четох някъде, май сега като бяха слагали едни от снимките на фенката, че Джаред я е питал какво иска да направят и тя го е помолила да я прегърне.

# 350
  • В средата на времето
Най-много да й трепне ръката и да клъцне на тренера гърлото Whistling Joy

Аха, вярвай си Joy Wink Аз викам да не експериментираме, защото не ми се иска да ти се налага да оставаш сама мотичка в градинката Hug

А може и да се плаща специално.

Може пък разковничето да е в по-скъпите пакети. Ако си платил повечко, може да те гушне някой за снимката Rolling Eyes Знам ли newsm78  Аз все се сещам за снимките на една американка беше май, с дълга къдрава коса, която се беше нагушкала с всички от каста Rolling Eyes

# 351
Изи, и аз много се чудя на това, хич не ми е ясно как става тая работа с прегръщането. Според  мен ако си много бърз и напорист и го попиташ преди да са те изгонили да те прегърне, и той да каже на камерамена, че е ок, знам ли. А може и да се плаща специално. Нали четох някъде, май сега като бяха слагали едни от снимките на фенката, че Джаред я е питал какво иска да направят и тя го е помолила да я прегърне.

Така е, да - всъщност фотосесиите се провеждат и двата дни, но човек може да се запише само за едните, ако иска. Първия ден са по-строги и официални, без прегръщане, правене на физиономии и т.н, а втория ден го дават по-ларж и питат феновете какво искат да направят на снимките, за да имат различни пози с актьорите от двата дни.
Нашето момиче от Бирмингам има страхотни снимки с Дженсън и Джаред, на които са си застанали съвсем спокойно и се усмихват, а на следващия ден има пози, на които и двамата са направили по някоя физиономия. Просто девойчето е било срамежливо да ги моли да правят някакви по-специални неща, да не говорим, че си е умирала от притеснение и дори не е смеела да ги прегърне на снимките (милата, разбирам я!) А чинно и кротко е застанала с ръце зад гърба и огромна усмивка на лицето си. Simple Smile Heart Eyes

P.S. Филма на Миша го гедам на порции (снощи пак си легнах твърде късно и ми се приспа отново), та не съм стигнала до момента с роботската глава. Тази вечер си обещавам да се отправя към леглото по-рано и да го изгледам в цялост, че филмето се оказа интересно, пък умората все бърза да ме надвие преди да съм стигнала до средата му. Wink

# 352
Много ви благодаря, Мадам Стич, ама съм лепната за оградката ви, поне докато Тренера и мъжо не се обръснат Mr. Green

От описанията на нашата мацка за кънвеншъна стигнах до извода, че не искам да ходя на подобно събитие, не издържам на опашки ама грам!
Благодарности за ценните снимки и материали, невероятни сте Hug

# 353
Най-много да й трепне ръката и да клъцне на тренера гърлото Whistling Joy
Аха, вярвай си Joy Wink Аз викам да не експериментираме, защото не ми се иска да ти се налага да оставаш сама мотичка в градинката Hug
Joy Joy Joy Изи каква е завоалирано-заплашителна.  Laughing Аз ти приказвам, пък ти се сещай!

Дейна, мерсаж за разяснението за фотосесиите по кънвеншъните, че и аз се чудех, как така веднъж може, а друг път - не.  newsm78

# 354
Фейче, не я слушай Богинята, това е подмолна тактика за разбутване на правите градински лехички Naughty Laughing
Как я мислите вие тази работа, а? По скоро ще си избода очите да не видя повече shirtless Джаред, отколкото за изоставя моята фея. Ех, това градинарските обети за вярност за нищо ги нямате. Възмутително Crossing Arms Joy

# 355
Едно много готино клипче - http://www.youtube.com/watch?v=AEeGZKYKrks&feature=player_embedded
И едно забавно - http://www.youtube.com/watch?v=vDYBrWP1Iwg&feature=player_embedded

Последна редакция: вт, 15 юни 2010, 12:34 от Злата с метлата

# 356

хахаха - Злата, страхотни са и двете. Grinning Фаворит ми е второто, където към 1:11 се забелязва как Дженсън едва се сдържа да не избухне в смях докато казвa "Know who does that? Crazy people!" Вижте го, личи си че се хили неистово, но в сериала са го изрязали точно преди да избухне в див смях. Grinning

# 357
Здравейте, момичета  Hug

Тъй като ми стана интересно (понякога съм доста любопитна) как се правят гиф-чета, се разрових и намерих инфо и всичко останало за гифчеправенето. Ето и първият резултат. Дано ви хареса  Heart Eyes

# 358
Браво на Лайла! Продължавай в същия дух, гифчето ти се е получило много добре.

Я да ви поздравя и аз с едно We Will Rock You

# 359
Браво, Лайла! Чудесно ти се е получило гифчето! Очаквай в най-скоро време поръчки за нови.  Wink

Хайде аз пък ще ви развеселя с поредицата "Смешните физиономии на Сами"  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт