Отговори
# 270
  • в ябълковата градина
Elvistre, тъкмо тръгнах да спирам кърмата като почнах да пия лекарствата за дисковата херня.
След това ме отпусна малко и реших да се изцеждам и като спра лекарствата пак да давам кърмата.
И така и карахме още малко.

Обаче преди 6-7 дни ми дойде мензис и от раз спря кърмата. Без да правя каквото и да било.
Няма капка кърма. Не съм се изцеждала 6-7 дни, а гъдите нито веднъж не са ми били напрегнати.

Сега хапва запасите и след това сме на Нан 2. Все пак 8 месеца е на кърма.
Но, ако си сучеше както трябва, бях решила да съм от майките с дългогодишен кърмачески стаж.  Laughing

# 271
Въх Джулия от раз  Shocked Както вика Мия егасимус и чудото!
Винаги ми е било странно как кърмата ще спре от раз и то при идването на "първия" цикъл.  Rolling Eyes Ама ето жив пример,явно е възможно. Tired
Ленка,дано адашката се оправя бързо  Hug Ама вие много зъби много чудо бе  Laughing То вЕрно,че бяхте с най-ранно зъбче ама я се спрете и дайте някое на беззъбите дето още се мъчат горките  Laughing
И на Анджи днес и висна сопола.Предполагам,че е от рязката Т,в сряда сме на консултация,но ако не ми хареса положението до тогава ще я водя по-рано.Иначе и мерих Т - няма.
Ама започнах да чувам онова хъркане на гърдичките.
Момичета на вас случвало ли ви се на децата да им прохъркват гърдичките.Мойто като се роди постоянно така и хъркаше,няколко пъти съм казвала на педи и тя я преглежда и нищо.Последния път пак-даже ми вика,че нормално било,и те си имали сополи и секрети.А иначе гърди и гърло бяха чисти.Не е постоянно така,появява се отвреме навреме.Сега като и текна сопола пак е така. Оффф дано утре няма сополи,че взех да се притеснявам. ooooh!

# 272
Здравейте и от мен Simple Smile
аз чак сега намирам време да пиша и чета Cryпобърквам се от учене през тая сесия #Crazy
и малчо е много крив тези дни, май още един зъб е тръгнал да избива и е лудница едни писъци крясъци, отказа да яде пюре на обед, поне после кашата си хапна и спа 3 часа почти та и аз съм заспала Blush бяхме на консултация вчера и вече сме 8,500 и 69см newsm53
най - хубавото е, че ни казаха, че вече почваме бавно и плавно да преминаваме на нормално мляко няма да пием тоя гаден Фризопеп и ще можем да хапваме попара със сирене след някои друг месец eat и менюто ни ще е по разнообразно Simple Smile

sin4eska и на нас ни се е случвало такова хъркане и аз веднага го заведох на лекар и то не при един ами при двама и те казаха, че си е здраво детето и че това се чува със слушалки така това което чуваме ние не е нищо сериозно Peace

Хайде лека и спокойна нощ smile3524

Последна редакция: сб, 26 юни 2010, 00:53 от sexyback

# 273
Добро утро!Май в съботния ден всички се излежавате повечко Simple Smile

Хайде приятен ден от нас за сега(и не толкова ветровит)!

# 274
sin4eska и на мен рязко ми спря кърмата при първия мензис. Ама и той две седмици преди това почти спря да суче и само се изцеждах. Като ми дойде 2 дена се изтисквах на третия вече не се изтисквах и ми нямаше нищо. Седмица след това прибрах помпата в мазето. Сега има по няколко капки сутрин и му ги давам с лъжичка. Понякога си ги пие понякога ги плюе не знам не мога да го разбера ама докъто има капки ще давам с лъжичка.

А за хъркането и на нас ни се е случвало. Странното беше, че няма сополи. Докторката каза че от зъбните лиги се давел най вероятно.

# 275
Привет!  Grinning

geri_t: благодаря за хубавата закуска(обяд)  Hug

Благодаря на всички Ви за поздравите!  Hug

Ох,при нас беше тежка седмица-Павел беше доста хремав,аз се явявах на изпити и т.н,но сега  ще си почиваме пълноценно тези два дни.

Поздравчета от нас!!!!

# 276
  • Пловдив
Честит Рожден ден на Катето!  newsm59
Много детски смях и усмивки, сбъднати мечти и здраве!

# 277
  • София
Здравейте!!!!

Леле аз от 10 дни ходя да помагам на една приятелка, за да изкарам някой лев...нали скоро заминаваме на морето да малко да си помогнем и въобще не ми остава време да сядам на компа.  ooooh! толкова съм изморена...ужас!
 А и да ви се оплача, много ми е мъчно за малкия... Cry

Като ви чета колко бързо се развивате! Моето момче, милото! Той е страшен мързеливец, нито се изправя, нито си седи сам....само ми се кара и иска да си играем...подаваме си топка  Rolling Eyes до колко можем де.... ама иначе милото то нищо друго не му се отдава  Mr. Green Вика само ТАТА, ДЕДЕ и от време на време като му кажа "кажи чао чао" и той маха с ръка! Ама до там. Иска ми се да го науча да показва колко голям ще стане и такива работи...ама... Whistling той си свирка и се прави на луд  hahaha
Слагам го от време на време малко на проходилка ама и там помрънква! И на стола го слага, но и там не иска да седи! Иска са само да си полягва! Дали малко ще се стегне  newsm78

Гледам, че си говорите за попара и аз давам от няколко дни и той не иска да си дояжда с АМ и аз започнах да увеличавам количеството на попарата. По колко давате? Ние за сега сме на два сухара...мисля, че му е добре и се чудя дали да увеличавам? А как да я разнообразявам! То ако му давам всяка сутрин едно и също то ще му писне! Дайте някакви идеи!
А за сиренето аз до сега съм давала и краве и козе! Козето е домашно, за това му го давам!
 Какви меса ядете? Аз съм му давала всичко без свинско, агнешко и риба! мисля следващия месец леко да го захраня и с тях! ама се притеснявам да не е топло за свинското  newsm78

Мензис - аз да ви споделя как беше при мен - вие все пишете, че не ви е идвало докато кърмите! При мен беше точно обратното, още в болницата ми дойде и 45 дни ми тече, после спря за 5 дни после пак ми дойде и после докато детето стана на три месеца (аз до тогава кърмих) не ми беше идвало! За това си мисля, че това, че ви е дошло не е критерий за спиране на кърмата! все пак аз си кърмих 45 дни с цикъл! newsm78

ох...щях да пиша още, но малкия вика и крещи! Днес съм си в къщи и по-късно пак ще мина!

Честит рожден ден на всички мами и честит месечинки на празнуващите!  bdbaloni

# 278
  • София

Мензис - аз да ви споделя как беше при мен - вие все пишете, че не ви е идвало докато кърмите! При мен беше точно обратното, още в болницата ми дойде и 45 дни ми тече, после спря за 5 дни после пак ми дойде и после докато детето стана на три месеца (аз до тогава кърмих) не ми беше идвало! За това си мисля, че това, че ви е дошло не е критерий за спиране на кърмата! все пак аз си кърмих 45 дни с цикъл! newsm78

Дидка, това са били лохиите, няма как да ти е дошло още в болницата, та й да е продължило 45 дни  #Crazy

# 279
  • в ябълковата градина
Didka, аз днес направих попарата за първи път с две сухарчета. Беше му много.
За мензиса - това в болницата да не са били лохии, т.е. кървенето след раждането.
И при мен то продължи 40 дни.
След това чак сега прокървих.

# 280
  • Сливен
Не мога да смогна от както се прибрахме и това е! Twisted Evil
Дидка, благодаря ти за поканата! За съжаление няма да мога да дойда, наистина ме е яд, но нашия татко не може да излезе в отпуск сега, а пък ми се иска да отидем заедно. Направихме си резервация за края на август, толкова далече ми се струва Cry, весе се надявам да успеем и по- рано да отидем, макар че два пъти ходене на море ще е изпитание за нашия бюджет  Mr. Green. И не се притеснявай толкова какво можел  Мони или Симо  Rolling Eyes - Мая само се обръща, не иска да стои седнала, няма зъби, нищо че се плюнчи и ръфа всичко около себе си от три месеца и нагоре, показва пръстче за "боц" ама не е сигурно дали просто не иска да хване пръста ми, нищо не казва, т. е. само ръмжи и пищи, не подскача на място - решила е, че е по-добре да мести дупе напред- назад - кака й й се смее че ще върти обръч Laughing, върха на еволюцията засега е, че вчера докато Мариела ядеше банан тя я гледаше и започна да мляска с уста - и после наистина яде около 1/3 от банана. Всяко дете е уникално ако едно може да се изправя, твоето може друго, което ти може да не си забелязяла докато сравняваш постиженията им Peace.
Мен пак ме викат.
И аз искам да работая нещо от вкъщи но тук едва ли ще ми се усмихне късмета. Парите няма да са ми излишни, но ми се иска и да си поразмърдам мозъка преди съвсем да оглупея - днес като излизах помолих съпруга ми да ми донесе телефона, донесе ми го, прибрах го в джоба си, докато се обуя, мина Мариела и помолих и нея за същото - съпруга ми беше ей така  Shocked, то бива бива да съм станала разсеяна ама чак толкова ...., изчезвам , дано успея да се включа после -
аз засега не давам сухар, Мая яде около 100 мл супа без нищо и я засища за 3-4 часа.

# 281
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КАТЕ-ПАТЕ! ПОЖЕЛАВАМ И ТУК ВСИЧКО НАЍ-НАЍ ОТ СЪРЦЕ!
Мира Heart Eyes Hug
Джулия Мерси! Аз също бих искала да запознаем освен децата и нас! Hug
Танута  Вече съвсем се обърках с тези обриви. И наѝ-вече ме обърква това, че веднъж получава обрив от едно нещо, после не, после пак го получава! А междувременно е било топло, растат и зъби ( алерголожката, каза, че и от зъби, или изобщо от някакво неразполижение може да се обостри дерматита), вкарала съм нова храна и т.н!  ooooh!Още докато кърмех си правех експерименти, и веднъж се обриваше от кравето мляко, друг път не! И изобщо се чудя Дерматит ли е..не е ли?!!! Ето нещо, което намерих http://www.bg-mamma.com/?action=article;id=265 и лична молаба към Антония да сподели тяхната схема за захранване! Hug
Елвиресте Кажи, поспа ли снощи? И как е Пламенка? Heart Eyes А пъпките са същите като на Пламена онзи път, но по рамената на Ади! Само, че вече е хладно и би трябвало да се скрият а при нас си стоят! newsm78
Момичета, благодаря за отговорите за обрива! Heart Eyes
Синческа И на Ади още от раждането гърдите и хъркат! И нашата педи на всяка ДК ни преслушва и слава Богу нищо няма, но на моменти хъркаме като голям човек!
Дидката86 Това не е било мензис, а лохии на 100 % Simple Smile
На Ади сопола тече до брадата, като кихне! Confused С Беѝби вак се справяне без да пускам прахосмукачката, като издърпвам вуздуха с уста и ефекта е същия, само дето не психясвам детето с шума на машината! И задължително и капвам физиологичен разтвор в нослето преди Беѝби Вак!
Това е за сега от нас!,  Hug Нямае вода от два дни, и се чуствам отврат!

# 282
Здравейте Simple Smile
Ние се прибрахме ...  Много добре си изкарахме ... Като няма жеги беше супер  Peace Peace Peace
Ще се върна да чата и после ще пиша  Peace

# 283
Халююююю

Да не чуе дявола пу пу ама тази нощ нунахме спокойно,вчера сутринта към 8ч. заспа и нуна около час.После на обяд спа от 12ч. до 14ч. и следобяд нуна 30-40 мин. И бях решила че през ноща ще се редуваме с татито да си играеме с него.Обаче да не повярваш той заспа към 21ч. и се събуди чак в 5:30ч. Оххх дано и тази нощ пак така.Е ако не не пак една нощ е нещо,събудих се поотпочинала и свежЪ кък крастаФица. Mr. Green

Тъй тъй Цветито моля моля колко пъти съм приканвала люлинки и близко-люлинки за срещичка ти се спотайваше ни мъ карай да се разровя назад...чееее мафията всичко вижда и помни.  Mr. Green
А относно паролите за алумчето,то на първа страничка пише че се искат на лични.Защото хайде докато бяхме бременни и висяхме почти по цял ден в темата...ама сега няма как да прочетем всичко.И по добре на лични че и за малко да влезем виждаме писамцето. WinkА ако си ми писала на лични и не съм ти отговорила тогаз съм за тумба-лумба

Диде много си ми сладка милата ми  Hug Hug това са били лохиите ,ей ама си сладурка бре  Hug
И не се притеснявай за малчо и Мишко не сяда а и аз не го зоря,когато си реши детето.Нито пък пълзи ,само надига дупе и се изтласкава така някак си назад.Рачето на мама hahaha Даже и на коленца не се изправя ама когато тогава още е рано да се притеснявам пък фръц пръц. Mr. Green

Катеее патеее честит ден рожеееен !!! УМИВКИ,ОБИЧ И МНОГО ТОПЛИНА!!!

Норчетууу га шъ съ видим бряяя  WinkТи нещо напоследък много си редовна тук аааа Heart Eyes А за вадене на цифкунки и Мишко много реве от физ.разтвор а да не говорим от смукачката лелеее  #Crazy

Ъхъм ъхъъъм Джулиии ааааааа моля моля Адито не си я даваме без бой  Mr. Green А дааам за това си права Кикеее таз сладурка Аделинка беболинка колкото по пораства толкова по хубавица става. Hug

Ейййй...с тези палачинки сега ме карате вместо мач да гледам, да правя голяма палачинка. Пък после защо все си седят 15-те кила...еми така ще е.

Мия,метни сега една палачинка за наказание,знайш ли как ми се дояде??!
hahaha Mr. Green Embarassed Виноват признавам без бой  Mr. Green Сори ама ако намажете и шоколад тогаз вече ме биите че съм ви изкушила Embarassed

Викси хич не се приеснявай сигурно е от зъбките,правилно ти е писала Синческа-изчакай няколко дни да е на кърма и пак опитай. Hug

Еииии голяма либов въртите бре все повече се заобичвате...пъ мен кой освен Киката друг обича ли ме Запълвам редове

хайде да си бия шута сама хубав уикенд ви желая..пфу свърши Стъклен дом ко шъ гледам довечера...

# 284
  • София
Изтри ми се поста!!!!  #Cussing out Побеснях. Сега по-накратко.

Привет, мили мами.

ЧРД на Катето и оттук!

Кло - добре дошла.

Дидка - лохии ще да се били  Peace. Иначе на мен ми дойде март месец. После ми идваше на 15 дена, а юни ми закъсня адски много, дори тест правих, а като ми дойде беше уникален теч. През цялото време си кърмя и никога не съм дохранвала с АМ. Явно си е индивидуално.
А колкото до това какво прави или не бебо - изобщо не се вглеждай, всяко дете си се развива различно. Има време за всичко.

Тинна - разсмя ме с "върха не еволюцията"  hahaha.
Иначе Ина дава "боц" и "пет" от 3-месечна. Тогава в студовете нали не излизахме много-много та се занимавах да я науча и успях.

Дами, ще ви оставям, че ще тръгваме към партито на немците, за което ви споменах. Дано не умрем от студ. После ще разказвам, може и снимки да кача.

Чао

Общи условия

Активация на акаунт