Знаете ли, че?

• 56 431
  • 587
  •   1
Отговори
# 225
хахаха, това е много интересно!! За първи път го чувам. И при мен се оказа вярно  Peace

# 226
  • При хората, които обичам
Ми изрод съм, пак се премерих.

# 227
Хората варират до известна степен в пропорциите си, все пак, не всеки ще влезе в нормата. Тия мерки ни ги преподаваха в часа по рисуване - главата се нанася толкова пъти във височината на тялото, ръцете стигат до еди къде си на бедрото, това и това са с еднаква дължина... Предполагам като средностатистически мерки са верни, но доста хора излизат извън средното, включително и аз  Embarassed

# 228
а знаете ли че в неделя ще свърши първата световна война!!!!!!!
http://www.znam.li/Pages/News/Default.aspx?evntid=1654364&lng=bg-BG

# 229
Размерът на ходилото е еднакъв,с размера между китката и лакътя.
Премерихме се и ние, три от три верни, точно така излезе!
Точно така е 5 верни от 5 мерения.
Аз знам, че и на малки дечица така им се купуват обувчици, че да не ги тормозиш да се събуват и обуват, а се налага между китката и сгъвката на лакътя.
Карала съм и много мои познати да го пробват и всички го потвърждават.

Де Ваня, сигурна ли си, че мериш правилно?  Thinking Наложи си стъпалото на вътрешната страна на ръката, като е леко сгъната в лакътя.

# 230
Де Ваня, сигурна ли си, че мериш правилно?  Thinking Наложи си стъпалото на вътрешната страна на ръката, като е леко сгъната в лакътя.
Първо легни по корем на пода.

# 231
Би ли бил така добър да ми обясниш какво искаше да кажеш с това? Thinking
И какво общо има лягането ми по корем на пода с въпроса?

# 232
... Наложи си стъпалото на вътрешната страна на ръката, като е леко сгъната в лакътя.

При мен не става - ръцете ми са по-дълги и тва е. Имам същия проблем като Де Ваня - с вечно късите ръкави.

# 233
  • София
Хаха, трудно ще да е това упражнение...

# 234
Хаха, трудно ще да е това упражнение...
Мога го още това упражнение  Mr. Green Не съм толкова напреднала в началото на 6-тия  Wink

Само явно мозъка ми изневерява, та не можах да схвана предложението на вълка какво общо имаше, но както и да е.

# 235
Може би му се струва, че така ще е по-лесно?
И по този метод стъпалото ми си е по-късо.

# 236
този начин , да наложа ходилото си на ръката ми се видя единствен.

# 237
Мне, и седнал на стол си става. Даже е лесно.

# 238
  • София
този начин , да наложа ходилото си на ръката ми се видя единствен.
Е, ти по много сложен начин ги мислиш нещата  Grinning

При мен също е вярно.

# 239
нещо много оспамихте темата, заради едно ходило и лакът. Айде по същество, моля!

Общи условия

Активация на акаунт