Взимате ли стопаджии?

• 2 125
  • 25
  •   1
Отговори
Аз взимам понякога. Не ми пречат, а и на младини съм попътувала на стоп - та съм съпричастна.

А вие?

# 1
  • Там,където се събуждам щастлива.
Много съм пътувала на стоп, но тук се отучих, защото е забранено ( и да взимаш и да искаш да бъдеш взет).

# 2
  • Cофия
НЕ, страх ме е. Само веднъж един полицай ме спря, и ме помоли да го закарам от Била България до НДК.....  Mr. Green

# 3
Не бих взела на стоп, страх ме е.
Всякакви откачалници има и не бих си качила някого в колата.

# 4
Дори да е жена би ме било страх,а пък за мъж да не говорим

# 5
Не.
Обикновено пътувам с децата си, но и да съм сама, пак няма да кача стопаджия, не смея.

# 6
Качвали сме едно време.
Сега не, приятелят ми не дава.
Ако бях сама - бих качила.

# 7
Аз никога не съм виждала стопаджия, камо ли да спра да го кача:)
Но преди мн. години с татко ( времето на Ладите) спряхме, за да вземем една баба от пътя и я закарахме до селото й. Нещо ми се върти в главата, че и войник сме качвали, но може и да съм го гледала във филм:))

# 8
Едно време обиколих хижите и България на стоп. Тогава се заричах, че като стана голяма и имам кола ще возя стопаджии.
Да, ама не. Страх ме е много повече от останалите, точно защото знам на какви диваци може да попадне човек. Стрелба в тъмното си е.

# 9
  • София
Взимам. И аз съм била стопаджийка (Иракли'04 например). Като с цигарите - щедро раздавам на всеки (клошар, наркоман, пиян тийнейджър).

# 10
  • София
Взимам. И аз съм била стопаджийка (Иракли'04 например). Като с цигарите - щедро раздавам на всеки (клошар, наркоман, пиян тийнейджър).

И аз! И за цигарите Wink
Имам си усет към хората, като видя момчета и момичета с раници, ми става мило и ги качвам, стига да има място, обикновено по морето се случва.

# 11
Стопаджии не, но клиенти - редовно, а то си е кажи- речи същото.  Mr. Green
Никога не ме е било страх.

П.С Пропуснах да кажа - само нощем.
  Laughing

# 12
                                 Не съм пътувала на стоп (всъщност един-единствен път), а и все още съм пешеходец. Иначе взимаме.

# 13
  • Tам през Атлантическия океан
Взимам. И аз съм била стопаджийка (Иракли'04 например).
Peace

и аз така , винаги когато   сме на път за морето  с мЪжо взимаме Grinning

# 14
Не, не смея.
Един-единствен път сме возили непознат човек, но той беше възрастен и на един паркинг ни помоли да го закараме до Окръжна болница.
А цигари и аз винаги съм раздавала и раздавам, но пък аз никога не съм искала от непознат, срам ме е.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт