ЕКО БЕБЕ III

• 49 894
  • 761
  •   1
Отговори
# 750
Здравейте мами,

На 6-ти април 2011 в София ще се проведе семинар на тема:
ПРЕНАТАЛНО ВЪЗПИТАНИЕ  И ОБМЕН НА ЦЕННОСТИ МЕЖДУ ДВЕ ПОКОЛЕНИЯ ЖЕНИ

ето и линка към събитието http://www.bulgara.eu/index.php?option=com_content&view=arti … =79&Itemid=85

По-долу копирам информацията  Simple Smile Желая ви лек ден!
Аз ще участвам.

06.04.2011, София
ОСНОВНА ТЕМА : ПРЕНАТАЛНО ВЪЗПИТАНИЕ

ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ:
- Най мъдрите от мъдрите са казвали: „Роди ме, мамо, с късмет, па ме хвърли на смет.” Какво са имали предвид? Защо смятаме, че късметът не е нещо случайно, което ни застига, а е набор от ценности добре вградени в структурата на душата?
- Считате ли, че ценностите се вграждат когато и да е или знаете, че най-добрият период е по време на бременността, после от раждане до първите 40-52 дни, после първата година и последният срок са първите 7 години?
- Какво е длъжна да знае майката за възпитанието на своите деца, за да вгради в тях непреходни ценности?

ПОДТЕМА: ЖЕНАТА ЩЕ ПОВДИГНЕ СВЕТА, КОГАТО ОТ НЕЯ ИЗБЛИКНЕ „ЖИВАТА ВОДА” – КАК?
както и
ОБМЕН НА ЦЕННОСТИ МЕЖДУ ДВЕ ПОКОЛЕНИЯ ЖЕНИ - МЛАДИ И ВЪЗРАСТНИ /ТАЙНАТА, ПРЕДАВАНА ОТ МАЙКА НА ДЪЩЕРЯ И ОТ СВЕКЪРВА КЪМ СНАХА/

Учителят Петър Дънов е казвал, че тайната на живата вода е скрита в отношенията между атомите в молекулярната структура.
Подсказвал ни е, че „жива вода” ще избликне между хората, когато осъзнаят, че кислородният атом – това е мъжкият ум, а водородният атом – това е женското сърце: следователно „жива вода” може да потече само между сърцето на майката, ума на нейния син и интресите му към любимата жена.
Кръгът трябва да се затвори чрез отношението между свекървата и съпругата. На друго място е казвал, че жената ще „повдигне” света. Коя жена и как ще го повдигне Simple Smile?

Ако ви вълнуват тези въпроси и мистериите свързани с тях, заповядайте на нашия уъркшоп: „ПРЕНАТАЛНО ВЪЗПИТАНИЕ И ОБМЕН НА ЦЕННОСТИ МЕЖДУ ДВЕ ПОКОЛЕНИЯ ЖЕНИ”

Лекторът ще направи красива симбиоза между философия и социология, астрология и психология, история, езотерика и антропология.

Темите ще бъдат представени по начин, понятен за широк кръг хора.

Лекцията ще се проведе на  06.04.2011 в зала в София в две часови зони:
- от 12,00 до 15,00 часа /за неработещи и за тези, за които този час е по-удобен/
- от 19,00 до 22,00 часа /за работещи/

Лектор Кирил Груев - член на екипа на „Роза дей Венти”, водач, астропсихолог и писател.
Цена 20 лв.

Тъй като местата са ограничени, моля да заявите участието си до 04.04.2011 /понеделник/ на тел. 0878 78 64 57 Кирил или 0887 78 42 96 Катя или по е-мейл и чрез формата за контакти в страницата.

# 751
Абел, благодаря за отговора   bouquet
Аз преди ползвах ЯМЯМ и по същият начин ме отрязаха, защото не съм им удобна за доставка  Grinning Сега ползвам Хер Бебе и уж пише кои продукти са био на опаковката. Ама се чудя има ли био сьомга и био свинско.  Confused Нещо се притеснявам, че си измислят... Иначе аз бая ги разпитвах преди да се запиша и уж бяха наясно къде какво има.. Не знам дали да продължавам с тях  Tired

# 752
Когато Вики се роди нямаше / или поне не е било така нашумяло / био продукти.Първото и море беше когато бе на 10месеца и тогава купих бели памучни тениски с къс ръкав,но 2-3 номера по-големи и и стояха като роклички.Разбира се,стоенето под чадъра си беше задължително,както и ранните и късните следобедни часове за плаж.
Миналото лято и купих от Лондон плажен к-т със всички видове защити / поне така пише на етикета /.Ръкава е до лакътя,а панталоните до коляното.Ще видим това лято как ще я предпази newsm78

# 753
abel ще отговарям от няколко дни и все не успявам...
благодаря за инхормацията, не бях се задълбавала в четене за вида на слънцезащитните филтри и се бях доверила, че тези са от по-безвредният тип...

# 754
pochti_bezobidna, с дълго ръкавче ли са ризките? А надолу? Аз мисля най-късно до 10.30 - 11.00 на слънце или под чадъра, и после на сянка.
Ако имаш линк някакъв специално за ризките да видя. Simple Smile  bouquet
Ризките не са нещо специално, имам едни, които са от много фин памук, широки и дълги са,  с дълги ръкавчета, които навивам до лактите. Стигат им до коленцата. Не мога да ти пусна линк, защото дори не знам откъде са купувани, подарък са ни. Но тениска с няколко номера по-голяма е другият вариант, който също съм ползвала.  Peace

За съжаление не съм си запазила линка към една много хубава статия за вредите от слънцезащитните кремове и количеството хим. в-ва, които проникват в кръвта. Ако я намеря, ще я пусна.

# 755
За съжаление не съм си запазила линка към една много хубава статия за вредите от слънцезащитните кремове и количеството хим. в-ва, които проникват в кръвта. Ако я намеря, ще я пусна.
http://first.gorichka.bg/index.php?p=10&l=1&id=308
http://first.gorichka.bg/index.php?p=10&l=1&id=245

аз ги знам тези неща, но установих, че с малко дете нещата са по-сложни. за плажа не е проблем, и без това ходим от 8 до 10 часа. Или поне миналата година не беше проблем, тази не знам дали ще го задържа под чадъра. Проблем ми е разходките всеки ден и детските площадки. Миналата година още април месец му изгоряха бузките и се обелиха.
Чудя се и аз за тези цели плажни костюмчета - на всички пише, че са от някакъв полиестер - не е ли гадно усещането в тази жега, не запарват ли? Аз лично не бих издържала облечена на плажа, а малкия още повече не издържа на жега?

# 756
pochti_bezobidna, благодаря ти за отговора! Може би ще потърся по-голям номер тениска.
Надявам се да успяваме от 8 до 10.00 ч. най-късно да сме на плажа, трябва организацията да е железна. Laughing

Krem, може би зависи и от курорта, ние миналото лято бяхме на един хотел, без грам сенчица около него.  Rolling Eyes

# 757
  • София
  Само да се похваля с гардероба ми за детската стая - http://aila.snimka.bg/children/obzavejdane.534166.20623732
  Изцяло чам е, масив, като е боядисан от мен с маслата на осмо Simple Smile Паркета също е с масло осмо. Продължавам бавно, но славно с обзавеждането на детската стая.

# 758
Колко пъти си нанесла бялата боя? И нещо друго ползва ли от осмо или направо боята?

Май е време за нова тема Thinking

# 759
  • София
  Осмо маслото е интенз и е веднъж, пише че тогава покрива но и леко прозира, при две ръце става изцяло бяло. Нанасях го директно на изшлайфнато дърво. Кафявото, което е е транспарант и наистина е само като филм, но взех много тъмно и не се сетих че излишното трябва да се избърше, така че стои малко тъмничко. Няма нужда от някакъв друг финиш. Паркета, който го има в албумите също е с масло осмо, за паркет, който е прозрачен и е поставен на две ръце.

# 760
Заповядайте в новата тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=573726.new#new  Hug Hug

Оставих я почти същата, каквото се сетих промених.. ако имате идеи за добавяне или коригиране, пишете!!  Заглавието така си го знаем, макар че далеч не пишем само за бебета, ако искате може да го променим?! ЕКО ДЕЦА..

Айличка, страхотно става!! Hug

Последна редакция: ср, 30 мар 2011, 09:30 от Сиси ♥♥

# 761
http://first.gorichka.bg/index.php?p=10&l=1&id=308
http://first.gorichka.bg/index.php?p=10&l=1&id=245

аз ги знам тези неща, но установих, че с малко дете нещата са по-сложни. за плажа не е проблем, и без това ходим от 8 до 10 часа. Или поне миналата година не беше проблем, тази не знам дали ще го задържа под чадъра. Проблем ми е разходките всеки ден и детските площадки. Миналата година още април месец му изгоряха бузките и се обелиха.
Чудя се и аз за тези цели плажни костюмчета - на всички пише, че са от някакъв полиестер - не е ли гадно усещането в тази жега, не запарват ли? Аз лично не бих издържала облечена на плажа, а малкия още повече не издържа на жега?

Привет! Намесвам се, защото имам "безценна" информация за споделяне  Laughing Тъй като имам много чувствителна розацея, съм проучила какво ли не вече за слънчевата защита. Накрая попаднах на една хомеопатка  Grinning д-р Атова, която има и аптека (Аптека Диана на бул. Левски) и в тази аптека се забъркват кремчета по нейна рецепта. Това, което ми забъркаха за през деня е крем, представляващ 70% чист цинк и 30% урея. Защитният фактор в кремовете всъщност е цинк, но в тези кремчета, които се забъркват, ги няма Е-тата - стабилизатори и консерванти - защото се държи в хладилник и може да се ползва само 2 месеца. Това е и напълно безопасно за деца, защото е изцяло натурално. Освен това моята розацея е толкова чувствителна, че със сигурност кожата ми се сравнява с тази на бебе, но не по готиния начин  Wink.

Общи условия

Активация на акаунт