ЕКО БЕБЕ III

• 49 909
  • 761
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Бях обещала преди време да пиша за ефекта от невененото олио при моите деца с АД. За съжаление не само, че няма подобрение, но и им влошава състоянието на кожата. Вероятно е по-скоро индивидуална особеност все пак, но съм чела отзивите и на други мами за подобни реакции към календулата.

аз пък бях много доволна, но ние не сме имали АД, а себореен дерматит, цялото му чело , ушите и слепоочията бяха в едни червени петна , които се лющеха, но аз ползвах био, масло от невен  Peace

# 706
  • София
Здравейте,
да ви питам - има ли еко алтернатива за почистване на мазни петна от дрехите?
Ние сме във фазата на самостоятелността и резултата от опитите ни за хранене са петна по почти всички блузи и панталони, с които двата еко препарата за пране, които ползвам не се справят. Ползвате ли нещо за почистване на мазни петна?  Rolling Eyes

# 707
Ползвам сапун за петна Алма Вин - досега всичко ми е изпирал...ако искаш пробвай, аз го поръчвам от онлайн магазин БиоСлънцеЛуна. Цената му е около 5 лв, но е много икономичен (вече година и половина го ползвам).

# 708
  • София
.:.Stef.:. , благодаря ти Simple Smile
На мен слънце и луна са ми наблизо и ще мина да си взема един, цената е  повече от добра Simple Smile
Вчера направо ми стана зле сутринта, като му извадих дрехите от сушилнята - нямаше нито една сух блуза без поне 3 петна...  Rolling Eyes

# 709
  • София (Възраждане)
Преди няколко дни зачетох книжката "Истината за вредните стоки", там авторката препоръчва миене на коса с ръжен хляб. Звучи ми безкрайно екстравагантно Crazy Като изключим огромния минус - трохите в косата - поне има ли добъв ефект откъм измиване?!

# 710
  • София
Нямам идея за ръжения хляб Simple Smile

А някой дали е ползвал топки за сушилня?
харесах си тези: http://www.ecohamster.co.uk/product_info.php?products_id=8661
Но сега разглеждам и други модели, ако имате опит ще ми е от полза Simple Smile Много ми хареса, че спестяват до 25% енергия.

# 711
Здравейте на всички от Пловдив Stop
Радвам се ,че попаднах тук макар и случайно.Очаквам бебе лятото и ще ми бъде много в полза тази темичка.
По принцип се опитвам да приучавам цялото семейство кам ЕКО инициативи - разделен боклук,използването на етерични масла вместо лекарства,домашно компостиране и т.п.
Приятна неделя на всички и до нови срещи  bouquet

# 712
ВяраВики, браво на теб! Имате ли си еко и био магазин в Пловдив вече?

# 713
Има нов био магазин. На улица Скайлер се намира , но още не съм го посетила Simple Smile

# 714
имам питане - някой може ли да ми даде линк къде коментирахте за различните бутилки за вода за малчуганите, че рових но нещо не намирам. И накратко стоманените ли бяха най-добри. Също всичките ли са с широко гърло, има ли някоя от която да капе по-бавно, като накрайниците с дупчици.

# 715
.Krem, аз харесвам бутилките на Sigg - http://www.sigg.bg/bg/kids. Имахме и едно подобно, с малко по-неудобно затваряне от тук - http://www.littleowl.bg/bg/category/%D0%93%D0%BE%D0%BB%D1%8F%D0% … tml?allproducts=1

# 716
Мисля, че вторите от литъл оул са от меламин, което май хич не е добре... Според мен по-добре е пластмасова без бисфенол пред меламин.  Peace Иначе стъклено е най-добре, стига да не го хвърля и да е под надзор.

Последна редакция: вт, 01 мар 2011, 23:15 от Shushino

# 717
Shushino, не, грешиш - http://www.littleowl.bg/bg/product/%D0%93%D0%BE%D0%BB%D1%8F%D0%B … %BC%D0%B0%22.html

Бутилките ползваме само на вън, вкъщи и двете деца пият от стъклени чаши, а малкия още на 7 м. започна да пие от шотче, не съм купила нито едно шише или биберон.

# 718
Това шише наистина е супер, не го бях забелязала.  Peace
Иначе преди разглеждах други комплектчета и имаше от въпросния меламин..

# 719
  • София
  Аз също имам такива шишенца, но в розово с кончета за детската и малките са доволни  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт