*ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ* - кой до къде е - 3!

• 73 791
  • 759
  •   1
Отговори
# 660
До колкото знам,заповедта важи 6месеца,така че може да си я вземете и да започнете опита си и след 4-5 месеца,избора си е ваш.Ние сме 90.. и се надявам поне февруари да звъннат,а ти като казваш април...направо незнам вече с това чакане...накъде ще сме #2gunfireнормално е да се чака 3-4 месеца,но чакане почти година е направо ужасно #Cussing out

# 661
Ние първият път чакахме 5 месеца,но заради отпуските през август,иначе наистина за около 4 месеца номерата излизат,приблизително по 500 на месец.Сега смятахме със отпуските през август и  декември,че най-късно януари ще се обадят,подадохме документи на 20.07 и бяха стигнали до 6800-септември,октомври,ноември,януари по 500 а и половината декември,прави със сигурност поне 2000 номера,но този път не стана така.Най-лошото е че когато започнаха да дават заповеди октомври се зарадвахме и мислихме че всичко ще тръгне в ритъм дори и със забавянето и така мъжът ми организира работа си и отложи заминаването си с 3 месеца,заради опита и вече даде дума че май ще е на работа и ще се върне ноември.Затова питах дали някой знае,възможно ли е,и с колко отлагането на вземането на самата заповед от фонда,защото нашата ще е готова когато мъжът ми ще трябва да заминава и ако е взема,докато той се върне ще изтече 6 месечният срок в който трябва да направим опит.

Последна редакция: сб, 27 ное 2010, 16:47 от venag

# 662
  • София
venag ,можете да замразите материал и да правите с него. Ние така направихме,понеже моят трябваше да пътува точно,когато миналата година не летяха самолети,заради вулкана и се притеснявах,че няма да успее да се върне навреме...е,успя да дойде няколко часа преди пункцията ми и не го ползвахме,но,все пак,има вариант

# 663
Знам, че тук не е мястото, но не мога да намеря къде точно да пиша, не ми се отваря оплаквателна и съжалителна тема, а имам нужда да изкрещя - моля да бъда разбрана.
На 20-ти очаквах цикъл. До днес няма. Направих тест, но толкова  бях объркана и притеснена, че не капнах на точното място. Отчете ми една черта. Не знам какво да мисля, какво да правя, чувствам се уморена, изтощена, обезверена...

# 664
Kolin, що трябва да си изтощена и обезверена! Закъснява ти една седмица, има шанс. Майната му на теста, колко пъти дават грешка. Изчакай още три дни и пак си направи. Пък каквото сабя покаже. Я не се ядосвай в момент, в който трябав тайно да се радваш!

# 665
  • София
Колин, спокойно, защо се паникьосваш  Hug Закъснение една седмица е много добър знак! Някои тестове отчитат по-късно, други - по-рано, затова тестът не е най-сигурното нещо. Лично аз ти препоръчвам да купиш "Престо", те са едни от най-сигурните, пусни един утре сутринта и се върни да се похвалиш с две чертички  Praynig Или отиди в някоя клиника и си пусни кръвен тест. Естествено забременяване или опит ИКСИ/ин-витро? Ето в тази темичка също могат да ти дадат повече информация
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=538290.345

Последна редакция: сб, 27 ное 2010, 13:32 от -=Деси=-

# 666
Благодаря за съпричастността.
Купих "Sure check", защото съм чувала суперлативи. Грешката обаче е моя - писах как съм объркала.
Ще купя и такъв, какъвто ми препоръчвате, ще направя и кръвен тест, пък наистина - каквото сабя покаже.
За естествено забременяване става дума, може би затова съм нервна... очакването, надеждата...
Желая и на себе си, и на всички вас повече усмивки и сбъднати мечти!

Последна редакция: сб, 27 ное 2010, 16:29 от Kolin

# 667
Мерси за отговорите,благодаря ви много,лошото е че сме от Пловдив а ни казаха че може да замразим материал само в София.Клиниката която избрахме за 2-ри опит също  е в Пловдив и не знам какво ще стане.Почнах да се притеснявам,но ще взимаме решение след нова година,не искам и мъжът ми да остане без работа заради неразбирането на хората които нямат нашият проблем,че тогава съвсем ще я закъсаме.

Последна редакция: нд, 28 ное 2010, 11:09 от venag

# 668
темата е за фонда и одобрените номера  Peace
моля, не я измествайте, защото има достатъчно други теми, където може да споделяте и питате нещата, които ви вълнуват, а също така има и лс. Wink

# 669
# 670
След 7080 номер някой друг да е получавал обаждане?

# 671
След 7080 номер някой друг да е получавал обаждане?
здравеите, мили дами. за първи път пиша тук,но редовно следя темата.ще правя 2-ри опит от фонда и сам 96...номер,при подадени документи от септември месец. ще падне hакане,ама какво да се прави.желая ви успех и спокойно,убедих се 4е от бързане полза няма.успех мили моми4ета.а по повод това ,4е само в софия замразяват материал - не е вярно.

# 672
Moмичета, изследването за ФСХ има ли давност? Моето е правено преди 6 месеца, принтила съм го от страницата на Цибалаб, дали ще искат да ми го подпишат и подпечатат сега? Rolling Eyes

# 673
Мерси за отговорите,благодаря ви много,лошото е че сме от Пловдив а ни казаха че може да замразим материал само в София.Клиниката която избрахме за 2-ри опит също  е в Пловдив и не знам какво ще стане.Почнах да се притеснявам,но ще взимаме решение след нова година,не искам и мъжът ми да остане без работа заради неразбирането на хората които нямат нашият проблем,че тогава съвсем ще я закъсаме.

Ако сте в Селена може да замразите предварително материала и да го ползвате за опита.

# 674
Ripple,  и моите изследвания  бяха от "МДЛ Цибалаб", но за Фонда трябваше да имат подпис и печат от самата лаборатория.Направи го да не се разхождащ 2 пъти а ако си от друг град - не рискувай.

Общи условия

Активация на акаунт