Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?-18

• 54 672
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Във Варна също няма детски! smile3507

# 391
По инфо на СП-Варна днес няма да има детски и чл. 8 (43)! "Остава за другата седмица"-цитат на служителка!

# 392
София ОББ - НЯМА  #Cussing out

# 393
30,31 чакайте детски сега няма и да има

# 394
  • София
И на мен ми се струва напълно безсмислено проверяването преди крайната дата от месеца. Но пък ако са ти крайно необходими, знаете, надеждата умира последна. Confused

# 395
Момичета от  горещият телефон на социално подпомагане казаха че от вчера следобяд са почнали плащания и днес до края на деня ще има пари по картителДано да не са ме излъгали

Последна редакция: пт, 27 авг 2010, 13:10 от dzhevizova

# 396
За Габрово и от социалните и от банката казаха, че днес пари няма да има

# 397
Сливен днес няма да има Simple Smile инфо от СОциалните

# 398
ДСК-Стара Загора няма още детски.Ще ги пуснат на 30.08

# 399
за Казанлък някой да знае нещо

# 400
за велико търново някой знае ли нещо newsm78

# 401
за велико търново някой знае ли нещо newsm78

Във Велико Търново няма. Детските ги превждат или вторник или четвъртък. Така, че евентуално на 31.08, което си е края на месеца и както беше писала една мама по напред няма смисъл преди това да се проверява.

# 402
  • София-Велинград
Момичета,днес няма да има,на 30-ти ,ще ги пуснат към СП ,и на 31-ви,ще почнат да идват към картите ни,че и на 1,2,3,-ти.....

# 403
  • София
Оффф, стига с това вторник-четвъртък, това е за НОЙ, а не за соц. служби. Naughty

# 404
Интересна тема. На моменти доста забавна.
Да, нямаме една стотинка от дни, да - намираме начин, интересно живеем, не се оплаквам, но от месеци знаем че детски превеждат в края на месеца.
Нужно ли е да се проверява по банкомати, а това че звъните в социалното ми  е още по странно.
Не е ли по лесно да не се питаме тук, нали има смс известяване, интернет банкиране. Нали първата получила детски, ще напише тук.
Наистина, по безсмислена тема не бях чела. И някой ще ме пита защо я чета. Ами защото реших, че нещо не знам какво може да е станало и да са започнали да ги дават пак около 25то число, но пак питане и ..... ох и моят пост е безсмислен, ще се чудя на себе си че се занимавам.....

Та така, детски във вторник - 31 август 2010 г.

Hug

Общи условия

Активация на акаунт