Supernatural - After the Apocalypse

• 28 345
  • 699
  •   1
Отговори
# 45
Този "Робърт" сигурно го гонят фенки по улиците.  Mr. Green

# 46
  • # супернатурална #
Изи, едва се спрях да не го " разгърна като фенка ризата на Сам" Joy Все пак условието беше: КРАТЪК, НО СЪДЪРЖАТЕЛЕН, иначе двамата наши Музове така ме вдъхновяват, че мога да запълня няколко станици от темата с описателни картинки на свръхеротична тематика. А за Бед Уитметъл нищо не казвате,а?
Е, добре, де, вашите до кога ще ги чакаме Whistling Не ми се иска да спечеля служебно и да обера всичките 10 приза Laughing

Рио,  Hug
За теб:

# 47
А за Бед Уитметъл нищо не казвате,а?

Аз бих казала, че искам описание(възможно най- подробно) на случилото се, та да се стигне до там Краули да скъса договора на Боби. Тази Уитметъл явно е останала доволна.  Crazy Ако може де. Laughing

Аз ще бъда съвсем кратка с това:

Лампата примигва и до Сам внезапно се появява Бог/Чък. Поглежда към къщата, през прозореца се вижда Дийн с бира в ръка. После поглежда към Сам, казва:
-Ето това би бил животът на брат ти. Изглежда ли ти щастлив? newsm78
Без да дочака отговора на Сам казва "Каква скука..."  Tired , щраква с пръсти...и няма жена, няма скучни вечери пред телевизора, има само Дийн, Сам, Импалата и...семейния бизнес. Grinning

P.S. Не съм чела нищо за новия сезон, не знам защо Крипке няма да го има, не знам защо Сам гледа така под лампата, та ще прощавате, ако съм написала някоя глупост. Laughing

Последна редакция: сб, 04 сеп 2010, 22:48 от Рио

# 48
Добре дошла Рио  Hug

Галче, машина си ти  yes yes yes newsm74 Не трябваше да спираш естесвените си пориви и трябваше да ни предложиш разжирената версия  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 49

Благодаря! Grinning Само такива крака правят такива гънки по дънките. Heart Eyes
И не ща да съм мокет или бутилка  Joy , искам да съм черната му  блузка. Heart Eyes

Winch_Whench    Hug  bouquet

# 50
  • В средата на времето
И не ща да съм мокет или бутилка  Joy , искам да съм черната му  блузка. Heart Eyes

Да наградим Рио, за това, че е чела старите теми Grinning Бравос. Wink

Снимката с черната блузка е  Heart Eyes Жалко, че колата е на фокус, а не Дженсън. Кофти фотограф Crazy

Все пак условието беше: КРАТЪК, НО СЪДЪРЖАТЕЛЕН
.... А за Бед Уитметъл нищо не казвате,а?

Е, кратък, кратък, колко е да е кратък Grinning...и по-дългичък да беше, пак щеше да е кратко времето за прочитане Grinning Wink

Ще ми повярваш ли, че сега чак загрях за Бед Уитметъл Crazy Предположих за кого все пак става въпрос, но се чудех защо си я кръстила БеТ (изобщо не видях, че е с Д Crazy) и защо пък е с метАл Crazy Joy Идеално се е получило името Party

Това, мили момичета и момче, е вампирът Робърт  hahaha

Ти се смееш, но аз изпаднах в сериозни предположения, че този Робърт е много по hot and sexy от другия Робърт Laughing

# 51
Тази Уитметъл явно е останала доволна.  Crazy
Че къ ше да не е останала доволна  Mr. Green. Задоволена даже е останала  Mr. Green

Ти се смееш, но аз изпаднах в сериозни предположения, че този Робърт е много по hot and sexy от другия Робърт Laughing
Ще го разгледаме ние подробно в епизода, ама ако не лъщи на слънце, хич и не ми го хвали  Laughing

# 52
Тази Уитметъл явно е останала доволна.  Crazy
Че къ ше да не е останала доволна  Mr. Green. Задоволена даже е останала  Mr. Green

Twisted Evil

# 53
  • UK
Леко позакъсняла, ама и аз да се разпиша в новата тема.
Страхотна е! Само още 20 дни остават!  Peace

Това за конкурса за сценарий е върха просто.  Crazy Нямам търпение да прочета какво ще измайсторите, може и аз да се включа, ако не ме е захапала писателската дупка. Simple Smile

# 54
  • Разпиляна във въображението
Добро утро

# 55
  • # супернатурална #
Добро утро и от мен. Кафе?

За мен не, благодаря, само един Джаред Joy

Рио, много добре, наистина кратко и съдържателно. А вие ме карате още повече да се отплесвам Laughing
По въпроса за женските персонажи и степента им на задоволяване мога да кажа, че по скалата от 1 до 10, те бяха задоволени...11.

# 56
Я, нова тема  Party Привет и тук  Hug   Fairy - благодаря   bouquet

galina76  newsm74 Страхотен сценарий!  Hug Още, още   newsm18  (И благодаря за кафенцето от Тренера  Wink)

Рио - здрасти!  bouquet

# 57
Добро утро и от мен  Embarassed Сесилия, за теб кафенцето, за мен Тренера  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 58
  • # супернатурална #
Ха, Winch_Whench, викаш ние не щем да се разсънваме с кафенце, на нас друго ни дай Laughing - утринна гимнастика Joy ooooh!

# 59
  • Ботевград
 Hug  bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт