Дюкан ни учи какво да се яде за да ходим на море - 236

• 35 155
  • 745
  •   1
Отговори
# 735
Добър вечер,момичета.Пак имам въпросче.. Правя си крем карамел и пише да сложа подсладител на вкус,а аз досега не съм го позлвала.. сложих около 20 таблетки.. Какво е ограничението им за 1 ден ,ако има такова?  newsm78 Whistling

# 736
 #Crazy 20 таблетки ?Не е ли множко ?Колко ти пише допустимо количество за ден ?На самата опаковка трябва да пише. newsm78

# 737
От време оно си знам, че допустимото количество е 20 таблетки. Аз ползвам течен и стигам до 3 супени лъж. на ден.  Embarassed

# 738
Аз ползвам течен Суитли, перфектен просто, без остатъчен послевкус, няма привкус, а е сладъъъъкккк, та се къса.... Laughing
От него за сладкиши и кремове ползвам по 1 до максимум 2 с.л. ( в зависимост от количеството на сместа, имам и течен Хуксол, ама него още не съм го ползвала, не му е дошъл реда Laughing) , мн съм доволна и е мн икономичен.

# 739
  • Велико Търново
Помощ! Кажете какво да ям откриха ми чрез тестове ,че имам алергия от всички продукти от мляко ,от белтъците , от купешко птиче месо ,от всякакви цитруси и прочие и трябва да пазя диета един месец и започвам лечение със специални алергени от Франция ,курса на лечение е три години .Как ще карам месец без извара и кисело мляко и яйца ужассс ,какво да ям ? newsm78

# 740
Аз ползвам течен Суитли, перфектен просто, без остатъчен послевкус, няма привкус, а е сладъъъъкккк, та се къса.... Laughing
От него за сладкиши и кремове ползвам по 1 до максимум 2 с.л. ( в зависимост от количеството на сместа, имам и течен Хуксол, ама него още не съм го ползвала, не му е дошъл реда Laughing) , мн съм доволна и е мн икономичен.

Благодаря,утре ще си купя и течен,но в момента имам на таблетки и сложих 20.Надявам се да не са много  newsm78
Крем карамелът ми пусна някаква вода.. не знам на какво се дължи това?!  newsm78

# 741
  • Basel
Помощ! Кажете какво да ям откриха ми чрез тестове ,че имам алергия от всички продукти от мляко ,от белтъците , от купешко птиче месо ,от всякакви цитруси и прочие и трябва да пазя диета един месец и започвам лечение със специални алергени от Франция ,курса на лечение е три години .Как ще карам месец без извара и кисело мляко и яйца ужассс ,какво да ям ? newsm78
Ани,много неприятно Sadмай ще минеш на телешко,риба и дреболии,наистина много неприятно,дано се оправиш по-бързо Peace

# 742
  • София :(
         Добра ви вечер  Hug
     ArhMih, много съжалявам да прочета за проблемите ти и се надявам скоро да има добри новини  Hug Мисля, че си намерила обаче, добър балнс между режима и грижите за здравето си  Peace
     desinkaa, на фалшива шкембе чорба   Yum
     anineykova и ти ли  Shocked
          Да ви предоставям нещо за гушкане вече ли...

Лека, мека, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 743
  • Plovdiv->Toronto
ArhMih, има причина тази компютърна диагностика да не е в никоя болница и всъщност забранена в повечето страни. Вега-тестът и "компютрите" които го правят е известен от 1968 година, без да е имало никога научна обосновка на принципа, по който работи. Затова ще те помоля да не го приемаш като чиста истина и да се стресираш така  Peace.  
Ендометриозата и миомата е почти изключено да не са видени на влагалищен ехограф. Повтори изследването ако се съмняваш, кажи на доктора за резултата от диагностиката, да видим, може да намери нещо, но може и да ти се накара че вярваш такива работи  Grinning.
Ако ги намери те биха обяснили дългото кървене, но не и забавянето, може би е начало на менопауза, а не ендометриоза. Ако мислиш че хормоните ти са нарушени заради диетата просто добави рибено масло сутрин или повечко риба  Grinning!
Овесените дрожди даже не знам какво е, има ли такова нещо, май не, или е овес или е мая ? Както и наченки на алергия  Grinning? Ако имаш внезапно развита алергия към глутена в овеса, няма как да не разбереш от подуването, газовете и болките в корема! Ако имаш прекалено много мая в организма - разрастване на разни гъбички и прочие, със спиране на овеса няма да се оправи.
Ако просто имаш лек дискомфорт от тези храни, може би хранителните ензими не ти достигат, просто си вземи дайджестивен комплекс ензими и не си мисли че нещо ти има. Всичко ти е наред, сигурна съм. Иди на истински лекар с истинските хранителни оплаквания, ако изобщо ги има. Успех   Heart Eyes!

А иначе по темата - и аз съм 2 кг надолу за 10 дена  Grinning. Имам общо 10 за сваляне до 55, отдавна не съм била под 60 Sad така че очаквам там едно голямо противене от страна на сланинките ...

Последна редакция: чт, 30 сеп 2010, 23:00 от eli_c

# 744
  • София-Варна
Здравейте слабушки,мили дружки!!!
Направих вече 7 месеца от както съм на Дюки и минавам да се отчета!
Всичко беше наред при мен,но след отпуската се завърнах с +2 кила,веднага взех мерки,но резултат никакъв.... newsm78
Днес обаче открих,че съм излапала пакет от 0.600кг.пшеничени трици,вместо овесени.....луда жена!!!
Възможно ли е да не мърдам заради това?
Лека и мека!
Имам и няколко нови снимки!

Последна редакция: чт, 30 сеп 2010, 23:41 от ninkata1

# 745

Общи условия

Активация на акаунт