Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да обменя пари в Истанбул?
Къде мога да си купя жетон или карта за градски транспорт в Истанбул?
Къде мога да намеря информация за обменни бюра и полезни съвети за пътуване до Истанбул?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да обменя пари в Истанбул?
В Истанбул има много обменни бюра, които предлагат по-добри курсове от банките. Най-големите обменни бюра се намират на главната автобусна спирка Есенлер, където има над 300 билетни офиса, ресторанти, магазини, банки и хотели. Можете също да намерите обменни бюра в други части на града, като например в районите на Taksim и Beyoglu.
-
Къде мога да си купя жетон или карта за градски транспорт в Истанбул?
-
Къде мога да намеря информация за обменни бюра и полезни съвети за пътуване до Истанбул?
За информация относно обменни бюра, полезни съвети за пътуване до Истанбул и други подробности, форумите за пътувания са отличен източник. Там можете да намерите множество полезни съвети, препоръки за обменни бюра, хотели, ресторанти и забележителности, споделени от хора, които вече са посетили града.
-
Какви са опитътните на други хора при наемане на апартаменти в Истанбул?
-
Какви са впечатленията от посещението и пътуването до Истанбул?
Там тук- тук се хваща и задължително се пазари - за Пукет говоря, в Банкок има и други варианти, но вие сте се отказали. То, добре че сте се отказали! Аз съм била там за 3 дни, с 3 нощувки и пак не успях да видя всичко, което си струва, и което 'трябва' да се види. Града е огромен - 15 милиона, макар на по- малка площ от Истанбул, струва ми се
Не е и толкова наситен с исторически и културни забележителности, но има други, специфични за района атракциони
Имам сега два въпроса. Искам да си купя някакъв интересен и хубав пътеводител (на български или английски език), но четох, че не препоръчвате този на Софияпрес. По-назад имаше линк за сваляне на някакъв, но аз от снощи опитвам и все забива - може ли някой да ми каже поне името му, защото в линка не го пише. Другият ми въпрос е кога би било най-добре да отидем. Ваучерът ни важи до края на септември, но си мисля, че пролетта е най-хубаво времето. И пак не знам - началото на април, края на май, кога?
Ама не само аз, а цялата българска (не голяма - 10-тина човека) група - екскурзоводът, гьочменин каза, че ще направим по 'български'