Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 37

• 42 117
  • 744
  •   1
Отговори
# 735
Доколкото четох Бритс приемат и от сайтове,които им посочиш.

Да, например с Бритс може и от Victoria Secret, макар да не им го пише на сайта, така че питай ги и ще стане  Peace .

# 736
  • София
А Бритс къде раздават пратките в София?

И момичета, моля ви ако някой е виждал масивни големи писти да сподели, защото нещо не мога да открия.  Praynig А и май нямат общо име  newsm78 ... търсих пписти, гаражи, паркинг ... ама нц.

# 737
А някой срещал ли е коледни дръвчета - големи, хубави и на още по - хубава цена  Blush
Търся се също и коледни костюмчета  Grinning

# 738
Някой поръчвал ли е от чужд сайт инхалатор?
Приемам всякакви отзиви и препоръки!
Благодаря ви момичета за мненията за инхалаторите!
Норе, Hug!
Ще купя от БГ.

Да ви попитам и за прословутите часовници на Бен тен. Малкия се изцепи онзи ден, че иска, а аз не съм ги виждала.Има ли разновидности?Сега изрових един от теско, но се чудя дали върши работа и си заслужава парите?!
http://direct.tesco.com/q/R.205-2744.aspx

# 739
А тази игра знаете ли какво представлява?
http://direct.tesco.com/q/R.200-1853.aspx

# 740
Здравейте момичета Simple Smile
искам да ви попитам дали някоя от вас ползва услугите на Детство мое и дали цените посочени за услугата са актуални?много ще съм ви благодарна Peace

# 741
# 742
Да се включа и аз с чаршафите от АСДА, имам точно същите, които са пуснати в линка на 34стр. страхотни са, товя че са полиестер и памук се оказа много удобно за тялото, защото всъност задържа температурата на тялото и когато е студено под чаршафите е топло, а когато е топло не пропуска жегата през тях, не се мачкат като се перат, не се свиват и цветовете не се променят. Много съм доволнаразмерите наистина са такива, каквито ги описахте, но тъй като комплектите са само торба за завивка и две калъвки аз си купих допълнително и един долен чаршаф размер Кинг, който е 2,64м. на 2,68м. и стават за много големи спални.
Надявам се да съм била полезна.
В обявата виждам пише, че сета включва горен чаршаф и възглавница.
MIlla_D две ли са възглавниците или една? Благодаря предварително!

Възглавниците са две и са за нашия стандарт.

# 743
Здравейте!Искам да ви попитам дали имате някакви отзиви за този сайт?Поръчвал ли е някоя досега?
Това е : clickfragrance.co.uk

# 744

Общи условия

Активация на акаунт