Волейболните ни национали(тема 3)

• 19 437
  • 725
  •   1
Отговори
# 285
Да залагаме?  Laughing http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=268654

И аз питам къде е Камомила, защо Деси се разписва един път седмично, Жабче и тя, другите съвсем се затриха!  Crazy

# 286
Да залагаме?  Laughing http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=268654

И аз питам къде е Камомила, защо Деси се разписва един път седмично, Жабче и тя, другите съвсем се затриха!  Crazy
Залагам бутилка Мавруд / КНП и т.н. реколта: от хубавите/, че остава. Димо и Ники са младите лъвове, но федерацията е на дърти козли.

# 287
  • Някъде там...
И аз залагам на Пранди.  Whistling Даже гласувах в анкетката.

Жабчето хич не пише, щото нЕма време и настроение напоследък, ама подробностите не са за тази тема. От събота съвсем ще се затрие щото заминава на гости у свеки.  Crazy Да ми стискате палци във вторник сутринта, къдя 9,30 ч.  Crazy

# 288
Дадено, ще стискаме.  Peace Мисли позитивно!  Hug

Аз залагам един стек бира, че се задават скандали.  Laughing Залагам и едно винце по избор, че това няма да се отрази добре на играта на отбора догодина. Мдам.  Crazy

# 289
Ако някой има нужда от скок в настроението, да чете коментарите отдолу: http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=268771  Joy Родна реч, омайна, сладка...

# 290
Ще стискаме, разбира се! Ти си от победителите, ще успееш.
Симпли, много "позитивно" го даваш: -скандали, лоша игра догодина.
Добре де, скандалчета са ни необходими, какво иначе да си приказваме цела година. Ама това винце ще изветрее дотогава Laughing

# 291
  • София
Аааааааа сакън. Утре ида.

# 292
Идвай, ще те заведа да питаш един от УС дали ще маха Прандито. Той не пие вино Laughing

# 293

Симпли, много "позитивно" го даваш: -скандали, лоша игра догодина.
Добре де, скандалчета са ни необходими, какво иначе да си приказваме цела година. Ама това винце ще изветрее дотогава Laughing

Ми аз с усмивка на уста, Дедо.  Laughing Вярно, много "позитивно" беше.  hahaha Добре, да видим... Треньорът ще остане, всички ще го обичат, играта ще е окичена с медали, публиката в екстаз... и т.н.  Mr. Green

Виното не го предлагам отворено, извинете много.  Crossing Arms Все пак и аз имам два грама мозък. Поне.  baby_neutral

Айде, лека нощ, утре да видим с Нана ще бъдете ли в състояние да напишете нещо.  Joy

# 294
  • София
Аааа ще можем как.Нана е на диета и не пие алкохол. Ама то за сладките приказки не трябва допълнителен стимул  Mr. Green

# 295
Нана, чакай, чакай! Как не пие алкохол? И на диета Shocked
Че ние какво ще правим тогава Laughing
Лека, Симпли. Утре ще сме ОК, ама в събота не знам Stop

# 296
  • София
Е как бе Дедо, нъл ти казах че веч съм с едни 36 кила по-красива  Joy
То туй с алкохолец не става  Wink

# 297
От спортните си години знам, че алкохолът е много...калоричен. Т.е. иска изразходване на калориите. После е лесно Laughing
Нана, не ме сепкай. -36 Shocked Замислям се дали да не отменим волейбола в събота?

JoyМамма ни изрита от Основния Клюкарник, както и прогнозирах. Вече сме потребителска група.

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 00:15 от Дедо

# 298
  • Някъде в търсене ............
Добра вечер на всички и добро утро Симпли  Hug
Аз си се оплаках,че си нямах компютър повече от седмица, малката настинахме на концерта на Скорпионс и т.н. Имаме си малко коте и го възпитавам  bowuu и такива ми ти работи...

Нещо не мога да се включа адекватно, още не мога да реша дали Пранди да остане или не  newsm78 (като че ли от мен зависи  Joy).  Има нещо което ми харесва в начина по който строява момчетата, но ми се струва че нещо не може да влязат в един коловоз  Thinking.  Едни такива мисли ми минават, но в момента ми е още криво за тъпото равенство на Левски и не ми е вечер.
Сипвам си червено винце и ви казвам наздраве  Wine Glass
Дедо ,ако работи още рокерския бар на главната , пийте с Нана по едно сокче  Winkот мен

# 299
Добро утро!  Grinning Това с алкохола не го вярвам аз, никога не ми се е отразявал на килограмите.  Laughing

Деси, недей се депресира така де. То без падане не може.

Пранди, Пранди... Аз мисля. че той си има достатъчно качества, но ми се струва, че ние имаме малко по-такъв един манталитет и ни трябва някой по-викащ и нахъсан... Нещо такова.  newsm78 И не на последно място, някой по-сколонен да ги напомпва с увереност.

Тъжен коментар от мениджър, но ние си знаем какво ни е дереджето: http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=268587

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 10:07 от simplyaven

Общи условия

Активация на акаунт