Cool Places или заведенията, които препоръчвам! Тема 2

• 83 397
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
# 706
  • София
Зравейте ,някъде назад в темата беше споменаван еди гръцки рестортант на бул.България ,зад Люкойл-а доколкото си спомням.Пуснах търсачка и не можах да намеря коментарите ,ако можете да ми припомните името му... много ще съм ви благодарна  Blush !

# 707
Зравейте ,някъде назад в темата беше споменаван еди гръцки рестортант на бул.България ,зад Люкойл-а доколкото си спомням.Пуснах търсачка и не можах да намеря коментарите ,ако можете да ми припомните името му... много ще съм ви благодарна  Blush !
Да не е зад ОМВ? Ако е този, не е лош.... Има и жива музика - собственика по някое време взима микрофона Wink.
Иначе, моите предпочитания си остават същите - Текиеро, Таван, Глория мар /София/, Бодега.
И Бесо става.

# 708
  • Belgium
Най-автентичният гръцки ресторант в София за мен е Густоса в Слатина.

Група приятели гърци ми го прерпоръчаха като един от малкото ресторанти с наистина автентична тяхна кухня.

# 709
Най-автентичният гръцки ресторант в София за мен е Густоса в Слатина.

Група приятели гърци ми го прерпоръчаха като един от малкото ресторанти с наистина автентична тяхна кухня.

Съотношението цена-качество е страхотно.
Но последния път малко ме разочароваха с агнешките котлетчета. Дано да е било спорадично, защото този ресторант е от 17-18 години и даже увеличава клиентелата си.

# 710
  • Belgium
тинки, аз само два пъти съм ходила, но останах много доволна.

Накрая дори ни поднесоха диня като комплимент, без да сме я поръчвали  Laughing

Дано наистина недобрите котлетчета са били по-скоро изключение.

# 711
  • София
Зравейте ,някъде назад в темата беше споменаван еди гръцки рестортант на бул.България ,зад Люкойл-а доколкото си спомням.Пуснах търсачка и не можах да намеря коментарите ,ако можете да ми припомните името му... много ще съм ви благодарна  Blush !
Да не е зад ОМВ? Ако е този, не е лош.... Има и жива музика - собственика по някое време взима микрофона Wink.
Иначе, моите предпочитания си остават същите - Текиеро, Таван, Глория мар /София/, Бодега.
И Бесо става.
Да ,за същия ставаше въпрос Simple Smile .

Заинтересувахте ме с този в Слатина.......

# 712
Тук има статия за Густоза:
http://www.capital.bg/light/revju/restorant/2011/06/16/1107362_gustosa/

Сгушен е между панелките в Слатина, собственикът е грък и общо взето винаги е там и работи наравно със сервитьорите.
И аз се надявам да не са развалили качеството, а да е било случайност. Последните 2 години също така самото заведение достасе "поразхубави" и стана по-уютно.

# 713
  • Viena
Имам гости от чужбина и се чудя,Текиеро или Лебед за обяд в неделя...с деца  сме newsm78

# 714
  • София
Имам гости от чужбина и се чудя,Текиеро или Лебед за обяд в неделя...с деца  сме newsm78
Лебед. Или пък Фенси-парк - по-непретенциозно е но пък е много приятно, особено за децата

# 715
  • София
Лебед. Или пък Фенси-парк - по-непретенциозно е но пък е много приятно, особено за децата

А къде е Фенси-парк?

# 716
  • София
Фенси парк е на мястото на бившия ресторант Пчела в Лозенец, близо до Кръста и колелото на трамвай 10.

# 717
Аз пък съм за Текеро! Допада ми широкаталятна тераса, където децата могат да играят, а кухнята и обслужването са доста прилични:)

# 718

Много добър избор!  Peace

# 719
  • София

Много добър избор!  Peace

Наистина много добър, споделям  Peace

Общи условия

Активация на акаунт