На пазар във Варна - 12

• 53 042
  • 744
  •   1
Отговори
# 735
Четири дъскички , няколко пирончета, прежда и готово  Wink

# 736
Здравейте!
Къде във Варна може да се намери детски стан, дървен, малък. Искат им такъв по домашен бит в училище и до петък трябва да намеря.
В повечето от по-големите магазини за играчки и даже в Метро гледах преди Коледа.  Peace

# 737
Благодаря за отговорите, но ще потърся в магазините, защото не знам как да го направя сама този стан. Може да се каже, че става с  пирони и летвички, но освен лесно за конструиране е и опасно за децата според мен. Все пак това чудо ще се разнася 6 часа из училище, 2 ще се "работи" на него. По-добре да заложа на изцяло дървения детски стан и дано все още да го имат в наличност.

# 738
някой беше питал,но не мога да го намеря:Къде мога да купя хубави мъжки ръкавици?

# 739
  • York
Видях, че има промоция на бойлери в Практикер  Peace

# 740
Здравейте!
Къде във Варна може да се намери детски стан, дървен, малък. Искат им такъв по домашен бит в училище и до петък трябва да намеря.
В "Сладури" срещу Черно море има

# 741
Къде може да се купи касова книга освен в Офис 1? (там са свършили)
Преди време бях купувала от Метро.
в книжарницата  зад Общината

# 742
Къде може да се купи касова книга освен в Офис 1? (там са свършили)
Преди време бях купувала от Метро.
в книжарницата  зад Общината
Благодаря! Днес купих от една малка книжарница до стоматологията на Съборни - 4.80лв. Иначе и в АБВ имаше по 7лв. и в още една книжарница на Юмена до Окръжна по 5.80лв (ако някой го интересува  Crazy )

# 743
Видях, че има промоция на бойлери в Практикер  Peace

Благодаря, ще проверя   bouquet

# 744

Общи условия

Активация на акаунт