АГ клиника Селена гр. Пловдив- 8!

• 63 685
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
За датата - може, що да не може, но зависи? Rolling Eyes Моите и двете бяха около 10 дни преди датата.
Изолаторът не е единствената единична стая. Peace Аз исках да съм в такава, но в деня на раждането нямаше свободна. На др. ден се освободи и ме питаха, но на мен не ми се занимаваше с местене. Whistling

Niakoi moje li da mi dade koordinati na d-r Matev?Ako ima chasten kabinet izvan Selena,kolko struva pri nego sega pregleda?

Доколкото знам д-р Матев преглежда само в Селена. От почти 4 години ходя при него и другаде не ме е викал. Rolling Eyes

# 706
Jalko,che niama chasten kabinet:( hich ne mi e udobno za vseki pregled da hodia do Selena...znachi ostavat ili Minv,ili pak Topalova...

# 707
Д-р Матев има частен кабинет,но той е в град Карлово. Wink

# 708
Знам, но питането беше само за Пловдив май. Rolling Eyes

# 709
Da,za Plovdiv pitax,ne se vijdam da hodia do Karlovo;) a toi kak li smogva da raboti i tam,i v kabineta v b-cata,i v operacii napravo neznam:)

# 710
  • Пловдив
a toi kak li smogva da raboti i tam,i v kabineta v b-cata,i v operacii napravo neznam:)

шепот на пари му се вика Laughing

# 711
Ми не е шепот, иначе щеше допълнително да взима, като някои други. Wink Просто за кабинета е с предварителна уговорка. Peace

# 712
За да забременея ходих при най-различни лекари,изобщо не бий казала,че Матев е от лекарите,които ламтят за пари.Като не може да ти помогне за нещо те изпраща при друг,а не те кара да ходиш само ей така да ти вземе парите.
Кабинета си го делят със съпругата му.
Само ще ви кажа,че има пациентки от Стара Загора,които пътуват до Карлово,за да го правят явно си заслужава bowuu

# 713
Момичета, за пореден път да се похваля - преди 20 дни родих за втори път в Селена. Преди 3г родих със секцио момченце при д-р Кръшков.  Сега пак при него родих и дъщеря си - по естествен път!!! Ако някой се опита да каже, че в частните клиники толерират секциото, съм готова на бой #2gunfire. Сериозно ви го казвам, защото риска, който пое д-р Кръшков да ме изражда нормално след толкова скорошно секцио, вместо да ми каже, че не е възможно, както повечето лекари /дори и в държавните болници!/ биха казали, доказва много голям професионализъм и толериране тъкмо на естественото раждане. Споделям го, защото няколко пъти съм срещала такива изказвания за това, че в Селена предпочитат секциото.
От самото раждане не знам какво да споделя конкретно - просто пак ще кажа, че съм страшно доволна от всичко. Родих по преценка на д-р Кръшков с индукция за около 4 часа. Чувствах се много добре, защото познавах от предишното раждане всички около себе си - и акушерките и анестезиолога и педиатрите.....даже и санитарките. Направи ми впечетление дори, че една от тях, много мила жена, възрастна, влизайки да чисти в стаята, всеки път питаше "как сте момичета?" по същия начин както и преди 3години.
Благодаря на д-р Кръшков за това, което направи за мен - пое огромния риск да изражда момиченцето ми естествено, въпреки предшестващото секцио! ЗА това се иска не просто смелост, но и голям професионализъм!!! НЕ знам дали си внушавам, но след като приключи раждането и
д-р Матев се зае да ме шие/имах епизотомия/, забелязах как Кръшков стоеше до мен и ме питаше дали съм добре, дали съм доволна и усетих как той самия се радваше, че всичко е минало благополучно. Защото можеше и да завърши по друг наичн - с второ секцио, с руптура на матката и един куп усложнения.
Успех на всички ,,на които им предстои раждане.

# 714
  • Пловдив
ahura,браво и на теб за куража за нормално след секцио
браво и на кръшков
честито бебче  bouquet

а готината санитарка с късата,бяла коса ли беше?при мен тя така поздравяваше

# 715
  • Пловдив
ahura,браво и на теб за куража за нормално след секцио
браво и на кръшков
честито бебче  bouquet

а готината санитарка с късата,бяла коса ли беше?при мен тя така поздравяваше
да тя ще да е - и аз я помня от преди и сега пак същото отношение

# 716
ahura, честито бебче! Hug
Едно голямо БРАВО на д-р Кръшков! Simple Smile

# 717
Благодаря ви, момичета за поздравленията! Моята малка принцеса  Магда е вече на 22 дни.
 А за санитарката...май точно за тази мила жена става въпрос. Абе всички са толкова готини, мили и човечни там, че понякога се учудвам, когато някой каже, че не е бил удостоен с внимание и грижи. За професионализма повече няма да коментирам, защото въпроса не е до думи, а до действия, на които съм била свидетел,  и до ситуации, в които съм била едно от главните действащи лица.
Преди да тръгна да раждам втория път в Селена, бях се включила в темата, за да мрънкам за цените, защото има сериозна разлика от предишното ми раждане. НО когато си тръгвах на изписването, както и предишния път, парите които оставих на касата пак ми се сториха малко за това, което получих. Има такива неща, които не измерват в пари, нали така....
Знаете ли, искам да ви споделя, че доста сериозно  бях се замислила да се отблагодаря лично на Кръшков - примерно, с нещо като подарък - кутия лускозни бонбони и някакъв скъп сувенир или картина......., все пак той даде живот и на двете ми дечица....обаче реших, че е малко селяндурско....не знам как ще реагира, стори ми се неинтелигентно да му дам нещо лично в ръцете.  Така и нищо не подарих, но е достатъчно силно според мен, че още докато бях  в родилна зала, му стиснах ръката и разплакана от радост му благодарих за всичко.

Аз самата работя такава работа, в която разни хора ми се отблагодаряват с подаръци и се чувствам адски некомфортно , когато ми дадат нещо в ръце. Последно получих една икона и докато я вземах  ми беше много кофти, защото просто си върша работата, нямам нужда от подаръци....
Вие какво мислите по въроса с подаръците за лекарите? newsm78

# 718
ahura мила,аз също раждах при д-р Кръшков,и понеже майка ми е медицинско лице и се познава с половината клиника,остовихме бонбони,уискита и коли и на двата етажа+регистратурата!На д-р Кръшков,му занесох при прегледа на след 15 дена,понеже го нямаше на изписването(беше в отпуск)!Аз не мисля,че е толкова селяндурско,в крайна сметка се оставя за здравето на теб и бебчето!Верно,повечето хора си плащат и си тръгват,обаче аз така не мога,като се сетя,като малка,що бонбони съм изяла от доволни пациенти!Ох,не знам,въпрос на лична преценка е според мен!И да,да не забравя-Честито  newsm07 ,много щастие и здраве,на теб и малката принцеса Магда!

# 719
ahura, честита ти рожбичка! Бъдете живи и здрави!
Колкото до подаръците за лекарите - лично аз не смятам, че е селско да се направи такъв жест.
Един  подарък е проява на уважение и благодарност, не виждам нищо лошо.
Но да уточня- нямам предвид кола,фъстъци и пакет кафе. Crazy
Хубав подарък би била икона, малка луксозна кошница с вино и бонбони..такива неща. Не е нужно да е скъпо, а да показва благодарността.

Общи условия

Активация на акаунт