Изучаване на Английски език към програмата "АЗ МОГА" - 2

• 149 776
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 930
  • София
Тези 40% он-лайн (голяма глупост - попълване на упражнения или писане на есета, за които получаваш 2 думи коментар) съм чувала и за други доставчици - напр. Аво Бел. Плюс за тези 2 ДО е, че провеждат изпити за сертификати - CAE в моя случай. Иначе съм сигурна,че навсякъде се препуска по материала - 100 часа не могат да са достатъчни за ниво.

# 931
Цитат на: marrcheto
Здравейте! Записвам се и аз в темата да ви следя.
На 30.09 миналата година подадох документи и сега година по късно, на 10.10, получих съобщение да отида да си взема уведомлението .. и започна голямото търсене. В моменра събирам отзиви за Британика, Евро Алианс и Скрипта в Пловдив. Нивото ми е В1 или В2, а ДО за тези нива са само това (надявам се да не съм пропуснала някой)
Моя приятелка ме посъветва да не ходя в Британиката, а и в интернет срещах мнения, че лежат на стара слава. Надявам се да се включи някой с по конкретни  отзиви от клона им в Пловдив.
За Евро Алианс нямам никакви отзиви. От комуникацията ми с тях разбрах, че в момента очакват да формират група за В1, продължителността на обучението за трите нива - 10 месеца, а на едно ниво - около 3 месеца. Почивка между нивата няма, а месец август 2013 е почивен, независимо дали се е паднал между нивата. Системата е Total English (моля за отзиви) и независимо дали си с ваучер или си плащаш продължителността на едно ниво е 100уч.ч , което не съм сигурна дали е на добре. От темата разбрах, че има места, на които продължителността е 150уч.ч и заради тази разлика материала се преподава по набързо и няма много време за упражнения. Това пък ме кара да се съмнявам в качество на системата  (Total English), щом успяват да предадат материала за 100 часа , и/или качеството на преподаване ..
За Скрипта също нямам отзиви, знам само, че от доста време ги има.

Аз съм се ориентирала към Евро Алианс за ниво В1, една приятелка миналата година кара курса там и е много доволна. Сега чакам да се събере група

# 932
Подобно благодарствено писмо имаше в края на учебната тетрадка. Важно е как е подредено писмото, използват се определени изрази. Вижте си тетрадката и леко перефразирайте готовия текст.
Valka,  би ли разказала малко по-подробно за тези изрази, които се използват  и въобще за цялото писмо.? Проблемът е, че нашата тетрадка е ксерокопие и свършва с рийдинга след 12-ти урок. ”Любимата” ни школа си е спестила хартията-нямаме нито текста за Мистър Хайд и д-р Джакел, нито пък това писмо. А  следващата седмица ми предстои теста и доколкото разбрах темата за писане е именно „благодарствено писмо”.
Благодаря предварително, може и на лични.

Здравейте,
Качих този pdf на учебната тетрадка на Straight Forward Elementary, който мисля, че е пълен - с текста за Мистър Хайд и т.н. Надявам се да е от полза, както и на изучаващите езика в начално ниво. Линкът ще е валиден до 29 март.

http://dox.bg/files/dw?a=5267f1e03e

Искам да помоля , ако може отново да пуснете актуален линк за въпросната тетрадка

# 933
Здравейте, Можете ли да ми препоръчате онлайн доставчик, понеже нямам възможност да посещавам курсове на място. Ще съм ви много благодарна. Simple Smile

# 934
здравейте,аз щях да се записвам днес в евроалианс за 2 .11 А1,групата се запълнила,имало за 6.11,но пък дните малко са ми неудобни,мнения за дружество ''Наука и знание'', много се чудя къде,не мога да реша.За Британика ми отговориха на имейл,че за София работят по програмата,но з аПловдив нищо не са написали.Център Тера също работи с ваучери,там изкарах 2 нива немски платено,много доволна бях,но това вече зависи от учителя.Така,че според мен най важен е преподавателят!

# 935
Ей няма ли желаещи за английски да споделят къде биха се записали,аз толкова се притеснявам с избора,за да не сгреша.някой който е зпаочнал вече в даден център да каже как върви обучението з аПловдив.

# 936
  • Пловдив
Цитат на: marrcheto
Здравейте! Записвам се и аз в темата да ви следя.
На 30.09 миналата година подадох документи и сега година по късно, на 10.10, получих съобщение да отида да си взема уведомлението .. и започна голямото търсене. В моменра събирам отзиви за Британика, Евро Алианс и Скрипта в Пловдив. Нивото ми е В1 или В2, а ДО за тези нива са само това (надявам се да не съм пропуснала някой)
Моя приятелка ме посъветва да не ходя в Британиката, а и в интернет срещах мнения, че лежат на стара слава. Надявам се да се включи някой с по конкретни  отзиви от клона им в Пловдив.
За Евро Алианс нямам никакви отзиви. От комуникацията ми с тях разбрах, че в момента очакват да формират група за В1, продължителността на обучението за трите нива - 10 месеца, а на едно ниво - около 3 месеца. Почивка между нивата няма, а месец август 2013 е почивен, независимо дали се е паднал между нивата. Системата е Total English (моля за отзиви) и независимо дали си с ваучер или си плащаш продължителността на едно ниво е 100уч.ч , което не съм сигурна дали е на добре. От темата разбрах, че има места, на които продължителността е 150уч.ч и заради тази разлика материала се преподава по набързо и няма много време за упражнения. Това пък ме кара да се съмнявам в качество на системата  (Total English), щом успяват да предадат материала за 100 часа , и/или качеството на преподаване ..
За Скрипта също нямам отзиви, знам само, че от доста време ги има.

Аз съм се ориентирала към Евро Алианс за ниво В1, една приятелка миналата година кара курса там и е много доволна. Сега чакам да се събере група

И аз натам съм се ориентирала, но все още не съм ходила на място.   
Доста се притеснявам за това дали ще се сместя в тези 20% отсъствия. Студентка съм задочно в София и често ми се налага да съм там. Дали е възможно едното ниво да го карам вечерно, а другото съботно-неделно?  newsm78

# 937
Цитат на: 'marrcheto'Ср., 17 Окт. 2012, 12:58
И аз натам съм се ориентирала, но все още не съм ходила на място.   
Доста се притеснявам за това дали ще се сместя в тези 20% отсъствия. Студентка съм задочно в София и често ми се налага да съм там. Дали е възможно едното ниво да го карам вечерно, а другото съботно-неделно? 

За това с тях трябва да се разбереш, зависи какви групи ще се сформират. Знаеш, че за горните нива има по- малко групи и не много голям избор. На мен ми се обадиха, че вече е готова групата и започваме от 06.11 вечерно- вторник и петък.

# 938
  • Пловдив
Ейй лошо, аз също бях за В1. Закъсняла съм. Мислех днес след работа да ходя до там. Охх дано да има достатъчно желаещи за втора такава група

# 939
Ейй лошо, аз също бях за В1. Закъсняла съм. Мислех днес след работа да ходя до там. Охх дано да има достатъчно желаещи за втора такава група

Не пречи пак да идеш може да те вмъкнат в групата ако има малко хора, за тях е по-добре. Обади се по телефона да ги питаш, за да не се разкарваш напразно.

# 940
  • Пловдив
Обадих се вече, казаха че сега събират хора за втора такава група и че не се знае още вечерна ли ще е или съботно-неделна.
Ти прави ли входящ тест? От колко до колко ще е вашият курс (не чух добре какво ми каза на мен жената по телефона)?

# 941
# 942
Обадих се вече, казаха че сега събират хора за втора такава група и че не се знае още вечерна ли ще е или съботно-неделна.
Ти прави ли входящ тест? От колко до колко ще е вашият курс (не чух добре какво ми каза на мен жената по телефона)?

Правих тест, той е задължителен и от БТ искат да се прави. Нашият курс ще е във вторник и петък от 18.00 до 21.00 

# 943
  • Берковица
Здравейте! Днес си подадох документите в БТ гр.Берковица. Избрала съм си английски език, но искам да е дистанционно. Спряла съм се на сайта kabinata.net. Някакви отзиви може ли да споделите с мен, за да науча навреме дали да търся и друг вариант. Благодаря предварително.

# 944
Bella_P, доколкото прочетох в темите, много хора препоръчват кабината, така че отзивите са добри за кабината.
И аз също в понеделник подадох за курс по английски език в Пловдив и следя темата с интерес. Като че ли повечето хора са доволни от Евро Алианс, но на мен малко ми идва далече езиковия център  Sad
Какви са тези нива А1, А2, В1, В2, С1?

Общи условия

Активация на акаунт