Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако поръчката ми не се показва в системата на DHL?
Как мога да проследя поръчката си, ако адресът ми е непълен?
Как мога да проверя дали поръчката ми е била върната във Франция?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако поръчката ми не се показва в системата на DHL?
Ако поръчката ви не се показва в системата на DHL, можете да се обадите на DHL и да потърсите помощта им по име на получателя. Освен това можете да посетите уебсайта на DHL, като въведете пощенския си код с 0 отпред в полето за дестинация Postal Code, за да идентифицирате пратките за София. Ако липсват данни, свържете се с La Redoute, за да получите правилните данни за проследяване на поръчката.
-
Как мога да проследя поръчката си, ако адресът ми е непълен?
Ако вашият адрес е непълен, можете да се обадите на DHL и да потърсите пратката си по име на получателя. Освен това можете да използвате уебсайта на DHL, като въведете пощенския си код с 0 отпред в полето за дестинация Postal Code, за да разпознаете пратките за София. Уверете се, че Laredut е предоставил правилните данни за проследяване на поръчката.
-
Как мога да проверя дали поръчката ми е била върната във Франция?
За да проверите дали поръчката ви е била върната във Франция, можете да се свържете с La Redoute и да поискате информация за статуса на поръчката. Освен това можете да използвате уебсайта на DHL, като въведете номера на колета без последните две цифри в полета Reference, за да проверите дали има някаква информация за пратката в системата.
-
Как мога да проверя дали моята поръчка е била изпратена на DHL?
-
Как мога да проследя пратка с DHL?