D H L

• 62 313
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • Стара Загора
Моля ви, кажете ми къде е опцията в сайта да си въведеш номера на мобилния и да получиш смс с известие че пратката ти е пристигнала... или нещо такова?!
Няма такова място ,но можеш да им пишеш и заедно с номера на товарителницата да поискаш да получиш обаждане или смс.
Можеш да го направиш и на 070017700 javascript:void(0);

# 556
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
момичета, благодаря за отговорите!
значи трябва да чакам мейл от ларедут, че поръчката е тръгнала!

успешен ден на всички!

# 557
  • София
Моля ви, кажете ми къде е опцията в сайта да си въведеш номера на мобилния и да получиш смс с известие че пратката ти е пристигнала... или нещо такова?!
Няма такова място ,но можеш да им пишеш и заедно с номера на товарителницата да поискаш да получиш обаждане или смс.
Можеш да го направиш и на 070017700 javascript:void(0);
Напротив, има!
http://www.dhl.bg/bg/contact_center/contact_express.html Това е най- лесното, има и още един начин, ще го потърся и ще допълня поста.

Едит:
На по-предната страница взех номера на товарителницата на Мгиздова, трябва да е предадена пратката на куриер от търговеца, и не трябва да е получена.
В българския DHL си въвеждате № на товарителницата и излиза къде се намира пратката в момента. В нашия случай -
Товарителница: 7140445922
Пратката е пристигнала в разпределителния център в BUDAPEST - HUNGARY
И под това е линка -
Регистрирайте се за уведомления за движението на пратките
Ето го и нагледно -  

По същия начин е и в американския сайт, там пише Get notified    Receive an email or text message (SMS) on status changes for this shipment

Последна редакция: чт, 20 яну 2011, 08:26 от Evа

# 558
  • Испания
Права е Евка,по същия-долния начин си въведох GSM-а и получих СМС когато е в куриера,така им звъннах да ми ги донесат в службата

# 559
  • Стара Загора
Да бе вярно  doh Голям съм заплес ,търсих,търсих в сайта и нищо не намерих ,нo не се сетих да влезна с номер на пратка  ooooh!

# 560
Има ли още някой, който получава пратките по пощата. Имам поръчка от миналата седмица, но изобщо не ми излиза в сайта на ДЧЛ, а и мейл с линк нямам.  newsm78

# 561
и аз имам един въпрос свързан с куриерите - гледам статуса на пратката че е :
"Пратката се намира в куриер, който ще посети адреса на Получателя    SOFIA - BULGARIA    08:32 "
а реално трябва да дойде във Варна . и се чудя аджеба дали ми има целия адрес на пратката или са го проспали франчолята - гледам и документа който ми е като "свидетелство за покупка" адреса ми е точен ама знам ли вече и аз кво става Simple Smile

# 562
  • Варна
Арчо, всичко е наред, чакай си куриера днес.

# 563
  • Стара Загора
При мен винаги така е пишело, но ми ги носят в Ст. Загора
Днес  чакам поръчка от 12.01

# 564
Арчо, всичко е наред, чакай си куриера днес.

Благодаря за бързият отговор   bouquet
имам и още едно питане - при опит да се регистрирам за известяване за моментното състояние на пратката посредством SMS като избера да ме известява чрез SMS и избера опцията - "Пратката се намира в куриер, който ще посети адреса на Получателя" - въвеждам си номера в полето телефон цъквам на Добавяне - излиза едно прозорче което нищо не пише на него , а ако цъкна на Готово ме връща с прозорче - изберете начин за известяване . нещо аз явно не съм разбрал - та може ли едно бързо разяснение Simple Smile

EDIT : открих къде съм сбъркал - в малкото поленце трябвало да въведа +359 за да добавя номера Simple Smile

# 565
  • София
Здравейте имам поръчка от 13.01 и все още нямам  имейл  звънях на DHL  и по именно не ме откриват  Sad.
Гледам че някои от вас вече получават пратки от 12.01.

Взех да се тревожа вече .

# 566
  • София
Здравейте имам поръчка от 13.01 и все още нямам  имейл  звънях на DHL  и по именно не ме откриват  Sad.
Гледам че някои от вас вече получават пратки от 12.01.

Взех да се тревожа вече .
имам 3 от 12.1 две са почти при мен, а третата още не е тръгнала! Не се шашкайте толква, намаления са !

# 567
  • София
Благодаря ти за успокоението.
Снощи пуснах втора поръчка и днес имам потвърдителен имейл и е вече фактурирана .
А за първата ми пратиха такъв на 5 ден .Дали защото е с повече артикули. ooooh!
Предималко звънях в банката паричките и за двете ми поръчки са блокирани ,но не и осчетоводени . Crossing ArmsКоето означава че не е пусната а все пак едната е от 13.01.

Последна редакция: чт, 20 яну 2011, 12:17 от nadezhda96

# 568
  • София
Здравейте бихте ли ми помогнали с моя Colis nº 20110170905750 en cours de traitement le 17/01/2011
не ми излиза нищо, Благодаря.

# 569
Здравейте бихте ли ми помогнали за този номер Colis nº 20110185962202 en cours de traitement le 18/01/2011.

Общи условия

Активация на акаунт