Бродирана красота - Гоблени 79

• 98 461
  • 769
  •   1
Отговори
# 510
Деси,поздравления за гоблена,с малко цветове е,но  е много сполучлив
Ето етап и от мен, реших да започна да се отчитам с етапи, пък дано стане по-бързо да шия,защото за сега си се помотвам само...

а и незнам дали вие сте така,но аз имах голям хъс докато ушия пауна,нямах търпение да го видя ушит и след това,незнам защо,ентусиазмът ми намаля

# 511
  • Враца
Момичета, някоя от вас да знае случайно някой сайт за направа на схема от снимка.
Искам да направя един гоблен на малкия с негова снимка, но нямам възможност да дам 120 лв. за да ми направят схемата, а само на такава цена открих. Затова ако някой знае някой такъв сайт на, който мога сама да си го направя ще съм много благодарна.
http://www.gobcon.eu/ ето тук

# 512
  • гр.Добрич
tuly, винаги е така. Големите гоблени измарят, пък когато са много шаренки съвсем. Много е красив пауна, продължавай.

Деси, много си бърза.

# 513
  • Пловдив
Да се похваля и тук, от Коледната томбола от 2009 ми е от YOLINKA, най-накрая след шиене, разшиване го завърших.............. Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 514
  • в една мансарда точно под звездите ..........
did_tag поздравления! Страхотна е!

tuly и аз така бях с моята Казанска Св. Богородица на Солария. За има - няма два месеца уших повече от половината, защото ми беше мерак да й видя лицето. След това като се закучи та чак сега (след 2 години) я завърших. За тия две години уших доста други, но нея не. На теб ти пожелавам успех и дано скоро го видим готов!
  bouquet

# 515
Момичета искам от вас съвет.В момента шия "Иисус чука на вратата 1:1 но ми остава още 1 лист и си мисля за някои гоблени да ми дадете съвет.
Този ми е втория гоблен, а първия беше преди много  години "Розички в кошничка.Оня ден го дадох да му правят рамка.Така,че на втория се старая много.Та въпросите ми са следните:
Кой от трите гоблена е най-лесен и на коя фирма да си поръчам и с какви конци ДМС или другите да не ги изброявам.
1.Мостът на Монстера
2.Момичето с шапката
3.Момичето с книгата
Да попитам гледах и възглавниците и на една рускиня във форума.Много се навих да си купя една но не знам в Попово имало само на едно място.Не знам и какви са размерите които гледах в нета.Те са по 35 лв  но не пише размерите.Някой ако знае да ми напише размерите.В Попово казаха,че имало най различни размери.Ако може някой да ми пусне някой ако е шил снимка.

# 516
tuly , и аз съм така. катомине трудното губя интерес  Rolling Eyes
did_tag, много е готин  Simple Smile
Джижи, момичето с книгата ми се види най-лесен, много фон има и големи участъци с един цвят. аз лично големи гоблени шия само с ДМЦ, немам нерви да ми се късат и оплитат конците. виж за картички и други дребоси ми е все тая. стандартна възглавница е 40 на 40 см

# 517
Джо Бързия благодаря ти много!Мисля този път гоблена ми да е 1:4 че нямам нерви по-вече,а март ще започна работа.работя на полето и нямам време за гоблени.та за това ви питах.А тука сте много пекани и за това искам мнението ви и от коя фирма?
Разглеждах ви снимките Срещата ви юни месец.
Това което  го показвате с Пеперудите гоблен ли и как се казва?Много ми хареса ,а аз обичам да колекционирам пеперуди но сувенири. Не е лошо и гоблен или възглавница да имам.много ми харесва! Пишете ми  как се казва!!! Praynig

# 518
Момичета искам от вас съвет.В момента шия "Иисус чука на вратата 1:1 но ми остава още 1 лист и си мисля за някои гоблени да ми дадете съвет.
Този ми е втория гоблен, а първия беше преди много  години "Розички в кошничка.Оня ден го дадох да му правят рамка.Така,че на втория се старая много.Та въпросите ми са следните:
Кой от трите гоблена е най-лесен и на коя фирма да си поръчам и с какви конци ДМС или другите да не ги изброявам.
1.Мостът на Монстера
2.Момичето с шапката
3.Момичето с книгата
Да попитам гледах и възглавниците и на една рускиня във форума.Много се навих да си купя една но не знам в Попово имало само на едно място.Не знам и какви са размерите които гледах в нета.Те са по 35 лв  но не пише размерите.Някой ако знае да ми напише размерите.В Попово казаха,че имало най различни размери.Ако може някой да ми пусне някой ако е шил снимка.

Има 40*40 и 50*70 въсглавници, също има от конци и от прежда (значи или 140*140 или 70*70 крестча) Ако знаеш какво искаш - могам намеря схема Wink

# 519
Здравейте, момичета! Нека да ви представя един гоблен на Риолис, който започнах наскоро. Надявам се да ви хареса Simple Smile

# 520
Момичета дайте предложения за 8-момартенски минита?!

# 521
# 522
  • Плевен
Момичета дайте предложения за 8-момартенски минита?!

Има и на много мечета и разни други животинки с букетчета! Grinning

Последна редакция: ср, 12 яну 2011, 12:30 от pepen

# 523

Мили дами, със закъснение ви честитя празниците. Да сте живи, здрави, много много щастливи и всичките ви мечти да се сбъднат. Отне ми три часа да разгледам всичко което сте натворили. Много красота, много нещо. Голямо колективно браво.
Да покажа и аз малко напредък. На моя ангел му се показа лицето.

Uploaded with ImageShack.us
А тази пролет на DOME /зимата и есента са готови/го захващам само като ми писне от ангела.

Uploaded with ImageShack.us

# 524
  • Пловдив
Момичета, за много години и здраве и късмет на всички!

Аз ви чета и ви се възхищавам на уменията и скоростта, с която работите тези красоти. На мен за сега свободно време ми липсва, нещо не мога да се организирам както трябва, но не пропускам да ви се радвам.
Желая ви все така да се забавлявате с творенията си!!!

Общи условия

Активация на акаунт