Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.)- 4 тема

• 179 306
  • 749
  •   1
Отговори
# 735
http://www.isis-pharma.com/eng/catalogue/neotone
този е най добър за петна !

А за този някой да знае от опит ? Thinking
http://www.marvi.bg/nano-white-izbelvasht-serum-s-15-vit-s-pri-h … ii-28-ml-399.html

Последна редакция: пн, 19 ное 2012, 15:51 от pinko

# 736
имате ли представа дали могат да се ползват по време на бременност и кърмене?

# 737
Някой да е пил doxycycline hyclate? Предписа ми го дерматолог във връзка с акне......Розацея по-точно - не знам дали да го започвам, каза ми, че за да се изчистя трябва да пия или антибиотик, или противозачатъчни.....

# 738
имате ли представа дали могат да се ползват по време на бременност и кърмене?

Кое?

mamaLina консултирай се с друг дерматолог.

# 739
MissNellie,
имам предвид  Glyco-A 12% крема на ISIS pharma. Както и по принцип ако знаеш, ще ми е много от полза могат ли да се ползват кремчета с киселина по време на бременност и кърмене.
С предната бременност станах като петниста хиена, кърмих една година и сега пак съм бременна, т.е. ако не може, значи поне още година и половина положението ще е трагично  Tired

# 740
  • Пловдив
имам излишен нов дневен крем Porcelana Skin Lightening Day Cream 85g/3oz с 2% Hydroquinone
купих си дневен и нощен, но не намирам време да използвам и двата

а ефект има ли   bouquet

# 741
  • виртуално
имам излишен нов дневен крем Porcelana Skin Lightening Day Cream 85g/3oz с 2% Hydroquinone
купих си дневен и нощен, но не намирам време да използвам и двата

а ефект има ли   bouquet

ползвам го от 1 седмица  Thinking

# 742
MissNellie,
имам предвид  Glyco-A 12% крема на ISIS pharma. Както и по принцип ако знаеш, ще ми е много от полза могат ли да се ползват кремчета с киселина по време на бременност и кърмене.
С предната бременност станах като петниста хиена, кърмих една година и сега пак съм бременна, т.е. ако не може, значи поне още година и половина положението ще е трагично  Tired

Доколкото ми е известно, препоръката е НЕ.

# 743
  • София
Да ви споделя как вървят при мен нещата с домашните маски.
От 1 месец си правя отвара от магданоз като от около 2 седмици я смесвам с лимонов сок и с така получения лосион сутрин и вечер си обтривам лицето. Правих 5-6 пъти маската с мая, а 2 пъти вече правя маската с хума, лим. сок, сода и кис. мляко. Втората маска определено ми харесва повече и май само нея ще правя.
Не знам дали си внушавам, но има видим ефект. Имам едно голямо петно на челото и едно по-малко на едната скула - определено са избледнели, тена на лицето е видимо подобрен. Самата кожа е в много по-добро състояние, всъщност такава хубава кожа не съм имала никога до сега.

# 744
Ще ме навиеш и аз да си направя такава маска. Моята кожа пък никога до сега не е била в по-отвратително състояние.  Laughing

# 745
Аз съм най-доволна от този серум на Клиник, който си купих от Ягодка Even Better Skin Tone Corrector, уеднаквява тена и избледнява кафявите и старческите петна. Като гледам има и други отзиви за серума на Клиник и че дава резултат, така че аз съм доволна от резултата, даже мисля че трябва да си купя и овлажняващия крем от серията Even Better със SPF 20  за през лятото, тъй като ползвах един друг крем със слънцезащита който имах от преди.  Grinning

# 746
  • София
MissNellie,

Доколкото ми е известно, препоръката е НЕ.
Моята кожна лекарка ме предупреди, че ако смятам да забременявам трябва да забравя не само за химичния пилинг, но и за лосиона с гликолова киселина и за крема ретин А.
Даже за крема ми казваше, че трябва да прекратя използването още когато реша да забременявам, а не когато бремеността стане факт  Peace

# 747
  • София
Ще ме навиеш и аз да си направя такава маска. Моята кожа пък никога до сега не е била в по-отвратително състояние.  Laughing
Няма да сбъркаш. Peace Но аз мисля, че основно до тук ми помогна лосиона от магданоз и лимон. Маските ми се събират не повече от 10 за този период.

# 748
Аз от месеци си варя магданозена отвара,изцеждам в нея лимон,и замразявам във фризера.Вечер след разгримирането си натривам лицето с едно кубче.Не избели,но е добра за кожата.По-добре ми действа лайката обаче,затова като ми свърши магданоза,ще си замразя лайка с лимон.
В момента съм на Мелабел форте-Колагена Лумискин вечер-Орифлейм even out spf 20 сутрин.
Рано е да говоря за резултат,петната са си тук,но леко са се свили и нюансът им е променен:от кафеникави към по-жълти.Но това може и да е от зимата,защото като цяло кожата ми избеля.Ще видим.

# 749
Някой да е пил doxycycline hyclate? Предписа ми го дерматолог във връзка с акне......Розацея по-точно - не знам дали да го започвам, каза ми, че за да се изчистя трябва да пия или антибиотик, или противозачатъчни.....

Аз съм пила различни видове антибиотици за акне. И доксациклин и хлорнитромицин (май беше) и противозачатъчни. Идеята на всичко това е да изчисти организма от евентуално наличие на гъбички. А на противозачатъчните да регулира хормоните. Ти изследвания правила ли си?

НОВА ТЕМА

Последна редакция: ср, 21 ное 2012, 21:59 от Dai4eto

Общи условия

Активация на акаунт