Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.)- 4 тема

• 180 278
  • 749
  •   1
Отговори
# 720
http://apteka.framar.bg/30024635/ревив-регенериращ-крем-от-охлюви-40-мл-  този ли е, че другия линк не ми се отваря?

# 721
  • Под люляка
http://apteka.framar.bg/30024635/ревив-регенериращ-крем-от-охлюви-40-мл-  този ли е, че другия линк не ми се отваря?
     newsm10  Да това е кремът , но цената ми се струва доста завишена  newsm78

# 722
Здравейте, присъединявам се към вас. След раждането започнаха да ми се появяват като мънички лунички, които козметичката твърди, че са петънца от слънцето. Много не ги харесвам  Tired Пролетта определено се увеличиха и започнах да използвам крем с висок фактор на Clarins. Поизбледняха като цяло, но на носът все още се виждат и дразнят. Реших , че сега е момента да ги преборя и започнах да използвам от една седмица избелващия на Clarins и един серум /уж изсветляващ/ на Лореал. Ефект не мога да видя все още. Ще се върна назад, за да ви изчета . Интересува ме дали някой е използвал избелващата козметика на Биотрейд. От две аптеки много ми ги нахвалиха, но в момента нямаха техни продукти. И също така си търся купешка маска за лице- отново избелваща, ако сте доволни от някоя да ми препоръчате.
 Хубав ден желая на всички  Hug

# 723

оказа се, че всичко ми е в норма... дали че се успокоих... или от това, че от известно време много се грижа за диетата и количеството вода, което изпивам + 50 фактор навсякъде, петната почти изчезнаха...  Thinking

все пак се чудя дали в края на ноември да не предприема някаква пилинг процедура, за да затвърдя малката си победа... и се чудя каква? Мис Нели? ще се консултирам и с дерматолог разбира се... още веднъж благодаря за вниманието...  Hug

Ако не си сигурна за нещо по-инвазивно, една серия дермабразио ще поосвежи кожата без да е толкова 'страшна'.
Иначе може да обсъдиш  и химически пилингг, или ИПЛ процедурии с дерм и да видиш каквво мнени ще ти даде  също.

# 724
здравейте,
искам да попитам дали някоя от вас е ползвала избелващите продукти на колин? Бихте ли препоръчали някой серум  newsm78

# 725
  • виртуално
от снощи започнах зимната терапия
сега ще пробвам с крем с 2% Hydroquinone
ще пиша за резултатите  Peace

# 726
  • Shumen, Bulgaria
Здравейте момичета!  Simple Smile
Купих си избелващ крам на фирмата ISIS pharma.
Някоя от вас използвала ли е този продукт?
Ще споделя какъв е ефекта  Wink

# 727
Здравейте момичета!  Simple Smile
Купих си избелващ крам на фирмата ISIS pharma.
Някоя от вас използвала ли е този продукт?
Ще споделя какъв е ефекта  Wink

Ако имаш предвид Glyco-A 12% крема, аз също него ползвам сега. Определено забелязвам подобрение по лицето си - петната от пъпки и самите пъпки намаляват, надявам се и върху белезите от тях да има ефект. Ползвам го от около 2 седмици , смятам цялата зима с него да изкарам(като нощен крем)Peace

# 728
  • Shumen, Bulgaria
Да същия  Simple Smile Аз го ползвам около седмица.
Всеки път когато го нанасям започва да ми пари. Паренето отминава след няколко секунди. При теб така ли е? Около очите нанасяш ли го?

# 729
Нанасям го по цялото лице и шия, но на тънък слой и втривам добре. Около очите също слагам мъничко, понеже пишеше че се справя с фини линии.. Пари леко, но аз съм ползвала какво ли не и не ми прави впечатление, а и минава бързо. Simple Smile

# 730
Момичета, внимавайте с нанасянето около очите, особено около слъзните канали. Миналата зима си докарах доста стабилен обрив, който се качи и към клепачите и ми отне известно време да разбера, че е от избелващия крем. След като спрях да нанасям толкова близо до очите, постепенно се успокои и след известно време изчезна.

# 731
Аз също съм чула много добри отзиви за крема на ISIS pharma. Имам още малко от Орифлейм и Мелабел и смят следващият да е този. Ще чакаме положителни резултати Simple Smile

# 732
  • Shumen, Bulgaria
Сега влязох да видя цената  на крама ISIS pharma в нета и видях, че е 31лв Shocked, а аз го взех от една догерия във Варна 2 крамчета за 30лв.  Wink (голяма далавера) Grinning

# 733
  • виртуално
имам излишен нов дневен крем Porcelana Skin Lightening Day Cream 85g/3oz с 2% Hydroquinone
купих си дневен и нощен, но не намирам време да използвам и двата

Porcelana® Day Skin Lightening Cream fades away dull, uneven skin tones and lets radiant, flawless skin shine through. Formulated with Hydroquinone, which is proven to be the most effective lightening ingredient, Porcelana® Day fades discolorations, blemishes, and dark spots caused by sun exposure, acne, pregnancy or oral contraceptives. Light enough to wear under makeup or alone; it contains antioxidants and sunscreen to help protect skin from daytime environmental damage. With Porcelana® Day, your skin will look clearer, more even-toned, and ready to face a new day.

• 2% Hydroquinone to help fade discolorations and even skin tone
• Sunscreen for extra daytime protection
• Antioxidants to fight environmental damage
• Non-greasy for use underneath makeup

Последна редакция: пт, 16 ное 2012, 09:34 от Рапунцел

# 734
И аз съм ползвала на Айсис Фарма, даже мисля няколко пъти си го купих миналата година. Бях много доволна Simple Smile Даже ще взема пак да си го взема .

Общи условия

Активация на акаунт