Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.)- 4 тема

• 179 323
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
Аlexandra, ако бях на твое място, не бих си правила пилинг процедури.
Мен лично ме е страх от подобни процедури  Blush , а и ти самата си констатирала, че петната ти са почти изчезнали.  Simple Smile
По колко вода на ден пиеш в момента и каква е диетата?  Grinning
Аз веднага отивам да изпия една голямаааа чаша вода.  Mr. Green

# 706
диета имах предвид хранителен режим като цяло, не нещо конкретно - просто без сладко, пържено, между 2 и 3 л вода, вкл. зелен чай, много зеленчуци...  Peace

никога не съм си правила пилинг процедури и може би затова питам  Embarassed

# 707
yasmina винаги трябва фактор Simple Smile
В момента ползвам Мелабел форте, но имам на Орифлейм и крем, и концентрат.  
Видяла съм страхотен ефект в/у майка ми от Ори. В сайта го виж, каталог 14 на страница 25.
И сега видях,че са  пуснали нов концентрат.

Аз си го поръчах този крем. Ще го ползвам тази есен и част от зимата ще закача даже  Whistling Не съм чела какви са съставките, но ти се доверявам   bouquet Надявам се на траен ефект и да няма нова "реколта" 2013 Simple Smile

# 708
  • София
Здравейте!
И аз водя борба с пигментни петна. Ефект видях само от един крем на ЛЕД - Трио С. Но тази марка вече я няма на пазара. Не съм използвала супер скъпи кремове, но нямам и намерение. Една приятелка миналата зима  е успяла да премахне едно доста голямо петно на скулата и бузата с най-обикновен ахромин. Тази година и аз ще заложа на него. Но първоначално мисля да започна с домашни маски и имам нужда от помощ или съвет. Коя от всички маски от 1 стр. е ефективна? Имам магданоз и то домашен, имам винаги мая, домашно кисело и прясно мляко, имам истинска хума. Знам, че е най-добре да опитам всички, но едва ли ще е добре всеки път да е различна маска. Или поне да ме ориентирате за какъв период да тествам дадена маска и ако не видя ефект, тогава да започна със следващата!

# 709
Аз когато бях на профилактичен при дерматолог се изкара много против ахромина
за да се види дали има ефект върху кожата от даден продукт дали е крем или нещо домашно трябва да мине поне месец

# 710
  • София
Започнах с отварата от магданоз, защото ми беше най-лесната рецепта. Mr. Green Мисля да редувам с маската с мая или с тази с хума и кис. мляко. И така до края на ноември пък после ще му мисля. Ако има задоволителен резултат, ще продължа с домашниет маски само. Но със сигурност няма да давам маса пари за кремове.
В старите теми на няколко пъти срещнах добри отзиви от избелващата серия на Кокона и Майка - май към нея клоня, ако реша все пак да прибегна и до крем. Thinking

# 711
диета имах предвид хранителен режим като цяло, не нещо конкретно - просто без сладко, пържено, между 2 и 3 л вода, вкл. зелен чай, много зеленчуци...  Peace

всъщност каква е зависимостта между храненето и петната  Thinking

# 712

всъщност каква е зависимостта между храненето и петната  Thinking
Според мен голяма. Моята дерматоложка дори каза, че и пъпките може да са от анемия, и петната. Предполагам от недостиг на витамини. Сега и бели точки са ми излезли, а до сега никога не съм имала (грижа се за кожата си по същия начин като преди). Както писах и по-горе, търпя много лишения, защото искам да си докарам фигура на манекенка. Честно казано до сега кожата ми никога не е била толкова зле - много петна, много бели точки, а и понякога пъпки (попреминаха като пих 2 месеца вит А+В). Сега мисля да си купя цялостни витамини за целия организъм и да пия с почивки. От тези лишения организма страда и това се отразява и на косата, и на кожата, и на ноктите, а след това се стига и до вътрешните органи.

# 713
  • София
Някой ползвал ли е тази марка? newsm78 http://apteka.framar.bg/30025074/%D0%B1%D0%B8%D0%BE%D1%82%D0%B5% … -50-%D0%BC%D0%BB-
Аз днес за първи път я видях. Продуктите са на доста прилични цени.
И нещо интересно:
http://www.medicine.bg/novini/tamni-petna-po-kojata-ima-reshenie

Последна редакция: чт, 25 окт 2012, 15:38 от verche

# 714
  • София по рождение
 Hug

# 715
Аз вчера бях на билков пилинг. Мисля след месец- два пак. Тази зима искам поне 4 да си направя Simple Smile И този, който аз си правя е евтин и ми върши перфектна работа.

# 716
За мен най-добрият крем за справяне с петна и несъвършенства е Скин Докторс Гама Хидрокси. Страхотен крем, подходящ за този сезон.

# 717
  • Под люляка
Привет на всички   bouquet
аз от началото на тази седмица съм с REVIVE SNAILS EXTRACT® КРЕМ С ЕКСТРАКТ ОТ ОХЛЮВ ,след около месец ще ви кажа наблюденията си. Видях как се отразява на две мои приятелки едната е с много чувствителна и склонна към обриви кожа, от края на пролетта е с този крем и е изключително доволна, а другата е с доста увредена от акне кожа при нея не само изчистване на петната но и изглаждане на кожата се забелязва. Аз искам изчистване на петната защото съм с много бяла кожа и контраста е доста забележим. За сега съм доволна от приложението му като околоочен крем добре ми пасва  smile3525

# 718
Привет на всички   bouquet
аз от началото на тази седмица съм с REVIVE SNAILS EXTRACT® КРЕМ С ЕКСТРАКТ ОТ ОХЛЮВ ,след около месец ще ви кажа наблюденията си. Видях как се отразява на две мои приятелки едната е с много чувствителна и склонна към обриви кожа, от края на пролетта е с този крем и е изключително доволна, а другата е с доста увредена от акне кожа при нея не само изчистване на петната но и изглаждане на кожата се забелязва. Аз искам изчистване на петната защото съм с много бяла кожа и контраста е доста забележим. За сега съм доволна от приложението му като околоочен крем добре ми пасва  smile3525

Колко струва този крем и от къде може да се закупи?

# 719
  • Под люляка
Аз си го взех чрез маникюристката ми за 40лв като преди това тя ми даде мостричка, която ползвах около 10 дена за да видя дали кожата ми ще има поносимост към него. Но виждам че може да се закупи и ч/з различни  сайтове  примерно :
 http://-spam083-/Regenerirasht-krem-ekstrakt-ot-ohluvi-3v1revive … tract-p-3768.html
 има го и на други места ,   тук може да  видите съдържанието на крема

Общи условия

Активация на акаунт