Парфюмни размисли и страсти - 90

• 38 979
  • 754
  •   1
Отговори
# 750
  • Варна
Може ли и аз да се намеся в разговора, може ли да ми кажете защо на Сисли са толкова скъпи парфюмите?
Преди време пък беше станало въпрос дали чуждото мнение по отношение на парфюмите  има за вас значение, все си мислех, че не може да ми повлияе, но сега се усещам, че Soir de lune ми харесва само на мен. Даже ми казват, че вече ми се изродил вкуса. Rolling Eyes Може ли само аз да го намирам за толкова прекрасен, а до мен да бърчат нос недоволно.

Ако ми разрешиш ти и останалите, вкусът ти е еволюирал в положително посока. Това е моето скромно мнение.

Значи моят вкус деволюира  Mr. Green (това ли е думата?)
И малкото шипри, които поне понасях, разлюбих до смърт.

# 751
Нати, чудесно е да си сноб  Flutter

пп ще ти пиша една лична по-късно или утре  Wink

# 752
  • София
Това за еволюирането е благодарение на форума, до това води след три години четене в любимата тема. Peace

# 753
  • Германия
Може ли и аз да се намеся в разговора, може ли да ми кажете защо на Сисли са толкова скъпи парфюмите?
Преди време пък беше станало въпрос дали чуждото мнение по отношение на парфюмите  има за вас значение, все си мислех, че не може да ми повлияе, но сега се усещам, че Soir de lune ми харесва само на мен. Даже ми казват, че вече ми се изродил вкуса. Rolling Eyes Може ли само аз да го намирам за толкова прекрасен, а до мен да бърчат нос недоволно.

Ако ми разрешиш ти и останалите, вкусът ти е еволюирал в положително посока. Това е моето скромно мнение.

Значи моят вкус деволюира  Mr. Green (това ли е думата?)
И малкото шипри, които поне понасях, разлюбих до смърт.

МИМСИ, според мен ти просто преминаваш в друго измерение! Hug

# 754
  • София
Виждам, че много ви се пише Simple Smile Никакви Герленчо и Мюглерчо  Naughty наличните ми стигат и артисват  Blush Вече са по койките, така че заповядайте в новата тема:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=556237.new#new

Общи условия

Активация на акаунт