Финландия с ухание на пролет - 23 тема

• 45 039
  • 727
  •   1
Отговори
# 720
Аз най-често получавам отговори от сорта на "За какво ми говориш? Беше отдавна,когато съм ги учил/a тези неща.". Или на въпроса "А това защо е така?" отговора е "Не знам, не знам правилата, но финския ми е майчин и знам,че е правилно"  Joy

а когато ти го каже учителка по фински?  Shocked  hahaha

Пчели, мерси за кафенцето и пожеланията.   bouquet още съм Сънчо, отивам за кафе, че да не клюмам след малко на интервюто  Sleeping
 Hug на всички

# 721
Sweetpuppy,успех на интервюто! Praynig
Ако знаете и на мен как ми се работийй,ама едва ли ще е скоро.Докато ми извадят келата,кой знае колко ще чакам, а от там,до като ме пратят на курс,не ми се мислии. CrazyНяма ли вариант да се започне тоз курс преди да ми извадят кела? newsm78
Днес трябва вече да отида до пощата,ама случих баш най-хубавото време,че и малкия ще мькна с мен,чудно преживяване ще е  Laughing
Пьк ,според мен ,не е толкова важно дали човек ще запомни всички падежи на даден език,по-важно е да се разбира с околните. Peace

# 722
Пъпенце, успех на интервюто! Финдо, радвай се на свободното време, че после като няма ...  Crazy

Май е време за нова тема?  Wink

# 723
  • при Дядо Коледа
Bee,и ние сме по същия учебник в курса (Hyvin menee) .
Puppy и от мен успех,но сигурно интервюто е минало,ще разкажеш.
Аз също започнах работа,вчера ми беше първия работен ден.  Simple Smile
Лек ден   bouquet

# 724
Честито и на теб, Сайман.Ани.

С пожелание за спокойни следобед и вечер!  Hug

# 725
Честито на започващите нова работа, както и много успех на кандидатстващите! newsm10

# 726
И от мен късмет и успех!
 Hug

# 727
Привет, девойки!

Това е новата тема:  Новата тема .

Общи условия

Активация на акаунт