Какво да ми подари?

• 11 600
  • 148
  •   1
Отговори
# 105
Напротив-  ясно стана   въпрос  за мозъчни  напъни  и  ти  ме посъветва  да   напъна  моите  жалки остатъци.  Щом  всички   в  темата   са разбрали  , значи  е пределно  ясно.  Не обичам  хората  да  хвърлят  разни  реплики  , а  после  да   се правят  че  не  са  ги  казали.  не  им прави  чест.
А  ти  и  Шанел - дано  сте сте забавлявали  в  темичката, която явно  много  хора  не  намират   за  особено  интересна  и остроумна

# 106
Шанел и Богиня са новите Марадона и Селтакис ?  Flutter

# 107
Охх, тука съвсем заприлича на ОЛС.
Какво искал да каже авторът. Остатъци-недостатъци, контрапункти. Ясно е, че това е просто една тема във форум, и едва ли някой тук се е подписал със кръв и си е зарязал личните дела, за да си даде вещото мнение. Ако някой се е взел твърде насериозно, проблемът си е негов.

# 108
Нищо лично  разбира се , но човек дори във  форума  не обича да  бъде обиждан. Не виждам  проблем  да спорим ако спазваме  добрия  тон. Просто някои  дами си  изпуснаха   нервите . Mr. Green

# 109
Когато прочетох темата, за себе си я "преведох" така:"Ако съпругът ви се чуди какво да ви подари за празник, вие какво бихте си избрали"?

Хм. Моят прочит на темата бе: Толкова съм задоволена отвсякъде, че нито съпругът ми, нито аз можем да измислим какво да ми подари.

# 110
Казах аз, че е нужен нов мъж.

# 111
  • на плажа
 Най-удачният подарък - налъми и вибратор. Sunglasses

# 112
Когато прочетох темата, за себе си я "преведох" така:"Ако съпругът ви се чуди какво да ви подари за празник, вие какво бихте си избрали"?

Хм. Моят прочит на темата бе: Толкова съм задоволена отвсякъде, че нито съпругът ми, нито аз можем да измислим какво да ми подари.
Моят прочит беше "Я да се избъзикам и да пусна една тема, да видим колко народ ще ми се върже и ще заподскача". Явно всеки си я чете през собствените очила (да не кажа комплекси).

# 113
Най-удачният подарък - налъми и вибратор. Sunglasses

Налъмите за да се поливат, докато цъфнат ли?Като се има пред вид развитието на темата, предложението е прекрасно, да!

# 114
Какви ли проблеми имаш в живота, че без да съм те обидила никога да вървиш из форума и да ръсиш бисери  Joy. Сигурно са сериозни...

# 115
  • Канада
Какви ли проблеми имаш в живота, че без да съм те обидила никога да вървиш из форума и да ръсиш бисери  Joy. Сигурно са сериозни...
мисля, че не става въпрос за теб Богиня

# 116
Мдаа, на едната Богиня й е приятно...
То един и два ли са никовете-близнаци, нормално да се объркаш...

А по темата - дали не е време да мине авторката, за да си нагледа реколтата, дето посади...

# 117
Шанел и Богиня са новите Марадона и Селтакис ?  Flutter
Какви ли проблеми имаш в живота, че без да съм те обидила никога да вървиш из форума и да ръсиш бисери  Joy. Сигурно са сериозни...
Не знам кой след кого върви  Mr. Green Прочети пет мнения поне преди да пльоснеш твоето.
А и това, че си сменила ника си преди месец или два, не значи че ще можеш да свалиш титулярката от небосклона й, та да станеш Богинята на форума  Stop

# 118
Мания за величие, параноя, комплексарщина.
Аз навярно съм от последните, защото Шанел ме е комплексирала - ако някой с финансови възможности ме попита какво да ми купи за подарък, без да се замислям и затрудня бих изброил десетина, и все ми е тая на кой ще се спре.

# 119
8 страници предложения не мога да изчета, явно голям купон тече, но от това как си представям Шанел, би се зарадвала на книга, диск с  музика, може би някоя винтидиж придобивка, например дрешка или аксесоар с история. Аз бих й подарила и пътеводител и разговорник за някъде, карта. Да се подготвя.
Аз бих се зарадвала и на разни неща, като бутилка Восс, например, които да ми придружат билета за круиза до Норвегия и полярния кръг, или аксесоари за кафе, термочаши, всякакви лиготии за кафе...

Последна редакция: сб, 05 фев 2011, 18:58 от 10 c's

Общи условия

Активация на акаунт